Şimdi Ara

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.049
Cevap
65
Favori
530.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lastiklerinin garanti durumunu merak ediyorum. bugün Eskişehir Nokian lastikçisiyle görüştüm, internetten aldığınız lastiklere biz yardımcı olamıyoruz sadece değişimini yapabiliriz dediler.

185/60/15 ölçülerdeki Nokian Line lastiğin etiket değerlerini alabilir miyim ?
    Garanti kartı veriyor musunuz ? Büyük ihtimal Hepsiburada.com aracılığı ile alırım.
    Tekirdağ ve Balıkesir'de yetkili satıcı bilgileri alabilir miyim ?

Bu yeni model ne zaman elinizde olur? Son siparişlerde yok sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=PwIGMzpEJMM

Orijinalden alıntı: High Quality

Öncelikle umarım bu tarzz forumlarda cevaplamalarınız ve ilgilenmeniz uzun süreli olur, buradan size ulaşabilmek çok keyifli.

185/60/15 ölçülerdeki Nokian Line lastiğin etiket değerlerini alabilir miyim ?
    Garanti kartı veriyor musunuz ? Büyük ihtimal Hepsiburada.com aracılığı ile alırım.
    Tekirdağ ve Balıkesir'de yetkili satıcı bilgileri alabilir miyim ?

Merhaba,

Bütün alışverişlerinizde (online ya da bayilerimiz üzerinden) garanti belgesi veriliyor.
    Aşağıda yer alan link üzerinden size yakın bayilerimizin iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
    http://www.lastiknokian.com/bayiler.aspx

Güvenli sürüşler diliyoruz.

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER

• quote:

Orijinalden alıntı: sabansipsak

Merhabalar Sayın Nokian Tyres;

Bu yeni model ne zaman elinizde olur? Son siparişlerde yok sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=PwIGMzpEJMM

Merhaba,

Nokian WR D4, önümüzdeki kış sezonunda, kış lastikleri arasında yer alacak.
    Şu an için stoklarımızda değil.

İlginize teşekkür ederiz.
    Güvenli sürüşler.

Ben de linea aracıma nokian 195 /60 / 15 serisi aldım , orjinali 185/65/15 idi , pek fark olmadığı için yanakları inceltip tutunmayı yükselttim.. aracımda good year vardı , ama bence good year ın sıfır lastiğinden bir tık yukarıda ,

Kesinlikle tavsiye ediyorum... lastikleri alalı 15- 20.000 km oldu derinlik göstergesi ön lastiklerde 8 den 7 ye indi . arkalar hala 8 de :)

aracı İzmir de şehir içi şehir dışı kullanıyorum aracı yoğunlukla şehir içinde ama ona rağmen performans acısından bariz bir eksilme yok.

bir de araç linea...kolay savuran bir arac ama şükür ki ; kesmeye , ani manevralara yağmurlu havada bile rahatça giriyorum , o güveni veriyor :) ama sonuçta dört lastik üzerindeyi her zaman dikkat etmek lazım :)

Benim aldığım yaz lastiği olmasına rağmen özellikle yağmurlu havalarda güven veriyor... su birikintilerinde aracı sarsmadan ve kaydırma yapmadan suyu atıp geçiyor..

kısaca kesinlikle tavsiye ediyorum... hem fiyat iyi hem de kalite ;)

kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim ;)

• Merhaba,

Az önce hyundai i20 1.4 crdi için önlere 2 adet nokian line 185/60/r15 88H XL siparişi verdim. Kasım ayında kışlıklara geçerken önlerdeki pirelliler balans bozukluğu nedeniyle kabak olmuştu ve çöpe attık. diğer arkalardaki pirelliler hala gayet iyi ve yeni gibiler. şimdi önler nokian line arkalar pirelli cinturato olacak. Bu bir sıkıntı oluşturur mu? Birde aldığım lastik 88H XL. inşallah konfor, güvenlik ve yakıt yönünden bir sıkıntı yaşamam.

Orijinalden alıntı: kasabalı34

Merhabalar Sayın Nokian Tyres;
    i3 ile line modeliniz arasında ne gibi farklar vardır acaba

Merhaba,

Nokian i3, A ve B segmentindeki küçük ve orta büyüklükteki aile arabaları için uygundur.
    X-yivleri,yuvarlanma direnci ve gürültüyü azaltırken,daha hassas bir yol teması sağlar. Kızaklamayı önlemek için,dış omuzlardaki ana Swoop olukları enine doğru şekillendirilmiştir.

Line: Test ödüllü Nokian Line yaz lastiğinin tipik iç-dış deseni, sürüşe konfor katarken direksiyon hakimiyetini de kolaylaştırmaktadır.
    Orta büyüklükteki araçlar ve performans araçları için daha uygundur.

Etiket Değerleri : (185/65/ 15 ölçüsü için :)
    i3 : Frenleme : E Yakıt: E
    Line: Frenleme: B Yakıt: C

Her iki lastikte de aynı kauçuk bileşenleri ve teknolojik özellikler kullanılmış olup, etiket değerlerinde farklılıklar vardır.
    Line, i3 ten bir üst segmentte üründür.

Nokian Line, 2015 Yaz lastiği ADAC testlerinde birinciliği paylaştı, Stiftung Warentest tarafından karşılaştırma testinde test birincisi oldu.
    185/60 boyutu ile Nokian Line, tüm güvenlik testlerinde üst derece olan "iyi" ile değerlendirilirken, Alman otomobil kulübü ADAC düşük aşınma ve yıpranma için "çok iyi" notunu verdi.
    Nokian kuru ve ıslak koşullarda, düşük yakıt tüketimi ile dereceye girerken, Orta Avrupa pazarında tavsiye edilen lastik oldu.
    Nokian Line ayrıca 205/55 R16 lastik boyutu ile de testin tüm güvenlikle ilgili kriterlerinde "iyi"üst derecesi elde etti. Stiftung Warentest testin kazananın Nokian Line olduğunu belirtti.

• Merhaba aracıma continental csc5 almak üzereydim fakat nokian kafamı bayağı karıştırdı,aracım c180 1.8 cgi 156 hp 225 45 17 ölçülerinde nokian line mı? Z line mı önerirsiniz.çok fazla aman aman performanslı kullanmam arabamı,sakin sakin ancak uzun yolda basarım biraz.daha önce hiç nokian kullanmadım.konfor sessizlik önemli.hangi nokian önerirsiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ercandemir76

Merhaba aracıma continental csc5 almak üzereydim fakat nokian kafamı bayağı karıştırdı,aracım c180 1.8 cgi 156 hp 225 45 17 ölçülerinde nokian line mı? Z line mı önerirsiniz.çok fazla aman aman performanslı kullanmam arabamı,sakin sakin ancak uzun yolda basarım biraz.daha önce hiç nokian kullanmadım.konfor sessizlik önemli.hangi nokian önerirsiniz? Teşekkürler.

Merhaba,

Nokian zLine ı tercih etmenizi öneririz.

Nokian ZLine 'ın yeni ve modern deseni, yüksek performans lastiğinin sürüş hissini kusursuz bir şekilde destekliyor.
    Özelliklerine kısaca değinmek gerekirse:Süpürme Olukları, Çok katmanlı sırt yapısı, Nokian Akıllı UHP Silika, Hidro Oluklar, Sessiz oluk tasarımı, Saflaştırılmış yağlar, Cilalı oluklar, İç - dış tasarım, Sürüş güvenliği göstergesi (DSI),Bilgi alanı, Tek tel boncuk yapısı, Run Flat özelliği (Opsiyonel)

Belirtilen tüm bu özellikler konforu, dayanıklılığı arttırıp, iç ve dış sesleri azaltmak yönünde tasarlanmıştır.

Her sene testlerde yüksek başarılar elde eden Nokian zLine bu sene de Auto Zeitung 2015 yaz lastiği testlerinde "Kuru yollarda iyi performans . Düşük yuvarlanma direnci , iyi fren performansı ve ıslak yollarda güvenli kullanım" yorumu ile "şiddetle tavsiye edilir" değerlendirmesinde bulunuldu.

zLine 'ın performansından çok memnun kalıp, kış lastiği olarak da Nokian'ı tercih edeceğinizi düşünerek kış lastiği seçiminizi de Nokian WR A3 olarak belirtmek isteriz.
    web satış ortaklarımızda zLine 2015 olarak kampanyalarımız devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=tm-FodKRM0M
    https://www.youtube.com/watch?v=P0bb49XZ1V8
    https://www.youtube.com/watch?v=TvhZx5s482U

• Sıfır almış olduğum nokian line lastiklerimi taktırdım.10 km civarı yol yapabildim şu an için yeni takılmasına rağmen sessiz gibi ama herşey için daha erken.Ayriyeten lastikçi lastikleri kendinden almadığım için pek memnun kalmadı herhalde.Bu yüzden aracın üzerindeki kışlık nokian wrd3 ler için bu nokianların kanalları çok dar kar içine fazla girince tahliye edemiyor badanaj (patinaj) yapıyor dedi :D
    Tavsiye lastik ne verdi biliyormusunuz maxiss ,marshall

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_41 -- 14 Nisan 2015; 20:30:20 >
    yapan ustada hiç bir şekilde sorun olmaz diyor.

ancak ben hiç olmazsa 2 adetini değiştirmek istiyorum
    lastiklerimi yeni almıştım.

Önceki lastiklerim Nokian 88H bulamıyorum.. üretilmiyormuş.
    şimdi mecburen deseni aynı diye Nokian 88V alacağım..

2 lastik H grubu 2 lastik V grubu olacak.
    bir sıkıntı olur mu?

hangisini aracın ön jantlarına takmalıyım?
    yenilerimi eskileri mi?

Benim bu lastiklerle ilgili bir sorunum daha var.
    lastiklerin her şeyi iyi güzelde..

Malum yağmurlar dolayısı ile yollarda ve kenarlar su birikintileri oluyor
    arabamla bu suların üzerinden geçerken lastikler yerdeki ne kadar su varsa
    direk ön cama atıyor. Nasıl olur demeyin bende çözemedim.
    bir anda görüş sıfır oluyor. hemen silecekleri acıyorum.
    ama 3-4 saniye yerdeki suyun durumuna göre hemen frene basıyorum.
    felaket bir şey.

Arabayı kullanmaya korkuyorum.

Sorunumu videolarla anlatayım. Buyrun..

bu videonun 1:19 dakikasındaki sorunu yaşıyorum.. Lastikler Nokian.

Olması gereken bu diye düşünüyorum sula aracın dışına doğru gitmeli..
    videonun 0:32 saniyesine bakınız. lastik markasını bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

2 ön lastiğim biri tarafından yanaklarından bıçakla kesilmiş. failini bulamadık.
    bir lastikçiye yaptırdım ancak önce gittiğim 2-3 lastikçi yanaktan alınan
    kesiklerin tamir edilemediğini mutlak başıma iş açacağını söyledi.
    yapan ustada hiç bir şekilde sorun olmaz diyor.

ancak ben hiç olmazsa 2 adetini değiştirmek istiyorum
    lastiklerimi yeni almıştım.

Önceki lastiklerim Nokian 88H bulamıyorum.. üretilmiyormuş.
    şimdi mecburen deseni aynı diye Nokian 88V alacağım..

2 lastik H grubu 2 lastik V grubu olacak.
    bir sıkıntı olur mu?

hangisini aracın ön jantlarına takmalıyım?
    yenilerimi eskileri mi?

Merhaba,

Araç çekişi önden ise V leri öne takmanız uygun olacaktır.

Güvenli sürüşler.

• kia sportage aracım var 225 55 17 lastik ebadım dort mevsim lastik alıcam tavsiyeniz nedir nerden alabilrim yerim edirne
    Kendi aracımdan WR G2 kış lastiği kullanıyorum ve son derece memnunum. Aracımın üzerinde gelen yazlıkları da yine sizin lastiğinizle değiştirmek istiyorum. Öncesinde ailemin aracı olan Ford Connect için bir lastik bakıyorum. Ebatlar 195/65/15 95 T şeklinde olacak. "NOKIAN 195/65 R15 95H XL Line" fiyatlarını bulabiliyorum ama eline serisinin fiyatlarına ulaşamıyorum. Line serisi benim için yeterlimidir yoksa illaki eline almam gerekir mi? Lastik değerlerine baktığımda arada ciddi fark görüyorum. Fiyatlar ve tercih konusunda yardım istiyorum.

Orijinalden alıntı: Bantu

Merhaba,
    Kendi aracımdan WR G2 kış lastiği kullanıyorum ve son derece memnunum. Aracımın üzerinde gelen yazlıkları da yine sizin lastiğinizle değiştirmek istiyorum. Öncesinde ailemin aracı olan Ford Connect için bir lastik bakıyorum. Ebatlar 195/65/15 95 T şeklinde olacak. "NOKIAN 195/65 R15 95H XL Line" fiyatlarını bulabiliyorum ama eline serisinin fiyatlarına ulaşamıyorum. Line serisi benim için yeterlimidir yoksa illaki eline almam gerekir mi? Lastik değerlerine baktığımda arada ciddi fark görüyorum. Fiyatlar ve tercih konusunda yardım istiyorum.

Merhaba,

Nokian Line Serisinin eLine modeli henüz Türkiye'ye gelmediği için bilgilerine ulaşamıyorsunuz.
    Ülkemize uygunluğu açısından gerekli testlerden geçtiği zaman Türkiye'de erişilebilir olacak.
    Nokian Line 'ın sizin bundan sonra vazgeçilmez yaz lastiğiniz olacak kadar konfor ve güven yaşatacağını düşünüyoruz.

Daha önce de forumda bahsetmiş olduğumuz gibi;
    Nokian Line, 2015 ADAC yaz lastiği testlerinde, Stiftung Warentest tarafından karşılaştırma testinde test birincisi oldu.
    185/60 boyutu ile Nokian Line, tüm güvenlik testlerinde üst derece olan "iyi" ile değerlendirilirken, Alman otomobil kulübü ADAC düşük aşınma ve yıpranma için "çok iyi" notunu verdi.
    Nokian kuru ve ıslak koşullarda, düşük yakıt tüketimi ile dereceye girerken, Test edilen 16 lastik boyutu içinde,
    "hem kuru hem ıslak zeminde, düşük aşınma ve yuvarlanma direnci ile çok dengeli bir lastik" yorumu ile Orta Avrupa pazarında "tavsiye edilen" lastik oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nokian Tyres Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

quote:

Orijinalden alıntı: Nokian Tyres Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

İyi akşamlar,
    Aracım 2012 model Volvo S60. Lastiklerimin ebadı 235 40 18. Geçen kış Nokian kış lastiği almak istedim ama stoklarda istediğim ebat yoktu. Şimdi ise yaz lastiği almak istiyorum. Diyarbakırda oturuyorum bana en yakın bayi Elazığ bayisi ile yaptığım görüşmede lastiği Diyarbakıra ücretsiz gönderebileceğini söyledi.
    Düşündüğüm lastik Nokian Z G2 235/40 ZR18 95Y XL Yaz Lastiği (Üretim Yılı: 2012).
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz Nokian Lastiğini de alabilirsiniz ya da 15 gün sonra aynı ölçüde 2015 tarihli zLine serisinde gelecek olan lastiği de önerebiliriz size.
    Hem bayilerimizde hem de web satış ortaklarımızda yerini alacak 15 gün sonrasında.
    http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=29

http://www.kliksa.com/urun/nokian-23540-zr18-95y-xl-z-g2-oto-lastigi/901915272?gclid=CJCphfrUpMQCFabHtAodyGwANQ

Linkini verdiğiniz 2015 tarihli zLine serisi belirttiğiniz gibi 15 gün sonra kesin gelecekse 15 gün beklerim. Fiyat konusunda bir bilginiz var mı? Teşekkürler

Merhaba,

Size belirtmiş olduğumuz gibi 15 gün içerisinde (12 gün kaldı) stoklarımızda olacak.
    2014 ile aralarında cüzi bir fiyat farkı oluyor.
    Fiyat belirtemiyoruz, stoklarımıza girdiği zaman bayilerimiz ya da web satış ortaklarımız üzerinden fiyatlara erişebilirsiniz.

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Merhaba,
    Hocam Beklediğimiz 235/40/18 ebat lastiklerimiz geldi mi? Geçen Sene yine bu aylarda mevsimlik lastiklere geçince çok aradım ama istediğim Nokian Lastiği bulamadığım için Michelin almıştım. Anlaşılan yine Nokian kullanma şansımız olmayacak :(

• merhaba
    w204 2012 c180 aracım var.
    nokian cok öneren oldu. 225 45 17 ebat.
    forumdaki mesajları okudum da genelde sorun olarak yazılan mesajlara pek yanıt vermemişsiniz.
    açıkçası lastik ömrünün kısa olması ve su birikintilerindeki cama su atma durumu beni düşündürüyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.