Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssmuho

Benim n82 yi ortam yürütücüsü modunda bilgisayar bağlayınca telefonu n95 8gb olarak görüyor .Ne iş?Sizde de böyle bir durum var mı acaba?

daha önce n95 8gb nın drıverıı kurmuşsundur pc ye onun driverlarıyla uyumlu olduğundan n95 olarak gorunebılır
  • slm arkadaşlar ben telefonu geçen hafta aldım ancak haritaları yoktu nokia shopa götürdüm yeni son çıkan yazılımı yüklediler ama telefon yavaşladı biraz onu nasıl halledebilirim bi yardımcı olursanız sevinirim. birde 3 aylık sesli navigasyon paketim var ama süresi geçiyor ama sesli olarak bi türlü açamadım.

• ses sorunu bende de oluştu bir süre sonra, sanırım yazılımsal bir hata var nmaps de, garmin kurmanı tavsiye ederim,

ben az önce tamamladım kurulumu, şimdi kullanım kılavuzunu okuyorum, NMaps'den çok daha başarılı gözüküyor, Reis, Garmin Online'a bağlanınca herhangi bir lisans kontrolu yapılmıyor değil mi?

bu arada raskolnikov77'a çok teşekkür ederim, sertifika gerekmediğini bilsem çok önce geçerdim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginmxp -- 1 Eylül 2009; 16:05:22 >
  • reis

sitendeki garminin hangi dosyalarını indirim 3 tane demişsin

üstte 2 altında4 onun altında 1 tane dosya var
  • ben cevap vereyim daha yeni kurulum yapmış biri olarak:)
    kısaca hep en soldakileri indir,
    üstteki garmin 5.0 versiyon olanı, eski versiyon istersen sağdaki ni indireceksin,
    bir altında en soldaki son güncel harita, yanındakiler(sağdakiler) eski haritalar,
  • Hiç alakası yokBenim pc ye n82 den başka sadece 3600s giriyor.başka da takmadık.Rahatsız değilim n95 8gb gibi görmesinden.O da güzel telefondur.
    quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

Benim n82 yi ortam yürütücüsü modunda bilgisayar bağlayınca telefonu n95 8gb olarak görüyor .Ne iş?Sizde de böyle bir durum var mı acaba?

daha önce n95 8gb nın drıverıı kurmuşsundur pc ye onun driverlarıyla uyumlu olduğundan n95 olarak gorunebılır

• Bir de dün telefonuma font yükledim.Bir de tema kız gibi oldu şerefsizim.Bir de tam attım ki offf.Temayı koyuyorum.Umarım bir sakıncası yoktur.
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

http://rapid share.com/files/271980908/Mosaico_Azul_by_Valepunto.rar.html

* rapid ile share arası boşluğu silininizzz.

• @ssmuho Paylaşım için teşekkürler. Birde attığın fontu ve atılacak adreside paylaşırsan tadından yenmez.
  • Bu adrestenden de önce Font Router LT programı indirip telefona kurmanız gerekmekte .Gerçi site gerekli tüm açıklamaları yapmış..
    http://www.maxi cep.com/s60-3rd-yazi-ekran-dil-araclari/font-degistirme-fontrouter-lt-6-147145.html

Benim kullandığım fontun adı Estyle .
    http://www.maxi cep.com/attachments/13697d1218032447/

Ben böyle paylaşım yapsam n82 topiğnde aramızda kalır mı?Ben beğendiğim bazı temaları daha koymak istiyorum.

Hadi güle güle kullanın...

* 'maxi' ile 'cep' arasındaki boşluğu siliniz..

• Bu arada imzandaki söz çok hoşuma gitti.İzninle ben de koyabilir miyim?
  • Reis-i Eagles senin sitende gezinirken çok güzel bir anket dikkatimi çekti

hangi marka telefonu kullanıyorsunuz başlığında bir anket vardı ve üyeler de kullandıkları telefonları ordan seçip işaretlemişler acaba aynı anketi nokia bölümünde sabit konu olarak açsak olmaz mı? hem de hangi telefonların rağbet görüp satın alındığı hakkında bir fikir sahibi oluruz dimi ama
  • Merhabalar benim bu telefonla ilgili sorularım olacaktı almayı düşünüyorum bu aralar.
    Bu telefonu alanlar ses kalitesinden memnun kalıyorlarmı yani özetle ses kalitesi nasıl?
    Ayrıca n79 un yanına 4 gb hafıza kartı verirlerken n82 nin yanında neden 2 gb kart veriyorlar.Yani telefonu yavaşlatmadan kaldırdığı en yüksek hafıza kartı 2 gb mi?

Sorularımı cevaplayacağınız ümidiyle:)
    Saygılarımla...
  • vermeselerde olur, bozuk zaten, yani bana verdikleri hafıza kartı bozuk çıktı, 16 gb verseler bile büyük ihtimalle gidip düzgün markalı bişey alacaksın,
    ses kalitesi derken konuşma mı müzik mi kastettiniz, ben tatminkar bir kullanıcı olarak mp3 kalitesini beğeniyorum, profesyonel değil ama kendi kulvarında yeterli, iyi bir kulaklıkla çok daha iyi bir ses alırsınız,

quote:

Orijinalden alıntı: BuZulturk
    n82 nin yanında neden 2 gb kart veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

Reis-i Eagles senin sitende gezinirken çok güzel bir anket dikkatimi çekti

hangi marka telefonu kullanıyorsunuz başlığında bir anket vardı ve üyeler de kullandıkları telefonları ordan seçip işaretlemişler acaba aynı anketi nokia bölümünde sabit konu olarak açsak olmaz mı? hem de hangi telefonların rağbet görüp satın alındığı hakkında bir fikir sahibi oluruz dimi ama

böyle 1 anket vardı sanıyorum. 1 ara üst konu idi. ama güncellenmesi fena olmaz hani.

• Merhabalar benim bu telefonla ilgili sorularım olacaktı almayı düşünüyorum bu aralar.
    Bu telefonu alanlar ses kalitesinden memnun kalıyorlarmı yani özetle ses kalitesi nasıl?
    Ayrıca n79 un yanına 4 gb hafıza kartı verirlerken n82 nin yanında neden 2 gb kart veriyorlar.Yani telefonu yavaşlatmadan kaldırdığı en yüksek hafıza kartı 2 gb mi?

Saygılarımla...
  • quote:

ssmuho

Bu adrestenden de önce Font Router LT programı indirip telefona kurmanız gerekmekte .Gerçi site gerekli tüm açıklamaları yapmış..
    http://www.maxi cep.com/s60-3rd-yazi-ekran-dil-araclari/font-degistirme-fontrouter-lt-6-147145.html

Benim kullandığım fontun adı Estyle .
    http://www.maxi cep.com/attachments/13697d1218032447/

Ben böyle paylaşım yapsam n82 topiğnde aramızda kalır mı?Ben beğendiğim bazı temaları daha koymak istiyorum.

Hadi güle güle kullanın...

* 'maxi' ile 'cep' arasındaki boşluğu siliniz..

Teşekkür ederim kardeş Allah razı olsun. Sana sorduktan sonra kendim araştırmıştım biraz ve buldum nasıl yapıldığını sağol tekrar.
    Bu arada imzamdaki sözü kullanabilirsin tabiki bana ait bi söz değil zaten Bediüzzaman ın sözü...

• @Tolyo Allah senden de hepmizden de razı olsun inşallah.

Font'a gelirsek hiç önemli değil.Beğenmişsindir umarım.
  • hocam ses kalitesi kulaklıkta iyi ama kendi hoparlörlerinde bir n95 yada 5800 kalitesi yok. tizleri güzel fakat hoparlörler de bas dye birşey yok. yani kulaklıkla dinleyeceksen müzik sorun yok. sorun yok derken yine bahsettiğim telefonlardan düşük kalitede ses

quote:

Merhabalar benim bu telefonla ilgili sorularım olacaktı almayı düşünüyorum bu aralar.

Saygılarımla...

• Hafıza ile ilgili sorduğum sorunun cevabı:)
  • quote:

Hafıza ile ilgili sorduğum sorunun cevabı:)

Tamamen satış stratejisi olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.