Şimdi Ara

Nokia BH-907 Bluetooth Kulaklık YANIYOR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
9.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BH 907 kulaklık geldi,Hemen iki telefonla aynı anda eşleştirdim.Nokia 808 ile NFC ile hemen eşleşti,ama LG VU ile NFC ile eşleşmedi,datayı alıyor ama bilinmeyen data gibi uyarılar veriyor.LG ile bluetooth yoluyla eşleştirdim.Ses kalitesi vasatın üstü,ama öyle olağanüstü bir ses beklemeyin . Öte yandan çağrı geldiğinde kulağa takınca aktif olup connected diye uyarı vermesi ve sesi kulaklığa vermesi çok kullanışlı.İki telefonla da aynı anda bağlantıyı kuruyor ve ikisiyle de bağlantı kurulduğuna dair uyarı veriyor.Hangi telefondan çağrı gelirse kulağınıza götürdüğünüzde kulaklık çalışmaya başlıyor.Kutudan 3 boy kulaklık Padi ve bir adet çift girişli araba şarj cihazı ,kısa micro usb kablosu,kulak askı aparatı ve usb sarj aparatı ile kulaklığı kalem gibi takmanız için bir başlık çıkıyor.Kulak askı aparatını öyle ciddi bişey sanmayın ince plastiği kulağa takılacak şekilde yapmışlar, basit bir şey.Kutusu çok şık şekilde geldi ,kutu yanında sert şeffaf plastikten stant şeklinde bir sunum ile göndermişler.Araba şarj cihazı çok iyi, bundan 8-10 ay Trust marka olanını Vatan'dan 43 liraya mı ne almıştım Çin malı.Velhasılı fiyatına göre çok iyi cihaz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratso2 -- 1 Kasım 2013; 16:49:49 >




  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Bana da kulakta kolay durmaz gibi geldi ama 3 boy kulak padi var ortanca olan kulağıma tam oldu.Kulağa takmak için aparat var ama takacağım birşey değil.
  • gürültülü ortamlarda karşıya giden sesi deneme imkanınız oldumu acaba. birde hoplayıp zıplayınca düşmesin kulaktan. yolda koşuştururken falan?
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Gürültülü ortamda denemedim,koşarken düşebilir ama şu var ki kolay kolay kulaktan çıkacak bir yapısı yok biraz deneme yaptım düşmedi.Ha çok sarsıntılı ortam olursa size kulağınızdan çıkarıp cebinize koymak için fırsat kalır.
  • Ses kalitesi vasatın üstü,ama öyle olağanüstü bir ses beklemeyin .

    derken ne kast ettiniz ... ve birini aramayı deneyip sesim nasıl geliyor dediğinizde nasıl bir cevap aldınız
  • Birkaç arama yaptım,sesi sordum ,iyi dediler,ama bana gelen ses telefondaki kadar kaliteli değildi.Bu normal,çünkü Bluetooth sistemlerinde kablolu kulaklıklar kadar kaliteli ses alamıyorsunuz.Daha önceki kulaklıklarda da hatta arabamda kulandığım Motorola'nın iyi bir bluetooth sisteminde de zaman zaman karşıdaki şahısların sesin neden böyle dediğine şahit oldum.Bunları bilince ses vasatın üstü.Ama bugün telefon teknolojisinde ses aktarım, ses çözme ve dijitalize etme konusunda bir sürü patenti olan nokia da bile her zaman pırıl pırıl ses alamıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratso2 -- 1 Kasım 2013; 17:11:08 >
  • teşekkür ederim
  • Samsung un bh1500 muydu neydi çift kulaklikli o daha iyi gibi geldi. 32ye almıştım kampanyadan müzik dinleme özelliği olmayan ürüne bu paralar gereksiz bence(şahsi fikrim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hışımla aldık ama bilgisayardan sesi alabiliyormu acaba. yani hem skype gibi yazılımlarda hemde arada müzik dinlerken bilgisayarda kullanma şansım varmı. (markası belli olmayan sürücüsü bile olmayan bi usb bluetooth dongle var)
  • Kutu elimde şu an. Bildiğiniz nokia bandrolü falan var. Kutusu çok güzel yalnız; kullanmayıp seyredebilriim bile o derece :)
  • Açtım, denedim. Yalnız tekrar söyleyeyim kutu çok kaliteli Ve kulaklık bildiğiniz stand şeklinde (tıpkı razer mamba'nın standı gibi) bir kutuda geliyor.

    Kulağınıza taktığınızda (sivici açtıktan sonra tabiki) connected diyor. Tabi telefon le henüz eşleştirmediyseniz eşleştirin falan filan diyor. Sesli komutları çok hoş. İngilizce ama anlayın artık o kadarını.

    Kepçe kulaklıyım demiştim; ona rağmen orta boy tıpa daha rahat geldi. Plastik bir kanca var ayrıetten ama normalde kafayı yan yatırdım falan imkanı yok düşmüyor. Kulağınıza koyuyorsunuz ve kalıyor orda. Az önce metalciler gibi kafa salladım yine düşmedi, şaka değil. Üstelik plastik kancayı takmadım :)

    Kutusunun içine de güzel. Aksesuarlar;
    -Araç şarj cihazı
    -Usb kablosu (ihtiyaç duymayabilirsiniz bile)
    -Yakaya çanta sapına falan tutturulabilen aparat (buna kulaklığı takıp bırakabilirsiniz; çağrı geldiğinde ordan alıp kulağınıza taktığınız anda çağrı cevaplanır)
    -Yine bir üstteki aparata benziyor ama ucunda usb var; cihazı buna takıp bunu da usb'ye taktığınızda şarj ediyor. Pil göstergesi çok tatlı gerçekten.
    -3 boy silikon kulakiçi zımbırtısı
    -Plastik kanca (takıntılı olanlar için koymuşlar; üstte yazdığım gibi ihtiyaç bile olmuyor).

    Eşleştirmeyi nfc ile yaptım direkt tanıdı ayarlandı bitti. Şöyle bir güzellik de var. Kulaklık yakada, cepte vs. ayrı bir yerde diyelim Telefonun bluetooth'u kullanmıyor. Kulağınıza taktığınız anda connected diyor o arada telefon ekranında bağlandı uyarısı görüyorsunuz; 1sn de hallediyor. Yani bekleme modundan çıkıyor.

    Kulaklık elinizdeyken parmağınızı kaydırıyorsunuz; kalan pili görebiliyorsunuz kulaklığın üzerindeki göstergeden. Eğer kulağınızdayken yaparsanız sesli olarak kalan süreyi söylüyor. O gösterge kısmının üstü ses arttırma, alt tarafı ses azaltma. Onlar için de uyarı veriyor, anlıyorsunuz. Azaltma kısmında ufak bir çıkıntı var hissedin diye.

    Ses kalitesi: LG Optimus L9 kulllanıyorum; kulaklık kısmı çok kaliteli; farkı yok telefon ahizesinden. Ama mikrofonu sesi biraz derinden alıyor (sanki telefonu ağzımdan birazcık uzaklaştırmışım gibi). Kardeşime verip arattırdım bizzat kendim duydum. O kadarda olur deyip geçiştiriyorum; ağız kısmına kadar uzanmıyor sonuçta. Ama başka bir arkadaşı arayıp muhabbet ettim; o da derinden dedi arttırma falan yok mu dedi mikrofon sesini. Yok galiba ben bulamadım henüz. Ama dediğim gibi; sizin duyduğunuz ses çok güzel. Zaten yukarda bir arkadaş vasatın üstü demişti. Vasat orta seviyedir yani 5 üzerinden 3. Arkadaşın verdiği puan 5 üzerinden 4 diyelim.

    Son derece memnun kaldım hatta bayıldım :) Ama ilk defa böyle bir ürün kullanmış olmamı dikkate alırsanız sevinirim. O değilde şu pils göstergesi için bile alınır

    Edit: Başka bir şey sormak isterseniz burdan yazabilir veya pm atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 2 Kasım 2013; 0:30:30 >




  • Arkadaşım verdiğin bilgiler çok güzel, sağol. Kulaklığın da hayırlı olsun bu arada. Sormak istediğim birşey var; kulaklıkdan müzik dinleyebiliyor musun.
    Gerçi "hızlıal"da bu özellik yok diyor ama 2 telefona bağlanma da yok diyordu, cihaz 2 telefona bağlanabiliyor. A2dp özelliği kulaklıktan müzik dinleyebilme özelliği değil mi?
  • Onlarca bluetooth kulaklik kullandim. Arabada, motorda, is yerinde, yemek yaparken, uzun saatler boyunca tele konferans yaparken, telefondaki kisinin yardimiyla bilgisayarda calisirken vs cok kullanirim. Benim icin bluetooth kulaklik elzem. Arastirmalara gore telefonu kafaya dayamaya gore de zarari daha az. Yillr icinde hemen her turlusunu denedim. Kimisini ses kalitesi bakimindan sevdim, kimisini kaliteli muzik/sesli kitap da calabiliyor diye, kimisini de pil omru uzun diye. Ama cogunu kisa surede cekmeceye ya da cope attim gitti. Benim icin bir bluetooth kulaklikta aradigim en oncelikli ozellikler sunlar:

    1. En onemlisi uzun sure kulakta durabilmeli, kaymamali, dusmemeli, acitmamali, terletmemeli. Degilse cok az kullanilir.
    2. Ses gucu iyi ve temiz olmali. Degilse cope gider.
    3. Karsidaki kisiler bulundugum mekandaki arka planda var olan sesi duymamali. Degilse laf yersin.
    4. Sarji kolay olmali, ek sarj cihazi tasimak zorunda birakmamali (benim icin sarj soketi micro USB olmali). Degilse seyahatlere goturulmez.
    5. Cepte kolay tasinabilmeli, aramalarda hizlica kulaga takilabilmeli, oynak olmamali. Degilse az kullanilir.
    6. Aralarda sesli kitap dinlemek, muzik dinlemek ya da telefona sesli komutlar verebilmek mumkun olmali (ozellikle androidte sesle mesaj yazmak icin). Degilse eglence faktoru olmaz.
    7. Iki cihaza baglanabilmeli (2 telefon ya da 1 telefon arti skype icin 1 bilgisayar). Degilse dert degil.
    8. Acildiginda daha once tanimlanmis telefona hizli baglanabilmeli. Kafasina gore baglanip baglanmama huyu olmamali. Her seferinde baglanmali. Degilse sinir bozar, adami kufurbaz yapar.
    9. Tanimlanmis telefonu durup dururken unutmamali. Degilse yorar.
    10. Kendini gizleyebilmeli, dusuk profilde olmali. Degilse sokakta ters ters bakanlar olur.
    11. Pil omru yeterli olmali. Degilse konusma kesilir.

    Donup dolasip 3 kez aldigim bir kulaklik var. Ben onu tavsiye ederim: Jabra stone. Simdi 3. versiyonu cikti, siparis verdim bekliyorum.
     Nokia BH-907 Bluetooth Kulaklık YANIYOR!
     Nokia BH-907 Bluetooth Kulaklık YANIYOR!




  • Kulağa takınca cevap veriyor bu güzel. Ancak bunu ne kadar hassasiyetle yapıyor. Önümüz kış, biz bunu montun cebine atsak kendi başına cevap verir mi, yoksa kulağa takana kadar sıkıntı olmaz mı dersin? Başka türlü sorarsak da kulağı algılama prensibi nedir? Yaklaşma sensörü mü var yoksa takınca fiziksel baskıdan mı yararlanıyor? Teşekkürler
  • müzik dinlenemiyor değil mi?
    skype ile kullanabiliyor muyuz?
    mikrofon sesi yararlanamıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AurorAbeam

    hizlialda bazi ozellikler de eksik yazilmis. A2DP destegi mevcut. Yani muzik dinleme veya gps cihazinin komutlarini dinlemek mumkun gibi.

    hocam o zaman müzik dinleme var demesi gerekmez mi kullanma kılavuzunda?
    ben aldım ama almayı dusunenler için müzik dinleme gps bağlantısı nasıl olacak bilgi vermeniz mümkün mu acaba?
    teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik için bh 503 mü bh 610 mu?Bh 503 çin malı olanı uzun süre kullandım.Gayet iyiydi hediye edip, bh 505 aldım.İki kulaklık arasında kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AurorAbeam

    Açtım, denedim. Yalnız tekrar söyleyeyim kutu çok kaliteli Ve kulaklık bildiğiniz stand şeklinde (tıpkı razer mamba'nın standı gibi) bir kutuda geliyor.

    Kulağınıza taktığınızda (sivici açtıktan sonra tabiki) connected diyor. Tabi telefon le henüz eşleştirmediyseniz eşleştirin falan filan diyor. Sesli komutları çok hoş. İngilizce ama anlayın artık o kadarını.

    Kepçe kulaklıyım demiştim; ona rağmen orta boy tıpa daha rahat geldi. Plastik bir kanca var ayrıetten ama normalde kafayı yan yatırdım falan imkanı yok düşmüyor. Kulağınıza koyuyorsunuz ve kalıyor orda. Az önce metalciler gibi kafa salladım yine düşmedi, şaka değil. Üstelik plastik kancayı takmadım :)

    Kutusunun içine de güzel. Aksesuarlar;
    -Araç şarj cihazı
    -Usb kablosu (ihtiyaç duymayabilirsiniz bile)
    -Yakaya çanta sapına falan tutturulabilen aparat (buna kulaklığı takıp bırakabilirsiniz; çağrı geldiğinde ordan alıp kulağınıza taktığınız anda çağrı cevaplanır)
    -Yine bir üstteki aparata benziyor ama ucunda usb var; cihazı buna takıp bunu da usb'ye taktığınızda şarj ediyor. Pil göstergesi çok tatlı gerçekten.
    -3 boy silikon kulakiçi zımbırtısı
    -Plastik kanca (takıntılı olanlar için koymuşlar; üstte yazdığım gibi ihtiyaç bile olmuyor).

    Eşleştirmeyi nfc ile yaptım direkt tanıdı ayarlandı bitti. Şöyle bir güzellik de var. Kulaklık yakada, cepte vs. ayrı bir yerde diyelim Telefonun bluetooth'u kullanmıyor. Kulağınıza taktığınız anda connected diyor o arada telefon ekranında bağlandı uyarısı görüyorsunuz; 1sn de hallediyor. Yani bekleme modundan çıkıyor.

    Kulaklık elinizdeyken parmağınızı kaydırıyorsunuz; kalan pili görebiliyorsunuz kulaklığın üzerindeki göstergeden. Eğer kulağınızdayken yaparsanız sesli olarak kalan süreyi söylüyor. O gösterge kısmının üstü ses arttırma, alt tarafı ses azaltma. Onlar için de uyarı veriyor, anlıyorsunuz. Azaltma kısmında ufak bir çıkıntı var hissedin diye.

    Ses kalitesi: LG Optimus L9 kulllanıyorum; kulaklık kısmı çok kaliteli; farkı yok telefon ahizesinden. Ama mikrofonu sesi biraz derinden alıyor (sanki telefonu ağzımdan birazcık uzaklaştırmışım gibi). Kardeşime verip arattırdım bizzat kendim duydum. O kadarda olur deyip geçiştiriyorum; ağız kısmına kadar uzanmıyor sonuçta. Ama başka bir arkadaşı arayıp muhabbet ettim; o da derinden dedi arttırma falan yok mu dedi mikrofon sesini. Yok galiba ben bulamadım henüz. Ama dediğim gibi; sizin duyduğunuz ses çok güzel. Zaten yukarda bir arkadaş vasatın üstü demişti. Vasat orta seviyedir yani 5 üzerinden 3. Arkadaşın verdiği puan 5 üzerinden 4 diyelim.

    Son derece memnun kaldım hatta bayıldım :) Ama ilk defa böyle bir ürün kullanmış olmamı dikkate alırsanız sevinirim. O değilde şu pils göstergesi için bile alınır

    Edit: Başka bir şey sormak isterseniz burdan yazabilir veya pm atabilirsiniz.


    Nokia BH-907 için geçerli değil mi bunlar? Bir de başta pil göstergesi olmak üzere bir kaç foto alabilir miyiz zahmet olmazsa eğer...




  • Geldim.

    Öncelikle tekrar belirteyim; a2dp desteği var. Telefondan müzik açıp da bizzat denedim. Ama sesi pek yüksek değil müzikte ki tek kulaklık ile müzik falan dinlenmez.

    Kulaklık takınca direkt yanıtlama olayını yakınlık sensörü falan var sanırım anlayamadım. Ama parmakla kandırabiliyorsunuz sistemi. Cebinizde açılmaması için şu aparat var hani çanta sapına falan takılabilen; onun içine soktuğunuzda o sensör devre dışı oluyor. Bütün gün cebimde taşıdım bir şey olmadı.

    @visceroid; tabiki bh-907 için.

    Dokununca beliren pil göstergesi (şarj aleti ile pc'ye takılı şarj olurken çekmiştim dün)

     Nokia BH-907 Bluetooth Kulaklık YANIYOR!




  • Arkadaşlar, bu forumu açandan ve katkı sağlayan arkadaşlardan Allah razı olsun. 2 haftadır kulaklık bakıyordum, bu indirimi de görmüştüm ama bir türlü karar veremiyordum. Çünki bu kulaklıkla ilgili internet aleminde ne doğru dürüst bir bilgi, ne de yorum vardı. Sonunda bu forumun da katkısıyla kararımı verdim ve az önce de siparişimi verdim. İnşallah ben de, alan diğer arkadaşlar da, bu fiyata, beklentimizin üstünde bir kulaklığa sahip olmuş oluruz. Alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaner -- 3 Kasım 2013; 1:49:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.