Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
366.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAmera berbat.K750i bu kamerayı 5e katlar.CARL-ZEİSS mişArtan lensleri takıyolar işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

bence hiç k750 ile falan kıyaslamayın hatta n73 le bile kıyaslamayın ne kadar kötülerseniz kötüleyin 5mp mutlaka farkı vardır şimdilik kötü resimler gelebilir gündüz açık alan çekimlerini gördükçe farkıda görücez bence hiç kıyaslamayın

önemli olan megapiksel değil mercek kalitesidir

dediğiniz doğru olabilir ama k750 ile kıyaslamakta çok saçma bence sonuçta 5mp bir kamerayı 2mp lik bir kamera ile kıyaslıyorsunuz ve ben resimlerin kötü olmasını kapalı ortamda olmasına bağlıyorum dış mekanda eminim çok daha güzel fotolar gelecektir

• quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

quote:

Orjinalden alıntı: udede

nasıl flash yok hani bunda izleyebiliyordun?

Ben izleyebiliyorum dedigimi hatirlamiyorum. Baska basliklardaki yazilarimdan okuduysan boyle birsey pocket pc icin yazmisimdir onu N95 browserinda destek yok, youtube un web sitesine girdim Adobe flash player yuklememi istedi ve videolar acilmadi. Ama telefonun "Uygulamalar" menusunde Flash Oyunlar bolumu var, bu program ile .swf formatindaki dosyalar calistirilabiliyor.

Bu arada yukarida yorum yapan arkadaslarada tesekkur ederim

arkadaş ben sana demedim denildiğine göre symbian 9.2 de destekliyormuş flash 2 yi önceki n95 topiclerine bak öyle yazıyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

bence hiç k750 ile falan kıyaslamayın hatta n73 le bile kıyaslamayın ne kadar kötülerseniz kötüleyin 5mp mutlaka farkı vardır şimdilik kötü resimler gelebilir gündüz açık alan çekimlerini gördükçe farkıda görücez bence hiç kıyaslamayın

önemli olan megapiksel değil mercek kalitesidir

dediğiniz doğru olabilir ama k750 ile kıyaslamakta çok saçma bence sonuçta 5mp bir kamerayı 2mp lik bir kamera ile kıyaslıyorsunuz ve ben resimlerin kötü olmasını kapalı ortamda olmasına bağlıyorum dış mekanda eminim çok daha güzel fotolar gelecektir

Nice 5 megapiksellik foto makineleri gördüm benim w800den kötü çeken

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Ya bu telefon bu kadar kötü fotoğraf çekemez ya, sitelerde gördüğüm resimlerin bazılarında morluk problemi vardı tamam ama hiçbirinde netlik problemi yoktu, resimler gerçekten felaket ama kameradan değil çeken arkadaşımızın tecrübesizliğinden. Elini çok titretmiş sanırım

En ustteki resimlere bakarsan eger o resimleri Nikon 5600 ile cektim, altta ki resimleride N95 ile ayni ortamda,ayni sekilde ve ayni isik altinda cektim. Elimi bir tek makro cekimde titremis olabilir o da otofokus yuzunden. Anlayacagin cokta tecrubesiz degilim goruntunun netligini anormal bozacak kadar. Los ortamlarda,oda isiginda,flerosan isik altinda, gece disarida, karanlikta N93'de cok iyi degildi, N95 de cok iddiali degil. Yarin gun isiginda cekecegim bir kac resim ve onlari ekleyecegim, o resimlerin ne kadar net oldugunu farkedeceksiniz. Diger sitelerde gordugun resimler gibi

• Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan,benim merak ettiğim gps.Anlattığına göre İstanbul'da yaşayan birisi için ideal olabilir.Yoksa normal bir navigasyon aletimi alsak N95 sence gps için yeterli mi.?Haritaların güncelliği nasıl?
  • ya ben bu navigasyon olayından hiç anlamıyorum o yüzden gülmeyin

şimdi bu n95 teki bu özelliği kullandığımız zaman kontör falan gidiyor mu? wi-fi gibi bir olay mı yoksa telefonun içinde herhangi bir program ara sıra güncelleniyor öyle bişey mi? gülmeyin

• bende sokak isimleri yazmıyor neden olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan,benim merak ettiğim gps.Anlattığına göre İstanbul'da yaşayan birisi için ideal olabilir.Yoksa normal bir navigasyon aletimi alsak N95 sence gps için yeterli mi.?Haritaların güncelliği nasıl?

Tesekkur ederim, haritalari guncellestirebiliyorsunuz, direk cihaz ile gelen pek guncel degil, bazi cadde ve sokaklar eksik Ankara'da. Normal bir navman kadar cok hizli calismiyor harita uzerinde gezerken ama yeterli diyebilirim kullanis acisindan.
  • N95 de web de tarama yaparken flash objeleri çalıştırma özelliği var diye biliyorum.Hatta bi kaç gün önce bunun incelemesini yapan birisinin youtube da video sunu bulup koymuştum.Adam çatır çatır flash lı sayfaları açabiliyordu.Senin telefonunda açabilmesi için program filanmı yüklenmesi gerekiyor acaba?İşte bak bu bahsettiğim inceleme:
    http://www.youtube.com/watch?v=fs-FleOTP0E

quote:

quote:

Ben izleyebiliyorum dedigimi hatirlamiyorum. Baska basliklardaki yazilarimdan okuduysan boyle birsey pocket pc icin yazmisimdir onu N95 browserinda destek yok, youtube un web sitesine girdim Adobe flash player yuklememi istedi ve videolar acilmadi. Ama telefonun "Uygulamalar" menusunde Flash Oyunlar bolumu var, bu program ile .swf formatindaki dosyalar calistirilabiliyor.

• Güle güle kullan çok güzel bir inceleme olmuş...

Telefonu kaça aldın acaba?
  • arkadaslar önce bir hayırlı olsun deyin sonra güle güle kullan deyin ondan sonra yorum yapın

yapanlara lafım yok

bu arada ya arkadaslar lütfen bu telefonu canon yada nikon ile kıyaslamayın
    hatta diger iyi foto ceken telefonlarlada kıyaslamayın (k790i. w800i. k750i. n90. n73 gibi) lütfen

bu telefonun özellikleri var fotograftan baska

iyi fotograf cekmiyo diye morlu cekiyo diye kötü telefon olmaz

N95 in gercekten devrim niteligindeki özellikleri var fotoda neymis

bu arada hayırlı olsun arkadasım güle güle kullan

• güzel inceleme eline sağlık,
    ana özelliklerinde sorun yok gibi, foto kalitesinin daha iyi olacağını sanıyorum,
    bu telin kötü foto çekmeyeceğini düşünüyorum, herhalde oda yazılımlarla düzelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alisan

bu telefonun özellikleri var fotograftan baska

iyi fotograf cekmiyo diye morlu cekiyo diye kötü telefon olmaz

Tabii canım...

O kadar para döküldükten sonra morlu çekiyor denir mi.
    Ayıp ayıp...
  • bence de yazılımla düzelebilicek şey bunlar...

Bence telefon 1-2 ay sonra alınmalı... Şuan n93 fiyatları acayip şekilde düştü bunda da aynı şey olur (?)....
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

N95 de web de tarama yaparken flash objeleri çalıştırma özelliği var diye biliyorum.Hatta bi kaç gün önce bunun incelemesini yapan birisinin youtube da video sunu bulup koymuştum.Adam çatır çatır flash lı sayfaları açabiliyordu.Senin telefonunda açabilmesi için program filanmı yüklenmesi gerekiyor acaba?İşte bak bu bahsettiğim inceleme:
    http://www.youtube.com/watch?v=fs-FleOTP0E

quote:

quote:

Videoyu izledim mobilestyle diye bir siteye giriyor inceleyen ve o sayfadaki flash larin acildigindan bahsediyor, gercektende aciliyor. Sanirim flash destegi icin bir patch var onu arastiracagim ama telefon orjinal hali ile acmiyor.

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE]

Yukarida ki resimde bu sitenin en ustundeki flash reklam bannerinin acilmadigini goruyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

Güle güle kullan çok güzel bir inceleme olmuş...

Telefonu kaça aldın acaba?

Tesekkurler, cihazi Ingiltere'den 460 pounds'a aldim.
  • Kayıtlarla vs. ne kadar tuttu ayrıca kayıt süresi uzunmuydu?
  • Dostum hayırlı olsun, güle güle kullan. Darısı başıma

Sadece bişey düzeltmek istiyorum. N95 ilk defa 5 mp kullanan cep telefonu değil. LG daha önce piyasaya sürdü ama nokia firması bazında göze aldığımızda ilktir
  • duvar resimlerindeki morluklar belli oluyor insallah firmvare iloe duzelir ilerde super inceleme dostum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.