Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapak değiştirerek telefonu siyah kullanmak mümkün tabii. Ama benim de tuş takımı konusunda endişem var. Bu nedenle tuş takımı da çıksa, fiyat farkı da olsa N82 Black'ı beklemeye karar verdim... Gerçi hem kapak, hem kasa, hem de tuş takımının siyah renkte olanları çıkacaktır. Nokia bunu kesin yapar. Ama Nisan'a bir şey kalmadı şunun şurasında diye avunuyorum.
  • @kenanmorbulut
    bende öyle bir ses yok ve cam oynuyormuscasına bi ses gelmiyor hatta oynama bile yok
  • http://www.teleplus.com.tr/v3/index.php?p=show&pid=44883&k_id=0&kn=&ref=akakce&v=1.68.4

şu anda en ucuz garantili fiyat bu günden güne fiyat geriliyor bakalım nerelere inecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 13 Şubat 2008; 13:14:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

telefonu kapatma açma tusunun oldugu üst kısım yani ekran ın üst tarafından ve sağ ve sol tarafında da olmak üzere boşluklar mevcut
    ben 4. n82 yi kullanıyorum bundan önceki 3 tane de o boşluk mevcuttu kimisi az kimisi çoktu
    su an elimde olan n82 de o boşluk yok
    ben esneme payı olacagını düşünmüyorum
    esneme payı bırakacaksa nokia her taraftan bırakmalı
    sadece üst taraftan bırakılmaz bence

Benim elimden de devamlı geçiyor alıyor satıyorum ancak ben hiçbirinde böyle bir sorun görmedim
  • @over and under

denk gelmemiştir belki
    yada benim sansıma öylesi denk geldi
  • 2 gündür taskman la ram olayını takip ediyorum
    telefonu kapatıp açtıgımda free ram 95 mb ama kullandıktan sonra
    yani uygulamaları acıp kapattıktan sonra ram 85 lere falan düşüyor
    hemde hiç bir uygulama açık değilken
    bu aradaki ram farkı neden kaynaklanır olabilir acaba
  • yaw bişe soracam.siz ekrana bastırınca renkler dağılıyo mu.ama yani ön plastiğe az bi dokunmadan bahsetmiyombende renkler dağılıyo.

bi de bişe buldum.k850i'nin dokunmatik tuş artısınada el attıkşimdi.bu ekran ile tuşlar arasında biraz boşluk varya.oraya dokunarak(dikkat:tuşlara basılmayacak)altındaki 2 seçim tuşunun görevini yapabiliyo.mesela menüye giriyoz.seçeneke girmek için otuşa değilde o tuşun üstündeki boşluğa biraz bastırın.farkedeceksiniz

bu arada medal of honour yükledim.ama oyuna da girmiyo silme de silemiyo.öle duruyo.bişe yapabilir miyim

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under
    Benim elimden de devamlı geçiyor alıyor satıyorum ancak ben hiçbirinde böyle bir sorun görmedim

Sorun degil zaten açılmamış kutulu cihazı açıp bakarsanda görürsün normal bir şey ama hepsinde var

quote:

Orjinalden alıntı: ARIFYASIN

yaw bişe soracam.siz ekrana bastırınca renkler dağılıyo mu.ama yani ön plastiğe az bi dokunmadan bahsetmiyombende renkler dağılıyo.

bi de bişe buldum.k850i'nin dokunmatik tuş artısınada el attıkşimdi.bu ekran ile tuşlar arasında biraz boşluk varya.oraya dokunarak(dikkat:tuşlara basılmayacak)altındaki 2 seçim tuşunun görevini yapabiliyo.mesela menüye giriyoz.seçeneke girmek için otuşa değilde o tuşun üstündeki boşluğa biraz bastırın.farkedeceksiniz

bu arada medal of honour yükledim.ama oyuna da girmiyo silme de silemiyo.öle duruyo.bişe yapabilir miyim

Üst tuşalrın görevini görüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Sorun degil zaten açılmamış kutulu cihazı açıp bakarsanda görürsün normal bir şey ama hepsinde var

Çok ince bir aralık var ancak bu zaten telefonun doğasında olan birşey bariz bir aralık yok orada

Sanırım ikimiz de aynı şeyi kastediyoruz
  • abi şu kristal kapaktan alan oldumu türkiyede bulabilirmiyiz??
  • oh normal youtube'u izleyebilme olayı harika.bu telefon tamam ya. olmuş :)
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER BENCE HERKES UYGULAMALI
    quote:

Orjinalden alıntı: afd92

quote:

Orjinalden alıntı: musyun

ANLATIR MISIN BENDE DENEDİM AMA DESTEKLEMİYOR DEDİ OLMADI...ANLATIRSAN ÇOK MAKBULE GEÇER...SAOL TEŞEKKÜR EDERİM
    quote:

beyler ben turkcell in marta kadar bedava yaptığı msn i N82 me yükledim çalışıyo
    isteyen varsa anlatabilirim

wireless olmayan yerlerde işe yarıyo

---turkcell msn i N82 ye veya diğer java destekleyen telefonlara yükleme---
    önemli diil....
    ilk önce süper şifrenizlehttp://turkcell-im.turkcell.com.tr/dsb/home/visitor.xdime adresine giriş yapıyorsunuz.
    süper şifrenizi bilmiyorsanız SIFRE yazıp 2222 ye göndererek süper şifrenizi alabilirsiniz!
    giriş yaptıktan sonra sol üstte telefon numaranız ve adınız yazıcak.onun hemen altında telefonunu seç yazısı var.onu tıklayarak ordan N95 i seçiyoruz.yani telefonu N95 yapıyoruz.sonra yine sol kenarda asistan var onu tıklıyoruz.açılan alt başlıkta "benim" yazıyor onu tıklıyoruz.sonra sayfanın ortasında aboneliklerim yazıyor.onu tıklıyoruz.abone olunabilecek servisler diyor.onun altında yazan mesajlaşma yı tıklıyoruz.windows live messenger diye açılıyo.yanında abone ol yazıyo onu tıklıyoruz ve abone oluyoruz.
    sonra sağ üstte arama motoru var.oraya "live msn" yazıyoruz.yine windows live messenger ı buluyor.onu tıkloıyoruz.sıfır kontör falan diyor.abone ol diyoruz.size link gönderildi diyor.ve siteyle işimiz bitiyor.
    gelen linkten msn i indiriyoruz.bağlanırken turkcell internet" i seçiyoruz.bu kadarr...

• AZ KALDI 1 HAFTA İÇİNDE GELECEK GELDİĞİNDE SİZE HABER VERİRİM...HERKESE DE TAVSİYE EDERİM...

quote:

abi şu kristal kapaktan alan oldumu türkiyede bulabilirmiyiz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: yingyangtwinz

oh normal youtube'u izleyebilme olayı harika.bu telefon tamam ya. olmuş :)

Ben kaç gündür girmiyorum, yeni sürüm mü çıktı?
  • quote:

ÇOK TEŞEKKÜRLER BENCE HERKES UYGULAMALI
    quote:

quote:

ANLATIR MISIN BENDE DENEDİM AMA DESTEKLEMİYOR DEDİ OLMADI...ANLATIRSAN ÇOK MAKBULE GEÇER...SAOL TEŞEKKÜR EDERİM
    quote:

beyler ben turkcell in marta kadar bedava yaptığı msn i N82 me yükledim çalışıyo
    isteyen varsa anlatabilirim

wireless olmayan yerlerde işe yarıyo

---turkcell msn i N82 ye veya diğer java destekleyen telefonlara yükleme---
    önemli diil....
    ilk önce süper şifrenizlehttp://turkcell-im.turkcell.com.tr/dsb/home/visitor.xdime adresine giriş yapıyorsunuz.
    süper şifrenizi bilmiyorsanız SIFRE yazıp 2222 ye göndererek süper şifrenizi alabilirsiniz!
    giriş yaptıktan sonra sol üstte telefon numaranız ve adınız yazıcak.onun hemen altında telefonunu seç yazısı var.onu tıklayarak ordan N95 i seçiyoruz.yani telefonu N95 yapıyoruz.sonra yine sol kenarda asistan var onu tıklıyoruz.açılan alt başlıkta "benim" yazıyor onu tıklıyoruz.sonra sayfanın ortasında aboneliklerim yazıyor.onu tıklıyoruz.abone olunabilecek servisler diyor.onun altında yazan mesajlaşma yı tıklıyoruz.windows live messenger diye açılıyo.yanında abone ol yazıyo onu tıklıyoruz ve abone oluyoruz.
    sonra sağ üstte arama motoru var.oraya "live msn" yazıyoruz.yine windows live messenger ı buluyor.onu tıkloıyoruz.sıfır kontör falan diyor.abone ol diyoruz.size link gönderildi diyor.ve siteyle işimiz bitiyor.
    gelen linkten msn i indiriyoruz.bağlanırken turkcell internet" i seçiyoruz.bu kadarr...

önemli değil

• yok @Reis daha yeni sürüm çıkmadı
    4 gözle bekliyoruz çıkmasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

yok @Reis daha yeni sürüm çıkmadı
    4 gözle bekliyoruz çıkmasını

Abi youtube hallolmuş falan dedi de mobiatubia'dan bahsediodu heralde?
  • emtube diye program var onu kurmustur
  • Emtube hikaye ya, size mobiatubia yı öneririm. Bütün fonksiyonlar var.

İleri sar, geri sar, dur-yüklemesini bekle sonra tamamını izle vs vs...
  • link var mı reis deneyelim
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.