Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımla büyütüyolar zaten bi nane yok
    2mp sonrası aynı... lensi carlzeiss ama işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

Güle güle kullan çok güzel bir inceleme olmuş...

Telefonu kaça aldın acaba?

Tesekkurler, cihazi Ingiltere'den 460 pounds'a aldim.

tax free alamadinmi??
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41422
    ereyonda böyle yaparsa... paralel ithalat bu arada.

bide indirimde diyo ya kahrolcam

neyse beklices artık

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

Kayıtlarla vs. ne kadar tuttu ayrıca kayıt süresi uzunmuydu?

120 YTL civari bir masraf oldu. Kayit asamasi cok kisa suruyor ama cihaz su an sistemde gorunmuyor. Imei sorgulamasi yapica "KAYIT BULUNAMADI" yaziyor. Ortalama 2-3 hafta icinde sisteme gecmis olur ama.

120 ytl ne masrafi acaba.hava alani gumrugunde hic islem yaptinmi acaba yoksa sadece abone merkezinemi gittin?
  • devlete vergi yüzde bilmem kaç aliolar galiba o. 19ytl haricinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemmete
    tax free alamadinmi??

Tax free zaten, yoksa expansys'de £629 gibi fiyatlara satiliyor. £540-£600 arasida bulunabiliyor magazalarda ama o kadarda ugrasamadim :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cemmete
    tax free alamadinmi??

Tax free zaten, yoksa expansys'de £629 gibi fiyatlara satiliyor. £540-£600 arasida bulunabiliyor magazalarda ama o kadarda ugrasamadim :)

bende 2 mayista ingiltereye gidiyorum.asagida buldugum internet sayfasinda 459 pound bedel ile satista + tax free var tabi
    herhalde burdan alacagim

http://www.thelink.com/martprd/store/lin_page.jsp?BV_SessionID=@@@@1872485049.1176549384@@@@&BV_EngineID=cccladdkjfijlehcflgceggdhhmdgmi.0&page=Product&fm=2&sm=undefined&tm=undefined&sku=675731&category_oid=-308

• birde bu kayit islemi havaalanindami yapiliyor yoksa abone merkezindende islemi yapabiliyormuyuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: besiktas

quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

tomtom, wayfinder gibi programlara baktım ama daha n95 için programı çıkmamış n93 yüklesek çalışır mı yoksa n95 9.2 kullandığı için boşuna denemeyeyim mi?Tutacak için de yabancı sitelerde bile bulamadım piyasaya çıkıp buraya gelmesi epey vakit alır gibi en iyisi aynı ebatlara veya uyumlu olan bir tutacak almalıyız sizin bir fikriniz var mı? (Ayarlanabilir nokia tutacağı satılıyor mu istanbulda)

dostum tutacağı falan unutun bu aletin gps si öyle gırgır bir şey,zaten pili az gidiyor..Hep arabada şarjda tutacam diyorsan pilini tam öldürecen 5 ay sonra yarım gün bile gitmeyecek..Nokia tutacak alacağına 400 ytl verip güzen orjinal trafik güncelleneli bir navigasyon al...Hiçbir telefon eşdeğeri megapixelde olan bir fotoğraf makinasından nasıl daha ii resim çekemezse,n95 te en sıradan gps cihazı gibi olamaz..Trafik güncellemeli bişey al bence...

aslında 400 milyona gerek yok ben 160 a buldum ama almadım n91 ime sonradan almayı düşünüyorum şuan ihtiyacım yok..

• gorulen oki n 95 fiyaskoyla sonuclandi bu sekilde navigasyon vs iceren bir modele kaliteli pil koymayan nokiayi kiniyorum butun n serilerinde pil sorunu var inadina cozum bulmuyor nasilsa bizim gibi enayiler aliyor ya almicam iste n 95 alirsam ole olsun
  • Bence 5Mp Kamera Aslında 3.2Mp de interporizasyon ile 5Mp yapılmış.
  • @painkiller
    hayırlı olsun, eline emeğine sağlık iyi bir inceleme olmuş, hayırlı günlerde kullan

ereyon'daki fiyat doğru mu yoksa adamların kafalarımı güzel 2483ytl üstelik peşin

• karşdeş gps işini ayrıntılı bi şekilde incelermisin lütfen daha detaylı fotoğraflar istiyoz gps hakkında senden . yaw o zaman ayrıyete bi gps cihazı almaya gerek yok al bi n95 hepsi bir oh
  • istekler dogrultusunda detayli resim ve videolar eklendi
  • Hayırlı, uğurlu olsun sana ve forumumuza.
    Güzel inceleme,
    tebrikler...
  • Arkadaşım Tam okuyamadım vaktim yoktu ama GPS sistemini kullanmak bedava mı?_
  • saol painkiller.büyük sevap kazandın bize n95'i tanıtarak .videoları youtubeye aktaramaz mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

saol painkiller.büyük sevap kazandın bize n95'i tanıtarak .videoları youtubeye aktaramaz mısın?

Amac videolarin kalitesini gostermek, sadece videolarda ne var onu izletmek degil, bu yuzden youtube biraz komik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 14 Nisan 2007; 22:14:28 >
  • ki youtube kaliteyi düşürüyor
    bence koymamakla ii ettin
  • Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.
    Bu GPS için 2-5 dk. bekleme olayı beni çok düşündürüyor.Düşünsene yolda giderken acil lazım oldu.Çek otobanda kenarı 5 dk. bekle.Valla biraz can sıkıcı.Tabi daha önce bir navigasyon cihazı kullanmadığım için pek bilmiyorum.Belki de onlarda da bu kadar beklemek gerekiyordur.
    Ayrıca birşey sormak istiyorum.Flaşının güçlü olduğu söyleniyor ama sanırım Xenon değil.Benim N70 video çekerken ne kadar karanlık olursa olsun led flaşı güçlü yakmıyordu.N70torch adlı bir progam yükledim.LED ışığı artık en son performansta yakabiliyorum.Acaba N95'de de olabiliyor mu.Yani devamlı güçlü modda yakabiliyormusun
    Daha önce N70 kullandıysan flashını bir kıyaslarsan sevinirim.Video çekimi için çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.