Şimdi Ara

nonoh.net VOIP 10 euro ile 120 gün sabit hatları aramak hediye (TÜRKİYE DAHİL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
17
Favori
14.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajim surda duruversin. 40 gun sonra surekli lazim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

Orijinalden alıntı: ETA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ETA

quote:

artık turkiye free değil

bu benim için kötü bir haber oldu. artık 10€ 9-10 ay değil 4-5 ay gidecek :(
    Vergi Hariç Vergi Dahil
    Turkey (Landline) SuperDeal!** € 0.010 € 0.012
    Turkey (Mobile) € 0.080 € 0.092

free diye aldık böyle değişti mail de atamıyoruz ben bulamadım. benim bu ilk alışımdı siz daha öncede almışsınız böyle değişikler oluyor mu misal bir hafta sonra free olur mu? diğer voip şirketlerine de baktım turkey hicbirinde free değil

Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hep free idi hatta free kalan son yerdi onu da kaybettik..
    her ne kadar görüşme ücreti çok düşük olsa da free 4 ay oldukça iş görüyordu..

hocam sizi bulmuşken birşey daha sorayim. edge bağlantısı yeterli mi görüşmek için ben wifide kullandım da hep. 10dakikalık görüşmek için ne kadar yakar

sanırım sorunun cevabı burada birde edge ile bağlantı hızın çok düşükse codec 'inde en düşüğünden başlayarak denemeni öneririm hangisi sorunsuzsa onu kullanırsın servis sağlayıcın ve programın bu codeclerden hangilerini destekliyor onada dikkat etmen gerekebilir. en iyisinin bağlantın iyiyse g711 olduğunu söyleyebilirim.

Codecs
    G.711 (64 kbps)
    G.726 (32 kbps)
    G.729 (8 kbps)
    G.723 (5.3 & 6.3 kbps)
    GSMFR (13.2 kbps)

If you have audio problems:
    Use a STUN server (e.g. stun.cheapbuzzer.com) with port 3478 (if supported by your device)
    Use the G.711 codec

• İki yıldır kullanıyorum. Yurt dışındayken özellikle çok kullanışlı oluyor Türkiye'yi aramak. Eğer sorusu olan arkadaş varsa yanıtlayabilirim. 3G ile çok rahat kullanabiliyorsunuz.
  • Şu anda en hesaplısı hangisi? Hepsi betamax olduğu için aşağı yukarı aynı veriyor ama bilmediğimiz olabilri diye sorayım dedim..Türkiye için bedava olayı bitti sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 30 Nisan 2013; 17:33:56 >
  • neyse tam 5 yıl kullandık, artık görevini tamamlamıştı sanırım, devam etseydi keşke.
  • Eskiye nazaran avantajı bitti hepsi tekelleşmişcesine pahalanmış(ucuz olanlar ) şu an en ucuzu arkadaşın söylediği voipyo görünüyor, mobiller için dakikası 125 krş civarına geliyor. Hac ve umreye giden akrabalarımız için yüklüyordum. Yurtdışındakiler için genede avantajlı
  • Betamax voip firmaları sık sık görüşme tarifelerini değiştirmekte. Hangi firma en uygun fiyatı verecek araştırmasını yapmak oldukça zor olmakta. 41 adet betamax voip servis sağlayıcı sitesini tarayıp sonuçlarını tek sayfada incelememizi sağlayacak bir websitesi oluşturdum. Şimdilik beta aşamasında ve İngilizce olarak yayına açtım. Görsel olarak üzerinde çalışılması gerekiyor ve birçok eksiği ve bazı ufak tefek hataları var. Ancak yine de görüşlerinizi almak isterim:

http://www.bestvoiprate.com
  • betamax nedir hocam, daha uygun fiyatlı voipler bulunmakta mı?
  • betamax, nonoh ve voipyo gibi voip sitelerinin tümünün sahibi olan firmadır. Bildiğim kadarıyla 41 adet voip hizmeti veren site var. BU 41 sitenin görüşme ücretleriwww.bestvoiprate.com sitesinde yer alıyor.
  • Ev telefonlarını arama fiyatına göre sıralı liste şu linkte:
    http://www.bestvoiprate.com/countries?field_rate_country_tid=266&order=field_rate_landline&sort=asc

Cep telefonlarını arama fiyatına göre sıralı liste şu linkte:
    http://www.bestvoiprate.com/countries?field_rate_country_tid=266&order=field_rate_mobile&sort=asc

• http://backsla.sh/betamax en kolay karşılaştırma sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercelik

http://backsla.sh/betamax en kolay karşılaştırma sitesi

Tercih meselesi ama bence çok kullanışlı değil. Fiyata göre sıralama imkanı yok, ayrıca yazılar çok küçük, okunması zor vs, bedava gün sonrası fiyat bilgisi yok.

Ama siz onu daha kullanışlı buluyorsanız tercihinize saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Betamax voip firmaları sık sık görüşme tarifelerini değiştirmekte. Hangi firma en uygun fiyatı verecek araştırmasını yapmak oldukça zor olmakta. 41 adet betamax voip servis sağlayıcı sitesini tarayıp sonuçlarını tek sayfada incelememizi sağlayacak bir websitesi oluşturdum. Şimdilik beta aşamasında ve İngilizce olarak yayına açtım. Görsel olarak üzerinde çalışılması gerekiyor ve birçok eksiği ve bazı ufak tefek hataları var. Ancak yine de görüşlerinizi almak isterim:

http://www.bestvoiprate.com

Sitenin Türkçeleştirme çalışmaları tamamlandı. Artık site hem Türkçe hem İngilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajımı şuraya ilistireyim. Yurtdışında kesin lazım olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şunu keşfettim arkadaşlar yada benim başımamı geldi sadece bilmiyorum ama aradığım zaman karşı taraf telefonu açmadığında bile ilk 0.08 lik düşüş başlıyor. İki kere denedim cep telefon çalmadan dahi hemen sayaç başlıyor bunu hiç beğenmedim ama ses kalitesi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rating

Bir de şunu keşfettim arkadaşlar yada benim başımamı geldi sadece bilmiyorum ama aradığım zaman karşı taraf telefonu açmadığında bile ilk 0.08 lik düşüş başlıyor. İki kere denedim cep telefon çalmadan dahi hemen sayaç başlıyor bunu hiç beğenmedim ama ses kalitesi iyi

ben google voice hariç iki farklı servisi kullandım anlattığın şekilde bir sorunlar karşılaşmadım. yeni uygulamaları olabilir.
  • quote:

Bir de şunu keşfettim arkadaşlar yada benim başımamı geldi sadece bilmiyorum ama aradığım zaman karşı taraf telefonu açmadığında bile ilk 0.08 lik düşüş başlıyor. İki kere denedim cep telefon çalmadan dahi hemen sayaç başlıyor bunu hiç beğenmedim ama ses kalitesi iyi

senin bağlantında sorun vardır?
    hiç bu durumla karşılaşmadım,
  • ilk başlarda bedava ev telefonlarını aradık daha sonra yarı süre dolmadan ev telefonları paralıya döndü.. Adil kullanım süresi vs de dolmamıştı çünkü Almanyadaki ev telefonunu ücretsiz arıyor Türkiye deki ev telefonunu parayla arıyordu..... İnternet üzerinden ses de çok kaliteli gitmiyordu sıkıntılar yaşanaıyordu. İnternetim superonline fiber olmasına rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 22 Mayıs 2013; 10:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msafe

quote:

ben google voice hariç iki farklı servisi kullandım anlattığın şekilde bir sorunlar karşılaşmadım. yeni uygulamaları olabilir.

Sabit telefon aramalarında böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sadece cep aramasında başıma geldi o da belki çekim sıkıntısındandır bilemiyorum

• Haftalık 7 saat civarı bir sınır oluyor. Anlamsız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.