Şimdi Ara

Yorick'in Skillerindeki Sır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Geçen gün Mordekaiser'ın Skillerindeki Sır diye bir konu vardı. Ben de bugün yorick'e bakıyordum birşey dikkatimi çekti skillerinin adı Mahşerin 4 Atlısı ile aynı belki önceden farkeden olmuştur ama aklıma geldi söyliyeyim dedim..

Q-Omen Of War

Bu Kırmızı Atlı

W-Omen Of Pestilence

Bu Beyaz Atlı

E-Omen Of Famine

Bu Siyah Atlı

R-Omen Of Death

Bu da Yeşil Atlı

Düşüncem ne kadar doğrudur bilmem sadece fikrimi paylaşmak istedim :D

• Çoook sağolasın hep merak etmişimdir nedir ne değildir diye sayende öğrenmiş olduk.
  • Mordekaiseri bende uzun zaman önce farketmiştim ama buna hiç dikkat etmemişim Yorick'i 2-3 kere oynadığım için heralde.
  • Hiç dikkatimi çekmemişti , bilgi için teşekkürler
  • Yorick ilk çıktığında farketmiştim ve forumda baya konusu geçmişti ingilizce forumlarda ama çoğu kişinin bilmediğini ve yararlı bi bilgi olduğunu düşünüyorum eline emeğine sağlık.
    Yorick çıktığında omen of death yani mahşerin 4 atlısından ölümü temsilen çıkarıldığını yazmıştı resmi forumda bir admin bende paylaşmak istedim bildiklerimi ve kıyamet gününden filan bahsedilmişti baya sayfalarca o konuda.
    Saygılar iyi forumlar.
  • Öncelikle eline sağlık böyle bir konu hiç aklıma gelmemişti. Sayenizde her gün yeni yeni şeyler görüyoruz. Ben de diyordum bu skill adları tanıdık geliyor diye, ben de bu konuyu biraz araştırdım ve arkadaşın dediği gibi yorick çıkmadan bir çoğu forumda mahşer günü ile ilgili yazılar paylaşılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.