Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
22
Favori
30.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ismi terrain manipilator, eklenti görevlerden geliyor. Olmadı sistemlerki istasyonlardaki npclerden de temin edebilirsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXENeO -- 21 Kasım 2018; 22:21:55 >
  • Oyunu aldım oynuyorum ama oyuna bir sürü giren çıkan oluyor. İnsanlar benim oyunda ne iş yapıyor bilemiyorum hiç. Arada sesleri geliyor yüz vermiyorum Böyle beraber toplanıp oynama gibi bir olay yok mu arkadaşlar forumdan vs. buluşarak?
  • selam millet

    bi bilgisayar toplayıp bu oyunu alıp oynamak istiyorum (hatta o kadar hoşuma gitti ki nerdeyse bilgisayarı bu oyun için alacağım o derece yani) fakat aklıma takılan birkaç soru var.

    oyuna dair bayağı video seyrettim, mesela maden kazmaya yarayan lazerin bir şarjı var ve bitiyor yeniden şarj edebiliyoruz, gemiyi uçurmak için ekipman/maden/element toplama questi tarzı birşey yapıyoruz ama kafama takıldı

    1-diyelim maden kazıcımızın şarjı bitti ve onu dolduracak element/maden üstümüzde yok. sıfırdan başka bir oyun mu açıyoruz? yoksa o cihaz olmadan da toplanabilecek elementler var mı?

    2-yine izlediğim kadarıyla gemi ile kalkış yapmak için yakıt gerekiyor. çok uzun mesafeler arası gitmek için (gezegenler/sistemler arası) farklı bir yakıt mı gerekiyor yoksa 1 tane mi yakıt çeşiti var?

    2a-gezegen üstünde gemi ile uçarken yakıt harcanıyor mu? gezegende yakıt yoksa ve yanımızda da yakıt depolamamışsak bittiği zaman gezegene çakılı mı kalıyoruz?

    3. oyunda anladığım kadarıyla oynarken 2 seçenek ile oyuna giriyoruz birincisi başkasının oyununa girmek, ikincisi başkasının bizim oyuna girebileceği şekilde kendi oyunumuz. başkasının oyununda veya kendi oyunumuzdayken bir oyuncunun depo/kasasından ekipman/eşya alınırsa tamamen kayıp mı oluyor? yoksa alınsa dahi alan kişi depodaki şeyin bir kopyasını mı alıyor? şundan dolayı soruyorum diyelim bir gezegene üs kurdum önemli eşyalarımı v.s. burda bıraktım diyelim. birisi gelip bunları lootlarsa topladıklarım boşa mı gidiyor?




  • xloader kullanıcısına yanıt
    1- Her şeyi kazarak çıkarmıyoruz, etraftaki bitkilerden toplanan elementler her türlü basit şarj ve hayat desteğini sağlıyor. Ek olarak silahın dipçiği ile vurarak ufak şeyleri kırabiliyoruz.

    2-Kalkış için farklı yakıt, gezegenler arası uçmak için farklı yakıt, sistemler arası geçiş için farklı yakıt var. Gezegende yakıt harcanmıyor, sadece kalkışlarda. Çakılı kalma diye bir şey olmuyor çünkü o yakıt elementi her gezegende var mutlaka (farklı şekillerde de olsa)

    3- Multi oynamadım çok ama başkasının eşyasını alma gibi bir olay yok. Evi/üssü gezip, araçları sürebilirler anca.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    bir soru daha sorayım,

    başlangıç videolarında başlayan herkesin gezegeni çok sıcak çok soğuk toksik veya radyoaktif oluyor. tüm gezegenler bu şekilde mi? hazard protection kullanmaya gerek kalmayan gezegen var mı?

    üs kurduğumuzda gezegenin şartları ağırsa bina içerisinde bu şartlardan etkileniyor muyuz?
  • xloader kullanıcısına yanıt
    Nadirde olsa rahat gezilen gezegenler var. Ama başlangıç gezegenleri %99 problemli olur oyunu öğretmek amacı ile.

    Üslerin içinde rahatız, sadece arada bug oluyor kazarak yapılan üslerde, tekrardan kazmak gerekiyor bazı odaları.
  • Oyunu bitirdim arkadaşlar, bir yerden sonra sıkmıştı zaten aşağı yukarı 60-70 saat harcamak gerekiyor. Artemis'li görev dizisini yaptım hepsi aynı yere çıkıyor galiba. bu fiyata 10 numara tecrübe oldu. Tek sıkıntı hiç gelişmiş gezegen yok hepsi dağ taş şöyle araya 1-2 şehitli gezegende koyulsa fena olmazmış.
  • ulan oynicam oynicam dediğimin üstünden 1 sene geçmiş, nihayet pc aldım ve oynuyorum millet.

    şahsen uzay oyunlarının hastasıyım, ve abartısız böyle bi oyunu taa 2003-2004 yılında freelancer oynadığımdan beridir düşlüyodum. zaten 2017'den beridir aktif takip ediyorum oynayınca iyice aşık oldum oyuna. gelmişim 30 yaşına zaten kafam artık aşırı aksiyonlu oyunları kaldırmıyor, nms'de huzuru buldum resmen.

    herneyse, artemis'in ilk görevi gereği düşen gemisini buldum, hatta tamir ettim, beğenmedim sattım. bunun gibi başka düşmüş gemiler bulabilir miyiz? nasıl bulabiliriz?
  • No Man's Sky Exo Mech Trailer



    Adamlar yeni oyun yaptı resmen güncellemelerle.
  • Adamlara helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunun son durumu nedir ? güncellemelerden sonra falan tekrardan indirmeyi düşünüyorum
  • Bu mecha olayı resmen geri dönmek için sebep olmuş ya bakalım.
  • İlk çıkışta yaşanan eleştirilere ve ağır yıpranmaya rağmen aralıksız geliştirmeye devam ediyorlar, ekibe helal olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eon1907

    oyunun son durumu nedir ? güncellemelerden sonra falan tekrardan indirmeyi düşünüyorum
    Oyunun ilk çıktığındaki hali ile, şu anki hali arasında ay ile, güneş kadar fark var. Yani güncellemelerle oyun bambaşka bir oyun halini aldı olumlu anlamda. Denemeyen bir fırsat versin kesinlikle beğenileceğine inanıyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu steamden satın aldıktan sonra alınacak bir dlc felan var mı?Baktım ama göremedim mağazada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

    Oyunun ilk çıktığındaki hali ile, şu anki hali arasında ay ile, güneş kadar fark var. Yani güncellemelerle oyun bambaşka bir oyun halini aldı olumlu anlamda. Denemeyen bir fırsat versin kesinlikle beğenileceğine inanıyorum...

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam steamde indirim varmış indiriyim bari merak ettim
  • Xbox da oynuyorum 3 günde 15 saati devirdim kısıtlı zamanda ve oyunun başından kalkamıyorum. Muazzam bir keşif hissi var oyunda. Nereye kadar bilmiyorum ama kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. Özellikle uzay vb olaylara ilgi duyanlar kaçırmasın.
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    DLC yok çıkan her şey ücretsiz.
  • an itibariyle 75 tl

    almaya değer mi ?
  • Selamlar. Satan varsa almak isterim.

  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.