Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdiki versiyonda hiç denk gelmedim düzelmiş olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

N82 için kulaklıkla şarkı dinleyeyim dedim. Kulaklığı şarkı çalıyorken taktım birden telefon kendini resetledi. Bu olayı Nokia shopta teşhirdeki üründe gördüm. Sizde ki N82 de bu tür yazılımsal sorunlar var mı ?
  • arkadaşlar benim sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler
    1-n82 nin hoparlörden dışarı verdiği ses yüksekliği çokmu düşük.dışarı verdiği sesi hangi cihaza benziyor.
    2-Ekran kalitesi nasıl n73 le aynımı yoksa dahamı güzel .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

arkadaşlar benim sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler
    1-n82 nin hoparlörden dışarı verdiği ses yüksekliği çokmu düşük.dışarı verdiği sesi hangi cihaza benziyor.

İnceleme merkezinde yaptığım incelemeleri aktarıyorum:

1- Hoparlör sesi N73 kadar fakat N81 den daha kötü (dikkat çok kötü sesli demiyorum sadece N81 e ve N82 ye göre kıyaslıyorum)
    2- Ekran kalitesi N73 den çok daha iyi.

(şuan N73 kullandığımı belirtmek isterim)
  • çok teşekkür ediyorum.bende cumartesi günü n95 8gb marcell garantili cihaz aldım.fakat arıza yaptı.kendi kendine kapanıyor.bende bugün geri iade ettim.şimdi n82 alsammı diye düşünüyorum.sizce değermi.n82 fiyat olarakta n95 e göre uygun.
  • hoparlör sesi n95 8gb ta sesi 50 de dinlerken o derece n82 de 100 oluyoo
    hoparlör sesi o kadar çok değil ama idare eder
    quote:

arkadaşlar benim sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler
  • çok teşekkür ediyorum.bende cumartesi günü n95 8gb marcell garantili cihaz aldım.fakat arıza yaptı.kendi kendine kapanıyor.bende bugün geri iade ettim.şimdi n82 alsammı diye düşünüyorum.sizce değermi.n82 fiyat olarakta n95 e göre uygun.
  • ben her 2 modeli de kullandım
    arasındaki farklar n82 daha hızlı GPS i menülerin açılması ve kamera hızı n95 8gb a göre daha iyi
    ama n95 8gb ın ekranı ve hoparlör sesi n82 den iyi
  • arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.aradaki fiyat farkıda göz önüne alındığında .n95 8 gb almaya değermi
    teşekkürler
  • N82 alman daha uygun tabi hafıza senin için önemli değilse
  • n95 8gb ı cezbeden ekran ve hafıza geri kalan hersey n82 de fazlasıyla var
    hemde n95 8gb tan daha iyi olarak
  • anlamadım acaba yöneticiler mi sildi noldu ilk yazdığımda vardı neyse bi daha yazıyorum...
    http://urun.gittigidiyor.com/Nokia-N82-Deri-Koruma-Kilifi-CEPTE-TASIMAK-ICIN_W0QQidZZ8218027

quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

musyun kardeş link nerede acaba.. ben mi göremiyorum..almak isteyen başka arkadaşlar da vardır belki

quote:

Orjinalden alıntı: musyun

ARKADAŞIM VERDİĞİM LİNKTEN ALABİLİRSİN AYNI ZAMANDA BEN BAĞLANTIYA GEÇTİM BİRAZDAN MESAJLARI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM YURTDIŞINDAN KRİSTAL KORUMA İSTEDİM GELECEK İSTERSEN 10 GÜN BEKLEYİP ONDAN ALABİLİRSİN FİYATI 10-12 YTL ARASI OLACAK...
    quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

arkadaşlar telefonuna süet kılıf alan var mı aranızda..alan varsa nereden aldı acaba...???

kılıf için

• dediğin hata versiyon yükleyince düzeliyor ...hatalar bulundukça düzeltilecektir inşallah...bir iki tane daha hata var paylaştım ayrıtılı bir şekilde yarın anlatırım iyi geceler yatıyorum....
    quote:

N82 için kulaklıkla şarkı dinleyeyim dedim. Kulaklığı şarkı çalıyorken taktım birden telefon kendini resetledi. Bu olayı Nokia shopta teşhirdeki üründe gördüm. Sizde ki N82 de bu tür yazılımsal sorunlar var mı ?
  • n82 ye bırde 8 lık kart aldın mı tadından yenmıypr ben hala ınanamıyorum bugun sırf denıyım dıye 4 gb mp3 attım banamısın demıyor
  • quote:

arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.aradaki fiyat farkıda göz önüne alındığında .n95 8 gb almaya değermi
    teşekkürler

kesinlikle n82 yi tavsiye ederim fiyat ve performans olarak bide 8gb micro sd super oldu
  • yaa arkadaşlar. bir türlü karar veremiyorum normal n82 mi alsam black i mi beklesem. ama sırf siyah renk farkı olacak onun içinde 100lira pahalı olacak deniyor. değer mi hem o kadar beklemeye hemde en az 100 lira fazla vermeye. sayınırım tarih olarak da nisan sonu mayıs başı deniyor. geçen gün ne güzel vatan da 960lira ya düşmüştü %8 indirimli. şimdi yine 984 e yükselmiş. mayıs a kadar bekleyince acaba normal n82 800 e düşer de siyahını 900 e alabilir miyiz? ne zor işmiş bu telefon almak yahuuu
  • arkadaşlar 3. kez soruorum.n82 ile normal youtube'u izlemek mumkunmu?biliosunuz n95e yapılan son firmware update ile artık normal youtube izlenebilio.n82dede bu geçerlimi?izleyebilen test etme şansı bulan bi arkadaş varmı aranızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yingyangtwinz

arkadaşlar 3. kez soruorum.n82 ile normal youtube'u izlemek mumkunmu?biliosunuz n95e yapılan son firmware update ile artık normal youtube izlenebilio.n82dede bu geçerlimi?izleyebilen test etme şansı bulan bi arkadaş varmı aranızda?

ewt mümkün ve harika

emtube'u kur keyfine bak

@biohazard hoparlör sesi mp3 playback esnasında berbat N82'nin N95'in yanından dahi geçemez

ancak film ve klip izlerken N95 ile aynı performansı sunuyor ...bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 13 Şubat 2008; 1:29:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

ilk versiyonda bu sorun oluyordu
    şimdiki versiyonda hiç denk gelmedim düzelmiş olabilir
    quote:

ben de yeni versiyon yüklü. dün yine oldu
  • @furkanesref
    demekki sorunu düzeltememişler hala devam ediyoo
    msj daki sorunda devam ediyor
    inş. yeni versiyonda düzelir hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

@furkanesref
    demekki sorunu düzeltememişler hala devam ediyoo
    msj daki sorunda devam ediyor
    inş. yeni versiyonda düzelir hepsi

Mesajdaki sorun nedir ???

Eğer garmin xt yüklü ise ondan kaynaklanıyor
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.