Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • realcem abıcım bılıyorum ve butun dıger kardeslerım goruntu kırlılıgı oluyor ama tekara soruyorum

sızde cama bastrınca ve parmagınızı asagıya dogru bastıralark ılerltınce genelde sol kenar daha cok bır gıcırdama varmı ... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

realcem abıcım bılıyorum ve butun dıger kardeslerım goruntu kırlılıgı oluyor ama tekara soruyorum

sızde cama bastrınca ve parmagınızı asagıya dogru bastıralark ılerltınce genelde sol kenar daha cok bır gıcırdama varmı ... ?

Olmuyor ses hiç yok ama yakından bakınca 000.01 milimcik bir oynama var ama dediğim kadar ufak görmek için çok dikkatli bakmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem
    quote:

Orjinalden alıntı: kenanmorbulut
    realcem abıcım bılıyorum ve butun dıger kardeslerım goruntu kırlılıgı oluyor ama tekara soruyorum

Olmuyor ses hiç yok ama yakından bakınca 000.01 milimcik bir oynama var ama dediğim kadar ufak görmek için çok dikkatli bakmak lazım

Yaw arkadaşlar ;
    bu telefonlar döküm yolu ile yekpare olarak üretilmiyor ki ! Montajlı her üründe o kadar milimcik (ki yazdığınız miktar 10µ) boşluk olur .
    Sıkmayın bu kadar canınızı.
    Saygılarımla.

• abı bunun ıcınde servıse verılmezkı beklıyım ozaman belkı zamanla bana acır ve gecer
    :d
  • Sizdeki tellerin versiyonu kaç arkadaşlar ?
    v10.0.046
  • ustadalr suankı fıyatlar gozonune alınırsa kı ben telefonu cok tıtız kullanırım sıyahı cıktıgında ustune ne vermem gerekebılır
  • v.11.0.117

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ama bu çok hızlı cidden bak. Deneyin 1 hem kullanışlıda kalitede süper.

Ya ben şehir dışındayım cafeden giriyorum link falan yok yani.

sen bide iphone da dene youtube 'u :)

hehe ösledim telefonumu yaa .. n82 black gelsin alalim bakalim
  • Merhabalar, biraz sacma bi soru sorucam galiba,bilgisizliğimi mazur görün n82 alıcam haftaya ve cok müzik dinleyen birisiyim.sanırım telefonun orjinal kulaklığı pek iyi performans vermiyormuş,ben ses mükemmel olsun istiyorum. Sennheiser Cx 300 kulaklık alsam,n82 ye takabilirmiyim? kulaklıgın resimlerine baktım girişi normal cd calarlara takılan girişten. nasıl takarız o kulaklığı telefona?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface -- 14 Şubat 2008; 3:03:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Scarface

Merhabalar, biraz sacma bi soru sorucam galiba,bilgisizliğimi mazur görün n82 alıcam haftaya ve cok müzik dinleyen birisiyim.sanırım telefonun orjinal kulaklığı pek iyi performans vermiyormuş,ben ses mükemmel olsun istiyorum. Sennheiser Cx 300 kulaklık alsam,n82 ye takabilirmiyim? kulaklıgın resimlerine baktım girişi normal cd calarlara takılan girişten. nasıl takarız o kulaklığı telefona?

tabiiki kullanabilirsin normal 3.5mm lik giriş var telefonda

• cx300 ile n82 çok güzel ses veriyor hatta @revolver hocam kulaklık ayarı vermişti o ayarla kulaklık sesi çok güzel olmustu
    @revolver den alıntıdır
     ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTKN -- 14 Şubat 2008; 9:39:30 >
  • Dün gece v10 olan versiyonumu v11 yükselttim daha önce defalarca yaptıgım bu olay beni çok şaşırttı her zaman bu işlemi yaptıgımda yükleme işlemi bittikten sonra telefon hafızası sıfırlanır ve telefon açtıgında tüm ayarları tekrardan ayarlardım saat olsun tercihler olsun temalar vs fakat n82'ime yaptıgım bu işlemden sonra telefonumun versiyonu yükseldi ama hiç bir ayarı değişmedi en ufak bir ayar değişikligine gerek olmadı bu bana çok ilginç geldi sizdede böylemi oldu arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

http://www.teleplus.com.tr/v3/index.php?p=show&pid=44883&k_id=0&kn=&ref=akakce&v=1.68.4

şu anda en ucuz garantili fiyat bu günden güne fiyat geriliyor bakalım nerelere inecek...

Bu adamlardan almam ben bişey.
    Dün 930 ytlyken aradım yerinizden alsam kaç para olur dedim 935 dediler.Dalgamı geçiyorsunuz sitede 930 dedim.O güncellenmedi dedi.Eee alsaydım kredi kartı ile ne olacaktı dedim? 935 çekicektik dedi.İyi walla hazır çekmişken 4-5 milyar çekin uğraşmayın dedim.Ne demek istiyorsunuz beyfendi dedi ne demeyi varmı dedim yani sitede böle alışverişte böle bu ne lahana turşusu bu ne perhiz dedim, susuyor lavuk.
    Ulan dangalak insan mıknatısyım ne kadar var hepsini çekiyorum üstüme...

• quote:

Dün gece v10 olan versiyonumu v11 yükselttim daha önce defalarca yaptıgım bu olay beni çok şaşırttı her zaman bu işlemi yaptıgımda yükleme işlemi bittikten sonra telefon hafızası sıfırlanır ve telefon açtıgında tüm ayarları tekrardan ayarlardım saat olsun tercihler olsun temalar vs fakat n82'ime yaptıgım bu işlemden sonra telefonumun versiyonu yükseldi ama hiç bir ayarı değişmedi en ufak bir ayar değişikligine gerek olmadı bu bana çok ilginç geldi sizdede böylemi oldu arkadaşlar ?

Yaptığınız işlem doğrudur.
    Nokia yavaş yavaş doğru düzgün bişeyler yapmaya başladı.Bir versionla hayatımız alt üst olmuyor.

Ama ben bu yeni uygulama ile bişi keşfettim bu tarz 3rd telefonlarda rehbere isim girip bilgi ekle dediğinizde eklediğiniz yeni telefon numarası outlook ile senkron oluyor ama yeni nokiaya attığınızda 2. numara diğer telde çıkmıyor.

• bende çok sasırmıstım hatta bi yanlıslık falanmı oldu diye 2. kez güncelledim

quote:

Dün gece v10 olan versiyonumu v11 yükselttim daha önce defalarca yaptıgım bu olay beni çok şaşırttı her zaman bu işlemi yaptıgımda yükleme işlemi bittikten sonra telefon hafızası sıfırlanır ve telefon açtıgında tüm ayarları tekrardan ayarlardım saat olsun tercihler olsun temalar vs fakat n82'ime yaptıgım bu işlemden sonra telefonumun versiyonu yükseldi ama hiç bir ayarı değişmedi en ufak bir ayar değişikligine gerek olmadı bu bana çok ilginç geldi sizdede böylemi oldu arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

bende çok sasırmıstım hatta bi yanlıslık falanmı oldu diye 2. kez güncelledim

quote:

çok yaşa emi 1 kez yeterdi

• ya tam n82 alacaktımkı 16 gb lik n96 yı nokianın sıtesınde gorunce benım ıcın 82 defteri kapanmıştır.:) :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

ya tam n82 alacaktımkı 16 gb lik n96 yı nokianın sıtesınde gorunce benım ıcın 82 defteri kapanmıştır.:) :)

ozaman uzun bi sure daha bekliceksin 6-7 gibi bi sure
  • quote:

Orjinalden alıntı: techfash

ya tam n82 alacaktımkı 16 gb lik n96 yı nokianın sıtesınde gorunce benım ıcın 82 defteri kapanmıştır.:) :)

N82'yi hemen alabilirsin. N96 için en az 7-8 ay beklemen lazım.
  • 3 sene sonra n1000 çıkacağı aklıma geldi bir an
    vazgeçtim n82 almıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.