Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben şu n-gage için first access var ya onu yükleyemedim.diyoki cihazınız n-gage desteklemiyo...
    neden acaba??
  • Reis şöyle wi-fi ağlarını kıran bi pro falan yokmu yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Emtube hikaye ya, size mobiatubia yı öneririm. Bütün fonksiyonlar var.

İleri sar, geri sar, dur-yüklemesini bekle sonra tamamını izle vs vs...

ileri geri sarma emtube de de var ve vslerde var

• şimdi ben bu telefonu alayımmı almayayımmı lütfen bişey söyleyin kullanan arkadaşlar mail adresimi eklesin lütfen

oguzemre926@hotmail.com
  • Ama bu çok hızlı cidden bak. Deneyin 1 hem kullanışlıda kalitede süper.

Ya ben şehir dışındayım cafeden giriyorum link falan yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ama bu çok hızlı cidden bak. Deneyin 1 hem kullanışlıda kalitede süper.

Ya ben şehir dışındayım cafeden giriyorum link falan yok yani.

yok usta ben kendim demedim normal youtube izlenio die.realcem nickli arkadaş bi onceki sayfada sorduğum normal youtube direk izlenebiliomu soruma evet izlenebilio dedi.onun için ben izlenmesi çok iyi bişi falan yazdım

• Nokia shoptaki ve telesitydeki teşhirdeki N82 de şöyle bir sorun fark ettim. Şimdi sorun şu: Ekranın ön kapağındaki sol tarafta kapağın kasa ile olan bağlantı yerinde açıklık var. Sizlerde de böyle mi ?
  • bazılarında çıkıyor o boşluk bugun zaten baya bi konustuk bunu gecen sayfalarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

bazılarında çıkıyor o boşluk bugun zaten baya bi konustuk bunu gecen sayfalarda

O zaman pekde başarılı bir kasası yokmuş. N81 de de tuş takımında bazılarında gacur gucur sorunu vardı. O zaman rahatlıkla N81 alabilirim sonuçta N82 de pek iyi değil
  • Arkadaşlar ben ekranın üstündeki jelatini çıkarmadım hala duruyor ama eskimeye başladı. Ekran üstünde oluşacak küçük bir çizik bile beni cihazdan soğutmaya yeter onun için ekran koruyucu film almak istiyorum. Nereden bulabilirim, gören, duyan, bilen var mı acaba?
  • tuslardan gelen sesler nokianın bazı modellerinde geliyor buna n82 de dahil olmak üzere
    ordaki boşluk olmayanından alırsın sende
    mesela benimkinde yok o boşluk ve forumdaki diğer arkadaslarda da o boşluk yok
  • Bende öyle yapacağım. Alırken oradaki çalışanı konuyu uzunca açıklayarak uyaracağım ve eğer gacur gucur yeri varsa asla almayacağımı söyleyerek kutuyu açtıracağım.

Az kaldı Nokia İnşallah parayı iade eder. Uzattılar neden acaba ?
  • yaw ben flash lite 3 developer versiyonu yükledim ama yine bazı web sayfalarında flash player gereklidir yazısı çıkıyor..Nedendir acep? başka bir flash versiyonu mu gerekli yoksa?
  • abı vallahı anlamadım bendekı ekranın solu cok olmak uzere o dıs plastıgıne bastırarak oynadın mı asagıya doru gacırdıyor :) dıger tarafta yapıyorda cok daha az .. bugun teshır urunlerıne baktım nokıa shopta ondada vardı ... yanı sızlerde yokmu suan ? bıde sıyahı geldıgınde bunu verıp onu almaya kalksam nekadar zarar ederım ? bu da ben ce suankı n82 sahıplerı ıcın onemlı bır soru tabı sıyaha gecmek ısteyenler ıcın ayrıca sıyahta 2.5 jack oldugu dogrumu yanı resmılestımı ...bırde benım makına kvk ustune ne vermem gerekır sızce sıyah aynı fıyattan cıksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

abı vallahı anlamadım bendekı ekranın solu cok olmak uzere o dıs plastıgıne bastırarak oynadın mı asagıya doru gacırdıyor :) dıger tarafta yapıyorda cok daha az .. bugun teshır urunlerıne baktım nokıa shopta ondada vardı ... yanı sızlerde yokmu suan ? bıde sıyahı geldıgınde bunu verıp onu almaya kalksam nekadar zarar ederım ? bu da ben ce suankı n82 sahıplerı ıcın onemlı bır soru tabı sıyaha gecmek ısteyenler ıcın ayrıca sıyahta 2.5 jack oldugu dogrumu yanı resmılestımı ...bırde benım makına kvk ustune ne vermem gerekır sızce sıyah aynı fıyattan cıksa

Bende tüm teşhirdeki N82 lerde o açıklığı gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

Arkadaşlar ben ekranın üstündeki jelatini çıkarmadım hala duruyor ama eskimeye başladı. Ekran üstünde oluşacak küçük bir çizik bile beni cihazdan soğutmaya yeter onun için ekran koruyucu film almak istiyorum. Nereden bulabilirim, gören, duyan, bilen var mı acaba?

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-N82-N-82-IKI-ADET-RINCO-EKRAN-KORUYUCU_W0QQidZZ8092503

• Arkadaşlar tutturdunuz cihaz sallanıyor yav ne alaka bu cihaz şuana kadar kullanmadıgım nokia kalmadı en saglam üretilmiş nokiadır baan güvenin alın eger pişman olursanız beni bulamazsınız ama olsun siz bana güvenin gözünüz kapalı alın sallantı dedinmi en çok rahatsız olan benimdir n95 ve varisi 8gb sallantının kralını yapıyor 1 ay sonra heytbe siz sallantı görmemişsiniz
  • bu cihazda sallanma olurmu yaa
    sadece bazı n82 lerde üstte boşluk var oda sorun değil
    sallanma olayıda nerden çıktı anlamadım
  • abı ben sallanıyor demedım cıhazın on camından gıcırdamalargelıyor bu normalı mı dedım
    oda bastırarak asgı dogru parmagını ustune gezdırınce oluyor

normal degılse ne yapabılrıım dedım

buarada n82 sıyah amerıkaya cıkıyormus ıbı bırsey okdudum nette acaba turkıye ye kesın geleck mı
  • Siyahı kesin gelecektir ama sadece rengi siyah diye bence fazla paravermeye deymez bakalım ekstra bir özelliği olacakmı
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.