Şimdi Ara

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.049
Cevap
65
Favori
530.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şagop

konu biraz ölü gibi ama yine de yazayım.. o kadar çok sayfa okudum ama genel olarak kışlık lastiklerle ilgili yazılar gözüme çarptı.

yazlık lastik alacağım, 2015 tarilli bulamadım hiç.. bir de önerir misiniz bu markayı yoksa michelin mi alayım?

Merhaba,

Genel bir soru sorduğunuz ve kullanıcılara yönelik olduğu için yanıt verememiştik.
    2015 yılı Nokian Lastikler stoklarda yerini buldu. Gelen ve gelecek olan ebatta yaz lastiklerimiz var.
    Ölçülerinizi söyleyebilirseniz model konusunda yardımcı olabiliriz.

İyi Günler.

İyi günler.

205 50 16 ebat lastikleri Türkiye'ye 2015 yılında getirmeyeceğiniz bilgisini aldım satış danışmanından.
    Bizleri ucuz lastiklere mahrum bıraktığınız için üzüntülerimi belirtmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Febr

@Nokian Tyres Türkiye

İyi günler.

205 50 16 ebat lastikleri Türkiye'ye 2015 yılında getirmeyeceğiniz bilgisini aldım satış danışmanından.
    Bizleri ucuz lastiklere mahrum bıraktığınız için üzüntülerimi belirtmek istiyorum.

Merhaba,

205/55/16 ölçülerinde 2015 üretim yazlık lastikleri daha çok talep edilen bir ölçü olduğu için sirkülasyonu var ama belirtmiş olduğunuz ölçülerin talebi çok çok az.
    Sizlere bu ölçülerde yazlık lastiklerde yardımcı olamıyoruz maalesef.

İlginize ve yorumunuza teşekkür ediyoruz.

Orijinalden alıntı: powermoon

Merhaba. 195/60 R15 88H Line 2015 modelinin etiket değerleri nelerdir?

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz lastik ölçüsünün etiket değerlerini ve ayrıntılı bilgilerini bulabilirsiniz.

http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=30

İlginize teşekkürler.
     NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokian Tyres Türkiye -- 13 Mart 2015; 10:51:58 >

• Sevgili @Nokian Tyres Türkiye ,
    Cevabınızı anlayamadım. Benim sorduğum tam ebat 2015 stoklarına girecek mi girmeyecek mi acaba. Yani ben 94 ve XL olan Line serisi soruyorum. Eğer bu lastik ülkeye gelmeyecekse beklemeyeyim. Netleştirebilir miyiz mümkünse. Şimdiden çok teşekkürler.

Not: @powermoon, kliksa'ya da baktım. Durum diğerleri gibi.

Orijinalden alıntı: Nokian Tyres Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Muradi77

İyi akşamlar,
    Aracım 2012 model Volvo S60. Lastiklerimin ebadı 235 40 18. Geçen kış Nokian kış lastiği almak istedim ama stoklarda istediğim ebat yoktu. Şimdi ise yaz lastiği almak istiyorum. Diyarbakırda oturuyorum bana en yakın bayi Elazığ bayisi ile yaptığım görüşmede lastiği Diyarbakıra ücretsiz gönderebileceğini söyledi.
    Düşündüğüm lastik Nokian Z G2 235/40 ZR18 95Y XL Yaz Lastiği (Üretim Yılı: 2012).
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz Nokian Lastiğini de alabilirsiniz ya da 15 gün sonra aynı ölçüde 2015 tarihli zLine serisinde gelecek olan lastiği de önerebiliriz size.
    Hem bayilerimizde hem de web satış ortaklarımızda yerini alacak 15 gün sonrasında.
    http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=29

http://www.kliksa.com/urun/nokian-23540-zr18-95y-xl-z-g2-oto-lastigi/901915272?gclid=CJCphfrUpMQCFabHtAodyGwANQ

Güvenli sürüşler diliyoruz.

Linkini verdiğiniz 2015 tarihli zLine serisi belirttiğiniz gibi 15 gün sonra kesin gelecekse 15 gün beklerim. Fiyat konusunda bir bilginiz var mı? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradi77 -- 13 Mart 2015; 13:24:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_41

quote:

İyi akşamlar,
    Aracım 2012 model Volvo S60. Lastiklerimin ebadı 235 40 18. Geçen kış Nokian kış lastiği almak istedim ama stoklarda istediğim ebat yoktu. Şimdi ise yaz lastiği almak istiyorum. Diyarbakırda oturuyorum bana en yakın bayi Elazığ bayisi ile yaptığım görüşmede lastiği Diyarbakıra ücretsiz gönderebileceğini söyledi.
    Düşündüğüm lastik Nokian Z G2 235/40 ZR18 95Y XL Yaz Lastiği (Üretim Yılı: 2012).
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Muradi bey ben de Muş tayım.Lastikleri hepsiburada dan aldım.ü?
    -Elazığdaki bayi fiyatı en az %15 fazla olacaktır.Fiyat aldınız mı ? Fiyat makul mü?
    -Üretim yılı 2012 olan lastiği almanızı bu forumdaki hiç kimsenin onaylayacağınız zannetmiyorum.
    O ebatlarda n11 ve hepsiburadaki tek lastik var.sizin baktığınızda o
    Ezağızdaki bayi yıl olarak ne diyor 2015 üretimi mi?

Merhaba,
    Hepsiburada da bahsettiğimiz lastik 258 lira. Elazığdaki bayi tanesini 250 liradan Diyarbakır teslimi montaj hariç gönderebileceğini söyledi. Bayi de üretim tarihinin 2012 olduğunu söyledi.
    Ben üretim yılı konusunda size katılıyorum. Nokian Tyres arkadaşın da önerdiği 2015 üretimi olan ve 15 gün sonra gelecek olan lastiği bekleyeceğim.
    Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo_41

quote:

İyi akşamlar,
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Muradi bey ben de Muş tayım.Lastikleri hepsiburada dan aldım.ü?
    -Elazığdaki bayi fiyatı en az %15 fazla olacaktır.Fiyat aldınız mı ? Fiyat makul mü?
    -Üretim yılı 2012 olan lastiği almanızı bu forumdaki hiç kimsenin onaylayacağınız zannetmiyorum.
    O ebatlarda n11 ve hepsiburadaki tek lastik var.sizin baktığınızda o
    Ezağızdaki bayi yıl olarak ne diyor 2015 üretimi mi?

Merhaba,
    Hepsiburada da bahsettiğimiz lastik 258 lira. Elazığdaki bayi tanesini 250 liradan Diyarbakır teslimi montaj hariç gönderebileceğini söyledi. Bayi de üretim tarihinin 2012 olduğunu söyledi.
    Ben üretim yılı konusunda size katılıyorum. Nokian Tyres arkadaşın da önerdiği 2015 üretimi olan ve 15 gün sonra gelecek olan lastiği bekleyeceğim.
    Teşekkürler

En mantıklı kararı verdiniz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

konu biraz ölü gibi ama yine de yazayım.. o kadar çok sayfa okudum ama genel olarak kışlık lastiklerle ilgili yazılar gözüme çarptı.

yazlık lastik alacağım, 2015 tarilli bulamadım hiç.. bir de önerir misiniz bu markayı yoksa michelin mi alayım?

Merhaba,

Genel bir soru sorduğunuz ve kullanıcılara yönelik olduğu için yanıt verememiştik.
    2015 yılı Nokian Lastikler stoklarda yerini buldu. Gelen ve gelecek olan ebatta yaz lastiklerimiz var.
    Ölçülerinizi söyleyebilirseniz model konusunda yardımcı olabiliriz.

İyi Günler.

sağolun.. ben biraz araştırma yaptım ve fiyat fayda olarak en iyisiin nokian olduğuna karar verdim. kışlık lastiklerim nokian, aracı aldığım kişi bunlardan takmış, memnun kaldım, yazlık için de bunlardan alacağım..

nokian line model, üç farklı ebat var aklımda..

205, 65, 15 .. (bu son tercihim)

195, 65, 15 .. (bu ilk tercihim)

195, 60, 15.. (bu da aracın orjinal lastik ebatı)

birkaç siteden fiyatlara baktım, önerilirinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: savarian

Sevgili @Nokian Tyres Türkiye ,
    Cevabınızı anlayamadım. Benim sorduğum tam ebat 2015 stoklarına girecek mi girmeyecek mi acaba. Yani ben 94 ve XL olan Line serisi soruyorum. Eğer bu lastik ülkeye gelmeyecekse beklemeyeyim. Netleştirebilir miyiz mümkünse. Şimdiden çok teşekkürler.

Not: @powermoon, kliksa'ya da baktım. Durum diğerleri gibi.

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz ölçüde 2015 üretimli olarak gelmeyecek.
    Size mesajımızda da bahsettiğimiz gibi 2014 üretimli lastiklerimizi bulabileceğiniz web satış ortaklarımızı paylaşmıştık.

Güvenli sürüşler.

quote:

quote:

İyi akşamlar,
    Sizin öneriniz nedir?
    Teşekkürler

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz Nokian Lastiğini de alabilirsiniz ya da 15 gün sonra aynı ölçüde 2015 tarihli zLine serisinde gelecek olan lastiği de önerebiliriz size.
    Hem bayilerimizde hem de web satış ortaklarımızda yerini alacak 15 gün sonrasında.
    http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=29

http://www.kliksa.com/urun/nokian-23540-zr18-95y-xl-z-g2-oto-lastigi/901915272?gclid=CJCphfrUpMQCFabHtAodyGwANQ

Linkini verdiğiniz 2015 tarihli zLine serisi belirttiğiniz gibi 15 gün sonra kesin gelecekse 15 gün beklerim. Fiyat konusunda bir bilginiz var mı? Teşekkürler

Merhaba,

Size belirtmiş olduğumuz gibi 15 gün içerisinde (12 gün kaldı) stoklarımızda olacak.
    2014 ile aralarında cüzi bir fiyat farkı oluyor.
    Fiyat belirtemiyoruz, stoklarımıza girdiği zaman bayilerimiz ya da web satış ortaklarımız üzerinden fiyatlara erişebilirsiniz.

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER

• Merhaba.
    Internetten arastirdim ve nokian lastiklerinin testlerde hep üst siralarda oldugunu gördüm.
    Lastikciye siparis ettim ve lastikler takildi.Lastikci tanidik tabii.
    Bu Kadar kötü lastik görmedim.120 km/h hiza geldiginizde araba tren gibi ses cikariyordu.Hemen lastikciye gittim.Araci oda kullandi.Hemen lastikleri, söktü baska marka lastik takti.Lastikler yanilmiyorsam Malezya üretimiydi.Finlandiya ve Rusya üretimleri nasildir?

Orijinalden alıntı: Elk.De

Merhaba.
    Internetten arastirdim ve nokian lastiklerinin testlerde hep üst siralarda oldugunu gördüm.
    Bu Kadar kötü lastik görmedim.120 km/h hiza geldiginizde araba tren gibi ses cikariyordu.Hemen lastikciye gittim.Araci oda kullandi.Hemen lastikleri, söktü baska marka lastik takti.Lastikler yanilmiyorsam Malezya üretimiydi.Finlandiya ve Rusya üretimleri nasildir?

Ben de kışlıkları ilk taktığım zaman öyle bir gacırdıyordu ki bayağı ses çıkıyordu.Lastik 50 - 60 km sonra normale döndü.
    Hatta Bridgestone Er300 den bile daha sessiz bir lastik kış lastiği olmasına rağmen.
  • Merhaba 2011 citroen grand Picasso aracım var Nokian lastiklerinin sessiz olduğunu öğrendim. Kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum. Ayrıca 2015 çıkışlı hangi modeli almalıyım nereden alabilirim.. 215*55*16 lastik ebatlarım. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-zline-225-45-zr17-94y-xl-yaz-lastigi-uretim-yili-2015/productDetails.aspx?productId=otkmt428507&categoryId=259720

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-line-225-45-r17-91v-yaz-lastigi-uretim-yili2014/productDetails.aspx?productId=otkmt428330&categoryId=259720

şimdiden teşekkürler

@Nokian Tyres Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukalakorsan -- 19 Mart 2015; 21:53:22 >

• quote:

Merhaba.

Merhaba,

Nokian Lastiklerinin üretiminde birinci kalite, ikinci kalite gibi bir durum asla söz konusu değildir.
    Nokian bütün üretimlerinde aynı kaliteyi koruyor. Türkiye'de ya da İskandinav ülkelerinde kullanılan lastiklerin birbirlerinden herhangi bir farkı yok.

Lastiklerinizi 3-4 gün gibi bir süre kullandıktan sonra tekrar ayar yaptırmanız (tüm lastikler için geçerli) daha sağlıklı olacaktı.
    Yaptığı için bilincinde deneyimli lastikçilerin daha siz söylemeden bunu teklif etmeleri gerekiyor.

Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

Merhaba.

Merhaba,

Nokian Lastiklerinin üretiminde birinci kalite, ikinci kalite gibi bir durum asla söz konusu değildir.
    Nokian bütün üretimlerinde aynı kaliteyi koruyor. Türkiye'de ya da İskandinav ülkelerinde kullanılan lastiklerin birbirlerinden herhangi bir farkı yok.

Lastiklerinizi 3-4 gün gibi bir süre kullandıktan sonra tekrar ayar yaptırmanız (tüm lastikler için geçerli) daha sağlıklı olacaktı.
    Yaptığı için bilincinde deneyimli lastikçilerin daha siz söylemeden bunu teklif etmeleri gerekiyor.

Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Bilgilendirme icin tesekkürler,iyi calismalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukalakorsan

merhaba 2012 kia ceed kullanıcısıyım yazlık lastik almak istiyorum ama şu iki lastik arasında kaldım sayın nokian yetkilisi cevaplarsanız sevinirim bu iki lastik arasındaki farklar nedir
    ve ben bunların ab etiketlemesini bulamıyorum mecburen internetten alacagız ama garanti meselesi nasıl olacak

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-zline-225-45-zr17-94y-xl-yaz-lastigi-uretim-yili-2015/productDetails.aspx?productId=otkmt428507&categoryId=259720

http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-line-225-45-r17-91v-yaz-lastigi-uretim-yili2014/productDetails.aspx?productId=otkmt428330&categoryId=259720

şimdiden teşekkürler

@Nokian Tyres Türkiye

Merhaba,

Her iki lastik arasında özellikler bakımından bir farklılık bulunmuyor. Sırt desenleri farklı ve zLine daha çok hız performans araçları için tercih ediliyor.
    Her 2 lastiğin etiket değerleri de aynıdır.
    Nokian Lastikleri 2 yıl garantilidir. İnternetten satın almanız garanti koşullalrında bir değişiklik doğurmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baaturay

Merhaba 2011 citroen grand Picasso aracım var Nokian lastiklerinin sessiz olduğunu öğrendim. Kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum. Ayrıca 2015 çıkışlı hangi modeli almalıyım nereden alabilirim.. 215*55*16 lastik ebatlarım. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz ölçüde Line serisi lastiklerimiz 2015 üretim tarihli olarak 7 gün sonra elimizde olacak.
    Tüm bayilerimizden ve web satış ortaklarımızdan ücretsiz kargo ile temin edebilirsiniz.

Güvenli Sürüşler.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.