Şimdi Ara

Nocturne skill açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nocturne rehber fln bulamadım ingilizcemde yok biri skilleri açıklaya bilirmi okullar açılmadan 2-3 rehber yazmak istiyorum skilleri düzgünce açıklayınız lütfen teşekkürler

• Skilleri bilmeden rehber yazmak ayrı bir epiklik abi.
  • q siyah yol atıyo düşmana deyince baglanıyo ve dmg atıyo o yoldayken ms ve ad kazanıon.
    w passivesi a.s verio aktif edince kalkan acılıo seni bi spellden koruo koruyunca daha fazla as verio
    e ip baglıyo bi süre sonra fear atıyo
    r düşmanların görüş alanı daralıo fazla uzak olmayan bi düşmana ucuyosun ondan hp kesiosun ucarken disable olmuyosun
    passive belli bi süre bekleyince daha fazla vuruosun hp kazanıosun ve alan vuruosun(bi kerelik)
  • bence okulların açılmasını bekle.Hoca ders anlatırken sen matematik defterinin arkasına yapıcağın buildin itemlerini yazarsın , hesaplarsın olmadı tenefüsden sonra devam edersin.
  • Beyler bende Karma rehberi açmak istiyorum,skillerinin açıklar mısınız?Gerçi daha önce hiç kullanmadım ve oyunda böyle bir champ. olduğunu yeni öğreniyorum ama okullar açılmadan 2-3 rehber açmak istiyorum skilleri düzgünce açıklayınız lütfen teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergayretli

Beyler bende Karma rehberi açmak istiyorum,skillerinin açıklar mısınız?Gerçi daha önce hiç kullanmadım ve oyunda böyle bir champ. olduğunu yeni öğreniyorum ama okullar açılmadan 2-3 rehber açmak istiyorum skilleri düzgünce açıklayınız lütfen teşekkürler

• Nocturne'nin skillerini okuyacak bir durumda değilim, fakat ezberden bir şeyler söyleyeyim.

Passivesi bir kaç atakdan ve ya saniyeden sonra alana saldırıyor, jungle için harika passivelerden biri.
    Edit: Bu alan saldırısı Lifesteal veriyor ayriyetten.

Q'sü, önüne bir yol açıyor. Rakib'e dokunur ise bu yol, rakibin gittiği yolu takip ediyor. Ve sen bu yolun üstündeyken Movement speed alıyorsun. Yani rakibini kaçırma şansın azalıyor diyebiliriz.

W'si ise açtığın zaman %10 gibi bir oranda attack speedini arttırıyor. Upgrade yaptıkça artıyor bu passive tabii ki.
    Aktif ettiğinde ise Sivir'in E si gibi bir shield atıyor. Karthus'un ultisi, Lux'un ultisi gibi Spell saldırıları bloklayabilirsin bu spell ile. Blokladığın zaman, passiveni double etkisi oluyor. %10 ise, %20

E'si rakibe az magic damage vurup, bir kaç saniyeliğine fearlıyor. 3 saniye sürüyor fearlama işlemi. Damagesi yok diyebiliriz. Fakat fearı Nocturne için herşey.

Ultisi ise rakibin haritada ki hiç bir şeyi görmemesini sağlıyor. Sadece etrafında ki şeyleri görebiliyor ultideyken rakip. Ve Ultiyi açınca kısa bir yerden bir yere uçabiliyorsun. Uçmak istediğin adam haritada görünmesi gerek. Ve Range'nin yetişmesi gerek. Eğer yetiyor ise, etrafında yeşil bir simge çıkacak. Tekrar ona tıklarsan, ona uçacak Nocturne.

Hatam varsa mazur görün, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardaktaki mısır -- 13 Eylül 2011; 21:41:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • q vuruyo w vurmuyo e vuruyo r vuruyor umarım yardımmccı olmuşhumturr
  • Konuyla ilgisiz mesaj attığım için uyarı puanı almışım. Kim şikayet ettiyse ayıp etmiş. Ben size böyle mi yapıyom.

Yine uyarı almadan konuyla ilgili mesaj atayım

Q sunun üstündeyken minionların içinden geçebiliyor.
  • millet nasıl yeni konu açıcaz
  • Arkadaş daha skilleri bilmiyorsun kalkıp bir de rehber hazırlayacaksın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Beyler bende Karma rehberi açmak istiyorum,skillerinin açıklar mısınız?Gerçi daha önce hiç kullanmadım ve oyunda böyle bir champ. olduğunu yeni öğreniyorum ama okullar açılmadan 2-3 rehber açmak istiyorum skilleri düzgünce açıklayınız lütfen teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.