Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar filing diye bir msn programı vardı nerden bulabilirim acaba.
  • assault79 ;

Fring olmasın o?http://www.fring.com/
  • ttpod yüklenmedi sertifika hatası verdi ne yapmam lazım patch da yuklenmiyor

benim aldığım 5 gün oluyor telefonuna çıkış tarıhi 54.10.2007

v10.0.0.46
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln075

ttpod yüklenmedi sertifika hatası verdi ne yapmam lazım patch da yuklenmiyor

v10.0.0.46

http://ra-pidshare.com/files/272623385/TTPod_v3.3.1.Turkish._8.Skin._24.Visuals.Efekt.Patch.Entegreli.Final.sis.html

Bu da benim kullandığım TTPOD. 12 teması olmasının yanında SERTİFİKA SORUNU DA YOK!

ra pid arasındaki - 'yi kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 28 Ağustos 2009; 18:27:33 >

• bu coreplayer'de alt yazı nasıl açılıyor arkadaşlar?
  • ahmetdemirci ;

CorePlayer'de altyazı açamıyorsunuz. SmartMovie adlı programsa sadece .sub uzantılı altyazı dosyalarını destekliyor. Altyazılı filmleri seyretmek içinse benim tavsiyem Total Video Converter adlı programı yükleyip filmi telefona uygun çevirirken altyazıyı gömmeniz. Az önce Will Smith'in Seven Pound adlı filmini telefonda seyrettim gerçekten çok etkilendim filmden. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln075

ttpod yüklenmedi sertifika hatası verdi ne yapmam lazım patch da yuklenmiyor

v10.0.0.46

imzamdan sertifika alma anlatımını yap diğer uygulamalarda da sıkıntı çekme
  • bu telf simdilinir mi alinmaz mi ????500 tl ye deger mi degmez mi
  • ben yeni hafıza kartı aldım da(kingston 4gb class 4)neyse.Önceki 2gblik kartımda olan programları buna da kurmalımıyım.Yoksa direk yeni kartın içine önceki programları kopyalasam olur mu?

@bilal47

500 e de değer 600 e değer.600 liraya kadar bu telefondan iyi telefon yok.
  • Teşekkür ederim.
    quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

assault79 ;

Fring olmasın o?http://www.fring.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

ben yeni hafıza kartı aldım da(kingston 4gb class 4)neyse.Önceki 2gblik kartımda olan programları buna da kurmalımıyım.Yoksa direk yeni kartın içine önceki programları kopyalasam olur mu?

@bilal47

kartın içindekileri (gizli ve sistem dosyalarını göster diyerek) hepsini kopyala 4'lük olana yapıştır normal çalışır.
  • Arkadaşlar ebuddy kullananınız var mı aranızda? Yaptığım her görüşme "şu anki sohbetler" listesinde kalıyor. Görüşme bitince buradan silme durumum yok mu acaba? Aslında görüşmeyi sonlandır gibi birşey de bulamadım ebuddy içinde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Bir çerez tabağı teoremi vardır,

quote:

bir kuruyemiş tabağı kalabalık bir grubun önüne geldiği zaman sırasıyla önce antepfıstıkları, ardından bademler, sonra fındıklar gider. en sona beyaz ve sarı leblebiler kalır. eğer belli bir yaşa kadar evlenmemişsen de durum farklı olmaz. ya kalan leblebiler ve ayçekirdekleri ile idare edersin, ya da olur da bir fıstık bulurum diye tabağı karıştırır durursun..

Aynı mantıkla Türkiye'ye gelen diyelim ki 100 parti N82 arasından sona kalan cihazlar artık bunlar, çoğunluğu belki de şimdi ilk defa N82 alacak birisinden önce başkası tarafından alınıp aynı gün sorunları ya da beğenilmemesi nedeniyle iade edilmiş paketler. Bu yüzden maalesef cihazlar ilk çıktığında pahalıya almak, daha sorunsuzuna denk gelme şansınızı arttırıyor.

• hasan_hzl ;

Ayarlar bölümünden Yakın geçmişteki konuşmaları göster seçeneğinin tikini kaldırınız. Eğer sizinki ingilizceyse Vibration'un 2 altındaki.x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

ben yeni hafıza kartı aldım da(kingston 4gb class 4)neyse.Önceki 2gblik kartımda olan programları buna da kurmalımıyım.Yoksa direk yeni kartın içine önceki programları kopyalasam olur mu?

@bilal47

kartın içindekileri (gizli ve sistem dosyalarını göster diyerek) hepsini kopyala 4'lük olana yapıştır normal çalışır.

ellerine sağlık on numara anlatmışsın

bekliyorum sertifikayı iftarda bakarım

• arkadaşlar ben n82 mi son vers,yon yaınca daha yavaş gps bağlanmmaya başladı nok,ia maps açıyorum bazen 3 hatta 5 dk. geçiyor uydu bulması eski vers,yonumda v11 de max 3 dk alıyordu oda telefonu açıp kapatıp ilk bağlanmamda ondan sonrakiler 10 sn içinde bağlanıyoprdu ama bunda sanki telefonu açıp kapamış ve yeniden bağlanmışcasına uzun sürüyor
  • Cevabın için teşekkür ederim Reis.Şimdi deniyorum.Ayrıca önceki sayfalarda attığın temalar da çok güzel.Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar ben n82 mi son vers,yon yaınca daha yavaş gps bağlanmmaya başladı nok,ia maps açıyorum bazen 3 hatta 5 dk. geçiyor uydu bulması eski vers,yonumda v11 de max 3 dk alıyordu oda telefonu açıp kapatıp ilk bağlanmamda ondan sonrakiler 10 sn içinde bağlanıyoprdu ama bunda sanki telefonu açıp kapamış ve yeniden bağlanmışcasına uzun sürüyor

o senin sorunun telefonu neden kötülüyorsun yardıma ihtiyacın varsa abilere sora bilirsin
  • elinde n82 hafıza kartı kapağı olan? stan? bulabileceğim bi yer bilen n82 hafıza kartı kapağıyla uyumlu baska bi kapağı olan varmı acil yardım lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.