Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme güzel telefon daha güzel teşekkürler
    Kimbilir kaç bin yetele bu telefon?
    Çektiği resimleri beğenmedim desem beni dövermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 14 Nisan 2007; 0:36:20 >
  • tomtom, wayfinder gibi programlara baktım ama daha n95 için programı çıkmamış n93 yüklesek çalışır mı yoksa n95 9.2 kullandığı için boşuna denemeyeyim mi?Tutacak için de yabancı sitelerde bile bulamadım piyasaya çıkıp buraya gelmesi epey vakit alır gibi en iyisi aynı ebatlara veya uyumlu olan bir tutacak almalıyız sizin bir fikriniz var mı? (Ayarlanabilir nokia tutacağı satılıyor mu istanbulda)
  • 9.2 yaygınlaşsın firmalar uygun yazılım yaparlar...
  • http://gizmodo.com/photogallery//1696577

Guzel bir resim galerisi olmus N95 icin, goz atmanizi oneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

tomtom, wayfinder gibi programlara baktım ama daha n95 için programı çıkmamış n93 yüklesek çalışır mı yoksa n95 9.2 kullandığı için boşuna denemeyeyim mi?Tutacak için de yabancı sitelerde bile bulamadım piyasaya çıkıp buraya gelmesi epey vakit alır gibi en iyisi aynı ebatlara veya uyumlu olan bir tutacak almalıyız sizin bir fikriniz var mı? (Ayarlanabilir nokia tutacağı satılıyor mu istanbulda)

dostum tutacağı falan unutun bu aletin gps si öyle gırgır bir şey,zaten pili az gidiyor..Hep arabada şarjda tutacam diyorsan pilini tam öldürecen 5 ay sonra yarım gün bile gitmeyecek..Nokia tutacak alacağına 400 ytl verip güzen orjinal trafik güncelleneli bir navigasyon al...Hiçbir telefon eşdeğeri megapixelde olan bir fotoğraf makinasından nasıl daha ii resim çekemezse,n95 te en sıradan gps cihazı gibi olamaz..Trafik güncellemeli bişey al bence...

•  NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE]

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE]

• N73'deki morluk sadece ve sadece ışığın yetersiz olduğu durumlarda ortaya çıkan bir durum, N73'ün ne ilk ne son versiyonunda gündüz çekiminde morluğun m si bulunmamaktaydı, ben de morluğun ne yazıkki yazılımla düzelemeyeceğini düşünüyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

bende n73 ü çıktığı zamandan beri takip ediyorum fakat morluk hiç hatırlamıyorum şuanda da n73 kullanıyorum öyle bir problem yok.
    Ama ben hala donanımla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum

dostum benim telefonu alış tarihim 25.08.2006 ve bu ikinci N73'üm artı bu cihazın şu versiyonlarının hepsini kullandım;

2.0628.0.0.1
    2.0628.0.0.3
    3.0638.0.0.1
    3.0649.0.0.1
    3.0704.1.0.1

Bunlardan 3.0649'a kadar olanlarında morluk problemi ışığın yetersiz olduğu ortamlarda çok belirgindi. Şu an da var, ama az. Çekimlerdeki hataların çoğu giderildi. Yani morluk vardı. Bu sorunu N95'de de görenler bunu 2. N73 vakası olarak değerlendirdiler. Çok iyi hatırlıyorum. Yani bilgi olsun diye söylüyorum yanlış anlama.

• Resimler çok kaliteli. Teşekkürler inceleme için...
  • resimlerde bana göre sadece gökyüzünde çok hafif bi morlaşma var ama mavi gibi gözüküyor bence o kadarda önemli bişey değil ama yinede güzel ve çok kaliteli çekiyor....
  • kamerasina 2 megapiksel yazsalardi ve bu kamerayi koysalardi kimse birsey anlamazdi...

bu arada painkiller hayirli olsun telefonun diger ozellikleri mukemmel..
  • painkiller telefonun hayırlı olsun incelemen için tesekkurler
  • painkiller kardeşim öncelikle hayırlı olsun kardeş.sormak istediğim bişeyler var;

ses kalitesi nasıl?
    video çekimi nasıl?
    yakınlaştırma yapamıyo muyuz?

bence süper telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 14 Nisan 2007; 9:31:13 >
  • kardeş hayırlı olsun bu arada senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyormusun forumda,çok şanslısın yani güle güle kullanAllah bizlerede nasip etsin inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

kamerasina 2 megapiksel yazsalardi ve bu kamerayi koysalardi kimse birsey anlamazdi...

Yanlış biliyorsun dostum. Anlayan her zaman anlar rersim kalitesini.
  • @PHI

peki bu hic 5 mp gibi duruyormu allah askina?? sahsen ben cok hayalkirikligina ugradim..bunu kastetmistim aslen..
  • quote:

@PHI

peki bu hic 5 mp gibi duruyormu allah askina?? sahsen ben cok hayalkirikligina ugradim..bunu kastetmistim aslen..

Kaliteyi megapikselle ölçemeyiz ki
    10 mplik bir makine kötü çekebilirken 2 mplik bir makine ondan daha canlı daha kaliteli daha net daha parlak fotoğraflar çekebilir.

N95in kamerası görünürde 5 mp. Kalite olarak ise övülecek bir yönü yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

@PHI

Kaliteyi megapikselle ölçemeyiz ki
    10 mplik bir makine kötü çekebilirken 2 mplik bir makine ondan daha canlı daha kaliteli daha net daha parlak fotoğraflar çekebilir.

N95in kamerası görünürde 5 mp. Kalite olarak ise övülecek bir yönü yok

Keşke 3.2 yapsalarmış ve daha net çekseymiş. Bence bu 5 megapixel tamamen göz boyama...

• arkadaslar hepinize tesekkur ederim, bugun aksam saatlerinde cihazin disarida gun isiginda cekilmis bir kac resmi ile videosunu koymaya calisacagim ve uPnP ozelliginden biraz bahsedecegim test ettikten sonra. Ev agima baglayayim once cihazi :)

@gkhnzn cihazin sesi ile ilgili sorunun cevabini daha onceki yazilari okursan alabilirsin, video istegin ise aksama olacak insallah :)
  • en yakın zamanda videolarıda beklios
  • telefonun hayırlı olsun güle güle kullan

kamerası n73'ten çok daha iyi değil az fark var.niye 5mp yazdılarsa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.