Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
22
Favori
30.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cross platform olarak bir federasyon ve bir discord sunucusu kurduk. Her platformdan arkadaşları bekleriz. Hala oynayan yada yeni başlayanları da bekleriz. Kendi başkent gezegenimiz haricinde yakın sistemleride tamamen keşfe çıkacağız. Hepinizi bekleriz. https://discord.com/invite/DuJ8rpHChs

    No Man's Sky (2016) [ANA KONU]


    No Man's Sky (2016) [ANA KONU]




  • Uzun zamandır oynamıyordum, 10 gb güncelleme var. Bakayım neler olmuş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski halini bilmem ama bu oyun sürekli karşıma çıkıp duruyordu. Bugün indirimdeyken dur ulan alayım şunu dedim abi harika bir oyun. Tam böyle uzayda geçen GTA havasında bir oyun. Almayı düşünen varsa öneririm ama diğer oyunlara kıyasla bu sistemi bir tık fazla yoruyor en azından bende durum böyle.
  • 2017 den beri oynuyorum, benimle oynamak isteyen bilen bilmeyen arkadaşlarımı beklerim.


    Discord

    ! ! ! CaptainApollo#0001

  • oyun mükemmel gözüküyor. ekşideki olumlu yorumlarıda okuyunca hemen satın aldım. bakalım nasılmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus indirimi ile 180tl markette. Almayı düşünen arkadaş varsa ortak alabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzay ve sci-fi merakı olanlar bu oyunu es geçmeyin. Elite Dangerous'u sevdiyseniz artık son haliyle NMS'i de sevecekseniz. Güncellemeler inanılmaz. Hiç para istemeden 4-5 büyük güncelleme yaptılar oyuna. Ve güncelleme değil bunlar resmen yeni bir oyun haline geldi bu oyun. 2016'da ön siparişle almış 20 saat sonra satmıştım yapacak bir şey kalmamıştı çünkü oyunda. Şu an 2 günde 30 saatteyim. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim o kadar güzel şeyler eklenmiş ki. Grafikler gezegenler geliştirmeler aşırı yol almış oyun. Şu an bu oyuna rahatlıkla çok çok net No Man's Sky 2 diyebiliriz. Büyük tebrikler Hello Games'e.

  • Bugün ki güncellemeden sonra ve Türkçe yamasının çıktığını gördükten sonra oyuna tekrar başlamaya karar verdim. Google'dan aratarak yamayı bulabilirsiniz.

  • Bu oyunu uzun bir süredir takipteyim.Sürekli güncelleme alıyor ve oynayan sayısıda bir hayli fazla.Oyun dünyasının en iyi geri dönüşünü yapan oyun olmalı.Sırf bu nedenle yeni satın aldım.Bu tarz keşif ve Uzay temasına sahip oyunları severim.Bakalım nasılmış.No Man's Sky (2016) [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Bu oyunu uzun bir süredir takipteyim.Sürekli güncelleme alıyor ve oynayan sayısıda bir hayli fazla.Oyun dünyasının en iyi geri dönüşünü yapan oyun olmalı.Sırf bu nedenle yeni satın aldım.Bu tarz keşif ve Uzay temasına sahip oyunları severim.Bakalım nasılmış. 

    Valla o kadar çok gömmüşlerdi ki yüklememiştim, Gamepass'ten geçen gün yükleyip biraz başladım, hiç fena değil gibi, yorumları gördükçe iyice oynayasım geldi.


    Benzer şekilde Subnautica'yı da başta sevmemiştim ama sonradan hikayenin nasıl geliştiğini keşfedince ilginç geldi. Devam ettim, şimdi onu bitirmeye çalışıyorum, Below Zero'ya geçeceğim.





  • Oyunu 2 saat civarı oynadım ve bu süre içerisinde oyun pek etkilemediği için devam edip oynayacağım bir oyun olmayacaktı bu nedenlede iade etmek durumunda kaldım.Oyunun gelişitiricisine,bu güne kadar oynayıp destek olan oyuncu kesimine sonsuz saygım var.Her ne kadar 2 saatlik süre oyun içine girebilmek için yeterli olmasada oyuna pek ısınamadım belki bunda tek başına oynamanında etkisi vardır.Oyunun büyük bir kitlesi ve sürekli geliştiren bir yapımcısı olsada oyunun herkese göre olmadığını belirtmem gerekiyor.Yinede başarılı bir Türkçe yaması mevcut ve her güncellemede yama sahibi en son sürüme uyarlıyor.Oynayanlara iyi oyunlar keyifli eğlenceler diliyorum.No Man's Sky (2016) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Haziran 2021; 23:17:18 >
  • 5'inci yıl özeline yeni bir video yayınladılar.


    No Man's Sky (2016) [ANA KONU]HelloGamesTubeyoutube
    5 years ago today, on 9th August 2016, we welcomed the first No Man's Sky travellers into the vast universe that our tiny team had created. 16 updates later and we reflect on the epic journey we and our ever-growing community have been on and give a hint to what the 17th update has in store. FRONTIERS - coming soon! Our journey continues. https://www.nomanssky.com
    https://www.youtube.com/watch?v=BCFF3zJPEec
  • "oyunun özeti;


    plotinyum,tomimyum,carbon topla

    geminin depoyu fulle

    başka gezegene uç

    plotinyum,tomimyum,carbon topla

    geminin depoyu fulle

    başka gezegene uç

    ...

    ...

    ..."


    oyun halen böyle mi yoksa düzeldi mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    "oyunun özeti;


    plotinyum,tomimyum,carbon topla

    geminin depoyu fulle

    başka gezegene uç

    plotinyum,tomimyum,carbon topla

    geminin depoyu fulle

    başka gezegene uç

    ...

    ...

    ..."


    oyun halen böyle mi yoksa düzeldi mi?

    Settlement görevleri var. Ayrıca günlük ve haftalık quicksilver görevleri var. Bunun haricinde zaten yeni gelen özellikleri yayınladıkları videoda ve sitelerinde belirtmişler :)

  • Oyunda tps kamera açısının fov ayarını nasıl yaparız bilgisi olan varmı. Biraz daha uzaktan görmek istiyorum karakteri ve çevreyi. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skywalkerhan kullanıcısına yanıt

    Oyunun yüklü olduğu klasörün içerisinde settings (Binaries isimli klasörün içerisinde) isimli bir klasör bulunuyor. Bu klasörün içerisinde de 3 adet MXML dosyası bulunuyor. Bunları notepad++ ile açıp düzenleme yapabiliyorsun. Bir ihtimal belki oralarda bahsetmiş olduğun konuyla alakalı bişeyler bulabilirsin. Yine de nacizane tavsiyem dosyalar ile oynamadan önce yedeğini alman olacaktır. Bu arada bahsettiğim klasör ve dosya isimleri steam versiyonuna ait. Microsoft ya da gog versiyonları hakkında bir bilgim yok.

  • Hedgehog! kullanıcısına yanıt

    Steam sürümü mevcut bende de. Dediğin yeri anladım bakarım teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ornitolog kullanıcısına yanıt

    yok o kadar değildi ilk başlarda bile. üs oluşturma tarafı fena değildi. görevler çok dandikdi hala dandik. PS'da 50 saatim falan var. ana hikayeyi bitirip devam ediyorum. asıl oyunu survival modda denemek lazım.


    unique silahlar gemiler falan bulunabiliyor. pet alınabilecek uçan kaçan ilginç yaratıklar var binip gezebiliyosun. filo kurup sağa sola gönderebiliyosun. ister karada ister havada her türlü çatışma hala dandik ya da ben iyisini bulamadım. crafting olayı biraz daha geliştirildi. bi baştan hard modda survival kasmak lazım


    şöyle bişey buldum 2020 ye kadar var ama güzel hazırlamış gibi


    No Man's Sky (2016) [ANA KONU]Procedural Travelleryoutube
    Ranking Every No Man's Sky Update From Favourite To Least Favourite|Opinion Heavy|NMS 2020 In this video I will be ranking all of the no man's sky updates....This is all personal opinion and I have enjoyed every NMS update....But if I had to rank them this is how it would go... Twitter: https://twitter.com/ProceduralTRV Discord: https://discordapp.com/invite/gDvUmbm Patreon: https://www.patreon.com/TheProceduralTraveller #NoMansSky #NMS #ProceduralTraveller
    https://www.youtube.com/watch?v=3i2hfW7H4sU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 7 Ekim 2021; 14:33:12 >




  • Oyunu yeni aldım. Steam'de %50 indirimle 105 liraya geldi. Emektar sorunsuz çalıştırsa da Geforce Now üzerinde oynuyorum genelde.


    Baştan bu haliyle çıksa bence ilgi çok daha yüksek olurdu. Yapımcıların altından kalkmaya çalıştıkları iş kolay değil, her türlü bir şans vermeyi hak ediyor bence.


    Şimdilik ağır ağır keşfederek ilerliyorum. Yavaş gitse de böylesi çok daha keyifli oluyor.

  • Steam’de 7.5 GB güncelleme mevcut.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.