Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S60 V3 cihazlar için Ares, Limewire benzeri P2P paylaşım programı. WİFİ desteği var. ( GPRS ile mp3 indirmek akıl karı olmaz zaten. )

http://ra-pidshare.com/files/273059333/Symella_S60-3rd_1.40_2006-11-29.sisx.html

ra pid arasındaki -'yi kaldırın.
  • 1 haftada 2 tane şarj aleti yedim; evdeki elektrikte mi var 1şey cihazda mı anlamadım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

bu telf simdilinir mi alinmaz mi ????500 tl ye deger mi degmez mi

Gönül rahatlığıyla alınır
  • Reis senin sitenden coreplayer 1.3.5 indirdim son versiyonu ve bildiğim kadarıyla hackli telefonlarda çalışıyor sen C:/sys/bin/installserver.exe dosyası varsa telefonun hackli demiştin ama ben x-plore'den gizli dosyaları göster seçeneğini açmama rağmen normal gizli dosyalar görüntülendi ama sys klasörünün içinde hiçbirşey yok sadece C:/sys var zaten içine klasör açmaya kalktığımda sistem hatası veriyo ve açmıyor klasör ama bu crack programı nasıl yüklüyor telefon hala anlamış değilim
  • gizli dosyaları açman yetmez sistem dosyalarını da açman gerekir.
  • Arkadaşlar ben telefonun demo videosunu ilk aldığımda yanlışlıkla silmişim.Bilmeden.Acaba bana bu video u upload yada başka bir yolla verebilrmsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

Arkadaşlar ben telefonun demo videosunu ilk aldığımda yanlışlıkla silmişim.Bilmeden.Acaba bana bu video u upload yada başka bir yolla verebilrmsiniz?

napcan demo video yu ya
  • @conscript

ne bilim merak ediyom.Geçen amcam c905 getirmiş almanya dan.demosunu falan gösteriyordu.Ben ona gösteremedim.

Ben hani demiştim ya 4 gb kart aldım diye.şimdi 2 liği taktım .telefon menüye falan girmiyor.bir hoş bir şeyler oldu.kart takılıyken açılmıyor falan.Soft format attım.hiç birşey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bu coreplayer'de alt yazı nasıl açılıyor arkadaşlar?

quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

ahmetdemirci ;

CorePlayer'de altyazı açamıyorsunuz. SmartMovie adlı programsa sadece .sub uzantılı altyazı dosyalarını destekliyor. Altyazılı filmleri seyretmek içinse benim tavsiyem Total Video Converter adlı programı yükleyip filmi telefona uygun çevirirken altyazıyı gömmeniz. Az önce Will Smith'in Seven Pound adlı filmini telefonda seyrettim gerçekten çok etkilendim filmden. Tavsiye ederim.

382. saydaki mesajımdan alıntıdır.

total video converter pc de çalışan bir program bende senin gibi hacksiz kullandığım için divxleri mp4 e çeviriyorum divx filmi pc de mp4 yapıp sonra telefona atman gerekiyor. indirmen için uploadladım dosyanın içinde setup ı ilacı ve türkçe patch i var(pc versiyon)

http://rapid-share.com/files/247156487/Total_Video_Converter_3.11_crack_tr_yama.ZEWZEK.rar (- yi kaldırmayı unutmayın.)

• quote:

@conscript

ne bilim merak ediyom.Geçen amcam c905 getirmiş almanya dan.demosunu falan gösteriyordu.Ben ona gösteremedim.

Ben hani demiştim ya 4 gb kart aldım diye.şimdi 2 liği taktım .telefon menüye falan girmiyor.bir hoş bir şeyler oldu.kart takılıyken açılmıyor falan.Soft format attım.hiç birşey olmadı

Valla bende telefonu ilk açtığımda sildim o video yu Başka birinde varsa paylaşsın burda

• quote:

@conscript

sen de izle ben de izleyim ya.demosuz telefon mu olur.

• Demo video hangisi oluyor ?
  • Hani telefon ilk alındığında telefonu tanıtan bir video.normal de bu şekilde oluyor.ama ben n82imin videosunu izlemedim.Heralde o da böyledir.
  • quote:

quote:

• reis sertifa almak için üye olduğum siteye giriş yapamıyorum kullanıcı adı giriyorum ama üyeliğe girmiyor

dün busaatlerde üyeolmuştum beklıyordum ama girmiyor

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: No input file specified. in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: ^ in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 111

Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 112

Notice: Trying to get property of non-object in E:\cer.opda.cn\sources\public\misc.php on line 113

bunlar yazıyor

• Arkadaşlar telefonum hackli durumda.(V 3.1)

Hem sertifika olayını hallettim hem de hackledim.

Şimdi bana telefonda sizin de kullandığınız en etkili,işe yarar yazılımları söyler misiniz ?

Burada ne yapacaksın ona göre program verelim diyecek arkadaşlara şunu derim : ) sizin kullandığınız favori programların adını verin.

Ben mesela nimbuzz kullanıyorum aynı anda msn-facebook gibi hesaplara bağlanıp chat yapabiliyorum.favori programlarım arasında var.

Sizinde farklı konularda da olabilir önereceğiniz programlar nelerdir ?
  • reis

senin sitendeki temalar indirilmiyor bozulmuş linkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

gizli dosyaları açman yetmez sistem dosyalarını da açman gerekir.

hocam zaten sistem dosyalarını gösteriyor hatta baktım ayarlar kısmından sistem dosya/klasörlerini göster seçeneği üzerinde çentik varmış zaten açık durumda galiba benim telefon hackli format atsam bile gitmiyor çünkü aynı programı hack olmamış bi n73 yüklemeye çalıştım ve serfitika hatası vermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 30 Ağustos 2009; 14:35:02 >

• quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

gizli dosyaları açman yetmez sistem dosyalarını da açman gerekir.

hocam zaten sistem dosyalarını gösteriyor hatta baktım ayarlar kısmından sistem dosya/klasörlerini göster seçeneği üzerinde çentik varmış zaten açık durumda galiba benim telefon hackli format atsam bile gitmiyor çünkü aynı programı hack olmamış bi n73 yüklemeye çalıştım ve serfitika hatası vermişti

hackliyse eğer rompatcher programını kur telefona, open4all yamasını yap sistem dosyalarına erişimi açarsın. Reisin dediği sistem dosyalarına erişim izni

• 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.