Şimdi Ara

nonoh.net VOIP 10 euro ile 120 gün sabit hatları aramak hediye (TÜRKİYE DAHİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
17
Favori
14.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • site ismiwww.nonoh.net fiyatlarhttp://www.nonoh.net/calling_rates/ en az 10 euro yüklerseniz hediye olarak aralarında türkiye nin de bulunduğu sabit hatları 120 gün süre ile ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

sistemi ve yazılımını cep telefonlarında da kullanabilirsiniz.(android,ios vb...)

hatırlatma: 120 günlük süre içerisinde amerika ve kanada daki cep telefonlarını da bedava arayabilirsiniz

http://www.nonoh.net/calling_rates/

bu hizmeti sunan diğer sitelerin listesi (aramak istediğiniz ülkeye göre diğer sitelerin avantajlı fiyatları var)

backsla.sh
    betamax price comparison
    http://backsla.sh/betamax

ayrıca programı mobil cihazınızda kullanacaksanız program çalışırken internete bağlı olduğundan radyasyon sar gibi kötü etkilerinden korunmak için lütfen kulaklık kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceruser -- 6 Şubat 2013; 12:03:03 >

• peki bir soru sorabilir miyim? uzun süredir bakıyorum bunlara ama birşeyden emin değilim; 60 sn de bir kontor diye bir olay var mı? ya da benzeri? yani ben bir tcell numarasını aradım diyelim 20 sn konuştum 7 luruş mu düşüyor yoksa tüm kontor ücreti olan 21 kuruşumu düşüyor? benzetmem kötü olsa da demek istediğim ödeme saniye bazında mı yoksa belirlenmiş bir kontor bazında mı düşüyor... saygılar.
  • bunlara güven olmaz, fair use policy diye bir şey eklemişler bir kaç dakikadan sonra kontörünüzden gidiyor. yani sınırsız bedava konuşma değil.
  • 1 hafta önce aldım hanım annesini falan arasın diye.. 10 euro alınca 120 gün tüm sabit numaraları arayabiliyorsunuz. Android uygulaması da var isterseniz internet baglantısı olan yerde cepten arama yapabilirsiniz.

Evet fair use diye bişey var sanırım. Geçen sabit hatla konuşurken 0.5 euro civarı para gitti.
    Kriter ne bilmiyorum. Gunluk haftalık vs. bi limit olabilir.
    Bence güvenilmeyecek firma değil nonoh. Sadece fair use limiti nedir öğrenmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

peki bir soru sorabilir miyim? uzun süredir bakıyorum bunlara ama birşeyden emin değilim; 60 sn de bir kontor diye bir olay var mı? ya da benzeri? yani ben bir tcell numarasını aradım diyelim 20 sn konuştum 7 luruş mu düşüyor yoksa tüm kontor ücreti olan 21 kuruşumu düşüyor? benzetmem kötü olsa da demek istediğim ödeme saniye bazında mı yoksa belirlenmiş bir kontor bazında mı düşüyor... saygılar.

çok dikkat etmedim ancak büyük ihtimalle artış periyodu 60 saniye sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

bunlara güven olmaz, fair use policy diye bir şey eklemişler bir kaç dakikadan sonra kontörünüzden gidiyor. yani sınırsız bedava konuşma değil.

aylık yaklaşık 120 dakika free call yapıyorum şimdiye kadar kredi azalması farketmedim
  • Uzun yıllar kullanıyorum.Tek kusuru adil kullanım dedikleri şeyin içi boş ucu açık.Ancak yine de ucuz parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 gün bedava ancak haftalık kota mevcut. Haftada 200 dakikayı geçmeniz halinde kontorden düşüyor. Bilginize.
  • bununla sadece ev telefonlarını mı arayabiliyoruz? Bunun her yöne geçerlisi var mı?
  • Aradığımızda karşı tarafta numara ne gözüküyor. Kendi numaramız mı veya yurt dışı bir numara mı?
  • 444 lu callcenterlari

±90444****

olarak armayi deneyip
    sorunsuz gorusen varsa bende alayim arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayırsever Vatandaş

Aradığımızda karşı tarafta numara ne gözüküyor. Kendi numaramız mı veya yurt dışı bir numara mı?

kendi tecrübelerim olarak

program için id caller numarası istiyor ancak mecburi değil

id caller numaranız kayıtlı olarak bir yeri ararsanız çoğunlukla programda tanımladığınız id caller numaranız çıkıyor

nadir de olsa (aranan operatör ya da ülkeye bağlı olarak) numaranız aranan ülkenin koduyla başlayan bir numara olarak gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

bununla sadece ev telefonlarını mı arayabiliyoruz? Bunun her yöne geçerlisi var mı?

cep telefonları için bedava tanımlama kısmı yok sadece belli ülkelerdeki sabit hatlar için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceruser

quote:

Aradığımızda karşı tarafta numara ne gözüküyor. Kendi numaramız mı veya yurt dışı bir numara mı?

kendi tecrübelerim olarak

program için id caller numarası istiyor ancak mecburi değil

id caller numaranız kayıtlı olarak bir yeri ararsanız çoğunlukla programda tanımladığınız id caller numaranız çıkıyor

nadir de olsa (aranan operatör ya da ülkeye bağlı olarak) numaranız aranan ülkenin koduyla başlayan bir numara olarak gözüküyor

Cevap için teşekkür ederim.
  • yıllardır kullanıyorum eskiden türkiyeye sms bedavaydı hepsi bitti ev telefonlarınada sınır getirdiler
  • Ben bu sistemi 4-5 sene önce gene burdan tanıttığıımda hatta santrallere kurulabilir hale getiren cihazıda getirtmiştim burda bazı kendini bilmezler bir sürü saçmasapan yorum yapmıştı şimdi o sayede binlerce kişi kullanıyor ,
    cep telefonlarına mobil voip programıylada kurabilirsiniz bu sistemi
    Yada bilgisayara kurulan programıda var
    Şirketlere santrallerede uygulanabiliyor bir cihaz yardımıyla

Aslında betamax sistemidir arayacağınız ülkeye göre daha hesaplı operatörleri de var
    http://backsla.sh/betamax. Adresinden arayacağınız ülkeye göre en hesaplı operatörü seçin nonoh a bağlı kalmak zorunda değilsiniz
    Çok hesaplı bir sistemdir.adam her hafta 200 dakika bedava veriyor tabiki bir sınırı olacak

Adios ve gezi rehberi konumuzdada detaylı kullanım rehberim var özellikle yurtdışında bedava görüşmek için

Sormak istediğiniz konu olursa memnuniyetle cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 29 Aralık 2012; 3:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

444 lu callcenterlari

±90444****

olarak armayi deneyip
    sorunsuz gorusen varsa bende alayim arkadaslar

Orda sorun çıkar
    Ya 444 yerine diye bir site var oradaki telefon noları kullanacaksınız
    Yada 444 başına şehir alan kodu girerek deneyeceksiniz bu sistem yurtdışı arama gözüktüğü için alan kodlarını yer çoğunlukla
    Örneğin 0212 444 1 444
    Yada bulunduğunuz il kodu sonra 444 lü numara
    Herhangi otomatik ön kod ayarı yapmadıysanız +90 lı ülke kodunuda girmeniz gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 29 Aralık 2012; 4:00:07 >
  • bircok 444luyu basına normal telefonla ararken bıle 0212 vs koydugumuzda
    kabul etmedıgınden sormustum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

bircok 444luyu basına normal telefonla ararken bıle 0212 vs koydugumuzda
    kabul etmedıgınden sormustum aslında

Dostum diyorum ya normal arama kabul etmez ama bu sistem yurtdışından gelen arama olduğu için yer
    Yazının içinde belirtiyorum zaten
  • quote:

iphone daki uygulaması için konuşuyorum, 5 tane numara tanımlama hakkın var. Numara tanımlamada şöyle oluyor. karşı tarafta görünmesini istediğin numarayı programa yazıyorsun ve ileri diyorsun. Telefonun çalıyor. otomatik bir sekreter sana 3 haneli bir numara söylüyor bu 3 haneyi tekrar girip programa yazıyorsun ve artık eklediğin numara karşı tarafta gözüküyor. enfazla 5 numara ekleyebiliyorsun ve her aramadan istediğin numarayı seçebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.