Yarbay
18 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar, msi 870A-g54 anakartım var, işlemci olarak am3 leri destekliyor am3 lerinde alabilceğim en iyisi x6 1090t işlemcisi gibi gözüküyor bana. Genelde bf3 multi oynuyorum. 1090t alsam 955BE' den oyunlarad daha iyi performans verirmi sizce? Sistemim nickimin altında gözüküyor bakabilirsiniz.

http://www.anandtech.com/bench/Product/88?vs=146

daha yeni gtx660ti aldım acaba şuanki işlemcim ona darboğaz yapıyormudur onuda merak ediyorum.
İnternette araştırdığıma göre aynı sorunda bir sürü insan gördüm. Bazıları simkart la alakalıdır demiş. SimKart' ı çıkartarak denedim restart atmayı kesti ama böylede kullanılmazki bu illet. SimKart eski diyemi böyle birşey oldu 1.5 yıla yakın aynı SimKart' ı kullanıyorum bugünmü error verdi yani. iOS5 yüklü telefonda JB yok. Genpa' ya götürünce de adamlar versiyon güncelleyip geri veriyormuş. Ne yapmak lazım yardım lütfen..
Selam beyler benim sistem biraz eskidi artık yavaş yavaş yenisini toparlamayı düşünüyorum . Biraz buradan fln araştırarak kafamda bir sistem tasarladım . Şuan ki bilgisayarımda Zotax 9800gt(eco) 1gb ekran kartı var . Yeni sistemime sadece bunu eklicem eskisinden .

Aşağıdakilerin hepsini bir arada alamıyorum. Her ay bitanesini almayı planlıyorum . Aşağıdaki sisteme iyi kötü yorum yaparsanız sevinirim . Daha cok oyun oynamak için kullanıcam.bu arada bana 500gb lik ucuz yollu ve kaliteli sata onerirseniz sevinirim onu tam araştıramamıştım .

İşlemci : AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
Anakart : MSI 870A-G54 veya
Gigabyte 880GA-UD3H
kasa+güç kaynağı : AEROCOOL VS-9 550W MidT ATX SİYAH KASA
ram : Hi-Level 4GB (2GBx2) 1333MHz DDR3 Ram HLV-PC10600DK/4G veya
Kingston 4GB (2X2GB) 1333MHz DDR3 Hyperx Ram KVR1333D3N9K2/4G

bu arada şuanki sistemim böyle ;

MS-7327-020
2+1gb ram
250watt güc kaynağı
zotac 9800gt
sata150gb
merhabalar anakartım buhttp://www.computerstore.co.za/computer-store-specifications.php?products=13128

şuanki pc özellikleri ise şöyle

İşlemci : AMD Athlon(tm) 64x2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 ghz
3gb ram
32bit işletim sistemi
250 wattlık güc kaynağı
zotac 9800gt 1gb

şimdi benim istediğim bu bilgisayarı en ucuz yoldan biraz adam edebilmek . buna işlemci ne gibi tavsiyeleriniz olabilir . toplam 500 tl gibi bir bütçe var. Yardımlarınızı bekliyorum
ikiside 9800gt fakat markaları farklı .

bu ikisinden hangisni almalıyım . zotacın bellek hızı 1600mhz iken points of view ın ki 1800 mhz . bu çok fark edermi . bana hangisini almamda yardm ederseniz cok makbule gecer

ZOTAC - 226 tl
http://www.hepsiburada.com/zotac-nvidia-geforce-synergy-9800gt-1gb-256bit-gddr3-directx-10-pci-e-2.0-x16-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd54108#tablnk

Point Of View Nvidia - 231 tl
http://www.hepsiburada.com/point-of-view-nvidia-9800gt-1gb-256bit-ddr3-directx-10-dvihdmi-pci-e-20-ekran-karti-r-vga150913g-2/ProductDetails.aspx?productId=bd53581&categoryId=204
google da her yerde aradım
internet explorerda seçeneklerden belli yerleri kaldırın diyo kaç kez yaptım çıkmaya devam ediyor . bana daha değişik bir çözüm yolu lazım . Yardımları bekliyorum lütfen...
Bilgisayar dediğim gibi oyun oynarken bir anda kapanıyor vede öndeki kırmızı ışık yanıp sönüyo . Bu arada çok fazla ısınmaya başladı kasa . Neden olduğu hakkında yorumlarınız varsa bekliyorum
Merhaba arkadaşlar . Six Feet Under vede Sopranos gibi başka bir dizi varmı . Baya bi dizi izliyorum ama en sevdiğim vede en orjinal gördüğüm bu iki diziydi . Bildiğiniz başka diziler varsa buna benzer isim söylemeniz yeterli olur ..

Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce aldım 500 gb lik philips hdd , daha sonra birkaç ay sonra aynısından tekrar aldım 2 sini beraber dizi arşivlemek için kullanıyorum . Ama ilk aldığım diğerine göre daha yavaş açılıyo , vede işlemleri daha yavaş hallediyo . Neden kaynaklanıyo olabilir ? Bir çözümü var mı ?

Bunlardan önce philips 250gb lik almıştım aynı modelden , bir sene dolmadan tık tık tık edip bozuldu . Bunda da aynısının olmasından korkuyorum...
Hakkında
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: fotoğraf
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
SİSTEM
Mobil cihaz
Apple
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.836
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 28.006 (Bu ay: 635)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.