Şimdi Ara

Nissan qasqai vs focus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan qasqai 1.5 dci mi yoksa ford focus 1.5tdci (3,5) mu tercih edilmeli!
    Uzun dönem kullanımında.parça maliyet.yakıt.genel.vs. Durumunda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Moueson demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Test araçıydı en üst donanımını kullanmama rağmen iç malzeme kalitesi çok dandikti . Çukur ve tümsekler de araç çok sallanıyordu yani anlayacağınız hiç konforlu değildi. Tek artısı yüksek olması onun dışında başka bir numarası yok . Focus ile karşılaştırılamaz.

Alıntıları Göster
    Bence siz Otomobil forumunda yazmayı bırakıp Lego konularına falan girin. Hiç bir şeyden anladığınız yok.
    gemons1 g kullanıcısına yanıt
    G gemons1 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: gemons1

2014 1.5dci qasq kullaniyorum sifir alindi arac bir kazam olmustu gectigimiz sene focus 1.5 tdci vermislerdi ki araba 8 bin km deydi sahsen bana hic guven vermemisti araba yol tutus ve icinin siradanligi olsun ivmelenmesi zayifti. Vitesten cok anlamam ama gecisleri cok keyifli degildi.
    Focusa yol tutuşu zayıf demek! Marka fanatikliginizin gözü kör olsun!
    gemons1 g kullanıcısına yanıt
    G gemons1 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

2014 1.5dci qasq kullaniyorum sifir alindi arac bir kazam olmustu gectigimiz sene focus 1.5 tdci vermislerdi ki araba 8 bin km deydi sahsen bana hic guven vermemisti araba yol tutus ve icinin siradanligi olsun ivmelenmesi zayifti. Vitesten cok anlamam ama gecisleri cok keyifli degildi.
    Senin gram arabadan anladığını düşünmüyorum ya da focusu karalamak için yazdın. Gelelim asıl konumuza focus sınıfının en iyi yol tutan aracıdır avrup testleri bunu kanıtlar nitelikte ama ne hikmetse qasqai daha iyiymiş diyorsun buna gülerim. Kullanmadığım araç kalmadı vites geçişleri kemikli ve spor nissanda bu gramda yok. İçinin sade olmasına ise aynı boş paket qasqaide rezillikti jant kapaklı. Kısaca objektif olun malınızın kölesi olmayın ve yalan söyleyip insanları yanıltmaya hakkınız yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Bence siz Otomobil forumunda yazmayı bırakıp Lego konularına falan girin. Hiç bir şeyden anladığınız yok.

Alıntıları Göster
    Herkesin düşünce ve fikirleri birbirleri ile uyuşmak zorunda değildir beyfendi .Sırf bu yüzden kişilere sizin hiç bir seyden anladığınız yok diyemezsiniz.
    1996 doğumlu çocukmuş. Bu çocuk ne anlar arabadan babası kaşkayi almış buda altında ferrari sanıyor ama gerçekler öyle değil. Birde vites geçişi zevkli değilmiş yav he paşam hee. Bak ben sana ne diyorum buluşalım benim focusla girdiğim viraja sen 20 km düşük hızla bile girdiğinde takla atarsın.
  • Qashqai yerine focus tercihim olurdu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 9 Ağustos 2019; 13:1:26 >
  • Focus Titanium.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düz vites ise keesinlikle focus.
  • quote:

Qashqai yerine focus tercihim olurdu!
    Hocam Qashqai ile kaç km yol yaptınız. Dandikliği nereden geliyor acaba. Ben bir kaç kadar kullandım bir dandikliğini görmedim. Gayet kaliteli ve 19 jantlara rağmen konforlu bir araç. İçeride hiç trim sesi yok. Malzeme kalitesi sınıfının ayarında. Ayrıca Güvenlik donanımları tam. ( Platinum Premium ).. Siz hangi modeli kullandınız acaba
  • quote:

Hocam Qashqai ile kaç km yol yaptınız. Dandikliği nereden geliyor acaba. Ben bir kaç kadar kullandım bir dandikliğini görmedim. Gayet kaliteli ve 19 jantlara rağmen konforlu bir araç. İçeride hiç trim sesi yok. Malzeme kalitesi sınıfının ayarında. Ayrıca Güvenlik donanımları tam. ( Platinum Premium ).. Siz hangi modeli kullandınız acaba

Alıntıları Göster
    Test araçıydı en üst donanımını kullanmama rağmen iç malzeme kalitesi çok dandikti . Çukur ve tümsekler de araç çok sallanıyordu yani anlayacağınız hiç konforlu değildi. Tek artısı yüksek olması onun dışında başka bir numarası yok . Focus ile karşılaştırılamaz.

• 2015 Ford Focus kullandım 2012 Hyundai ix35 teki konfor zerre yok bir de aralarında yaklaşıı 40 bin tl fark var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Herkesin düşünce ve fikirleri birbirleri ile uyuşmak zorunda değildir beyfendi .Sırf bu yüzden kişilere sizin hiç bir seyden anladığınız yok diyemezsiniz.

• 2014 1.5dci qasq kullaniyorum sifir alindi arac bir kazam olmustu gectigimiz sene focus 1.5 tdci vermislerdi ki araba 8 bin km deydi sahsen bana hic guven vermemisti araba yol tutus ve icinin siradanligi olsun ivmelenmesi zayifti. Vitesten cok anlamam ama gecisleri cok keyifli degildi.

• quote:

Focusa yol tutuşu zayıf demek! Marka fanatikliginizin gözü kör olsun!

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Babamin markasi ya fanatiklik yapayim :d

• quote:

Senin gram arabadan anladığını düşünmüyorum ya da focusu karalamak için yazdın. Gelelim asıl konumuza focus sınıfının en iyi yol tutan aracıdır avrup testleri bunu kanıtlar nitelikte ama ne hikmetse qasqai daha iyiymiş diyorsun buna gülerim. Kullanmadığım araç kalmadı vites geçişleri kemikli ve spor nissanda bu gramda yok. İçinin sade olmasına ise aynı boş paket qasqaide rezillikti jant kapaklı. Kısaca objektif olun malınızın kölesi olmayın ve yalan söyleyip insanları yanıltmaya hakkınız yok.

• Trend focus almayın da gerisini bilmem. İnsan arka yolcu tutamaklarından kısar mı? Focusta trend te kısmışlar. Tutanacak yer yok arkada. Yan yana çekip hemen birini seç deseler kim olsa qq seçer bence.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Sahsen kimin ne testi yaptigi veya dedigi umrumda degil ben izmirde 3 4 gun arabayi kullanma firsati buldum deneyimlerini paylastim yaniltmak da degil amacim bence siz fanatiklik yapiyorusunuz. kendi arabamda girdigim virajlarda kafadan kayma egilimi gordum focusta o yuzden de guven vermedigini dusundum hepsi bu

• Focus 3.5 manuel titanium bulunursa alınır ve binilir

• Ford focus 1.5 ve özellikle titanyum Nissandan çok daha güvenilir çok daha güçlü. Sorunsuzdur. Kıyaslamak gereksiz. İyi bildiğimiz araçlar.
    Güvenilirlik ve yol tutusta sacmalayanlara kanmayin. Hatta focus segmentinde bu konuda açık ara en iyisidir.
    Kullanın zaten anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 9 Ağustos 2019; 12:27:55 >
  • Focus a yol tutuşu zayıf diyeni de gördük ya foruma bakıp nasıl araba alıcaz bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonchalnt

Focus a yol tutuşu zayıf diyeni de gördük ya foruma bakıp nasıl araba alıcaz bilemiyorum
    Evet. Nasılsa saçmalamak bedava.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.