Bildirim
Yorick'in Skillerindeki Sır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çoook sağolasın hep merak etmişimdir nedir ne değildir diye sayende öğrenmiş olduk. -
Mordekaiseri bende uzun zaman önce farketmiştim ama buna hiç dikkat etmemişim Yorick'i 2-3 kere oynadığım için heralde. -
Hiç dikkatimi çekmemişti , bilgi için teşekkürler -
Yorick ilk çıktığında farketmiştim ve forumda baya konusu geçmişti ingilizce forumlarda ama çoğu kişinin bilmediğini ve yararlı bi bilgi olduğunu düşünüyorum eline emeğine sağlık.
Yorick çıktığında omen of death yani mahşerin 4 atlısından ölümü temsilen çıkarıldığını yazmıştı resmi forumda bir admin bende paylaşmak istedim bildiklerimi ve kıyamet gününden filan bahsedilmişti baya sayfalarca o konuda.
Saygılar iyi forumlar. -
Öncelikle eline sağlık böyle bir konu hiç aklıma gelmemişti. Sayenizde her gün yeni yeni şeyler görüyoruz. Ben de diyordum bu skill adları tanıdık geliyor diye, ben de bu konuyu biraz araştırdım ve arkadaşın dediği gibi yorick çıkmadan bir çoğu forumda mahşer günü ile ilgili yazılar paylaşılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X