Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu 17 06 da almıştım, 3 aylık navigasyon hediye idi, yani 17 Eylül diyordu lisanslarım kısmında bitiş tarihine, 2 gün önce ne olduysa lisans süresi doldu bir anda ve geçerli lisansımın olmadığını söylüyor, nu nokia maps lisansları ile ilgili kime başvuracağız, bilen var mı?
  • N82 orjinal batarya nereden kaça bulabiliriz?
  • hiç bir yere başvurmayacan kardeş. garmini yükleyeceksin. beş kuruş para ödemeden keyfine bakacaksın. sınırsız sesli naviyasyon. hemde internete felan bağlanmadan. sayfaları kurcalarsan bulursun nasıl yükleneceğini

quote:

Orijinalden alıntı: enginmxp

telefonu 17 06 da almıştım, 3 aylık navigasyon hediye idi, yani 17 Eylül diyordu lisanslarım kısmında bitiş tarihine, 2 gün önce ne olduysa lisans süresi doldu bir anda ve geçerli lisansımın olmadığını söylüyor, nu nokia maps lisansları ile ilgili kime başvuracağız, bilen var mı?

• yüklerim Garmin 'de onun için önce telefonu kırmak lazım, öncesinde sertifika alıcan, IMEI yi vericen çinlilere vs. pek içime sinmeyen bir yol, IMEI vermeden sertifika almanın yolu olsa idi keşke.
  • quote:

yüklerim Garmin 'de onun için önce telefonu kırmak lazım, öncesinde sertifika alıcan, IMEI yi vericen çinlilere vs. pek içime sinmeyen bir yol, IMEI vermeden sertifika almanın yolu olsa idi keşke.

Yada 5$ vercen adamlar sana sertifica veriyor!! O sertifica ile hackleyeceksin ama ondada imei lazım.

http://helloox2.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

gizli dosyaları açman yetmez sistem dosyalarını da açman gerekir.

hocam zaten sistem dosyalarını gösteriyor hatta baktım ayarlar kısmından sistem dosya/klasörlerini göster seçeneği üzerinde çentik varmış zaten açık durumda galiba benim telefon hackli format atsam bile gitmiyor çünkü aynı programı hack olmamış bi n73 yüklemeye çalıştım ve serfitika hatası vermişti

hackliyse eğer rompatcher programını kur telefona, open4all yamasını yap sistem dosyalarına erişimi açarsın. Reisin dediği sistem dosyalarına erişim izni

kardeş nerden bulurum ben onu link verebilir misin ?

• Garmin için sertifika gerekmez..

quote:

yüklerim Garmin 'de onun için önce telefonu kırmak lazım, öncesinde sertifika alıcan, IMEI yi vericen çinlilere vs. pek içime sinmeyen bir yol, IMEI vermeden sertifika almanın yolu olsa idi keşke.
  • Bulamaz mıyız?
    quote:

Orijinalden alıntı: sabfil

N82 orjinal batarya nereden kaça bulabiliriz?
  • Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Garmin için sertifika gerekmez..

biraz daha açar mısın? benim tel hack li değil, aldıktan sonra tek yaptığım son versiyona geçmek, garmin'i yükleyerek sınırsız kullanabilir miyim imzalamadan?
  • @sabfil

http://www.hepsiburada.com/nokia-bp-6mt-n81-batarya/productDetails.aspx?categoryid=16111&productid=telbatnokbp6mt

bu ürün n82 ile de uyumludur.Dışarda daha ucuz alacağını zannetmiyorum.Orjinal olcak dersen fiyat kazık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 31 Ağustos 2009; 17:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

@sabfil

http://www.hepsiburada.com/nokia-bp-6mt-n81-batarya/productDetails.aspx?categoryid=16111&productid=telbatnokbp6mt

bu ürün n82 ile de uyumludur.Dışarda daha ucuz alacağını zannetmiyorum.Orjinal olcak dersen fiyat kazık oluyor.

pahalı değilmiya ne değerli pilmişya özelliğiney sarj bir gün gidiyor

• Özelliği aynısı yani orjinal.Gücü aynı.Dediğim gibi orjinal nokia olması pahalılığı da beraberinde getiriyor.GG de yan sanayii bulabilirsiniz ama n82 mi güveninip de o bataryalarla kullanmam.Ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

gizli dosyaları açman yetmez sistem dosyalarını da açman gerekir.

hocam zaten sistem dosyalarını gösteriyor hatta baktım ayarlar kısmından sistem dosya/klasörlerini göster seçeneği üzerinde çentik varmış zaten açık durumda galiba benim telefon hackli format atsam bile gitmiyor çünkü aynı programı hack olmamış bi n73 yüklemeye çalıştım ve serfitika hatası vermişti

hackliyse eğer rompatcher programını kur telefona, open4all yamasını yap sistem dosyalarına erişimi açarsın. Reisin dediği sistem dosyalarına erişim izni

kardeş nerden bulurum ben onu link verebilir misin ?

rompatcher'ı mı open4all yamasını mı?

helloOX kur onla kuruluyor.

• Kullanırsın.. sorun çıkmaz

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Garmin için sertifika gerekmez..

biraz daha açar mısın? benim tel hack li değil, aldıktan sonra tek yaptığım son versiyona geçmek, garmin'i yükleyerek sınırsız kullanabilir miyim imzalamadan?
  • Benim n82 yi ortam yürütücüsü modunda bilgisayar bağlayınca telefonu n95 8gb olarak görüyor .Ne iş?Sizde de böyle bir durum var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln075

quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

@sabfil

pahalı değilmiya ne değerli pilmişya özelliğiney sarj bir gün gidiyor

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/nokia-bp-6mt-batarya-n81-n81-8gb-e51-n82-_02.023.1224.0014.htm

bu link yardımcı olur umarım

• Yeni garmin haritası yok mu bu aralar
  • task manager olarak bunu mu kullanıyorsunuz? "Handy Taskman for Nokia"

eğer bu programı kullanıyor iseniz ilaçlı hali var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Yeni garmin haritası yok mu bu aralar

halen yok

enginmxp: jbak taskman var ücretsiz onu dene
  • Arkadaşlar bu telefonda yeni bir teefonu direkt olarak SIM'e kayıt etmek mümkün mü? Değilse telefon rehberine kayıt edilen her telefon otomatik olarak SIM'e kayıt edilebiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 1 Eylül 2009; 13:09:36 >
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.