Bildirim
Nissan qasqai vs focus

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Qashqai yerine focus tercihim olurdu!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 9 Ağustos 2019; 13:1:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Focus Titanium.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
düz vites ise keesinlikle focus. -
Hocam Qashqai ile kaç km yol yaptınız. Dandikliği nereden geliyor acaba. Ben bir kaç kadar kullandım bir dandikliğini görmedim. Gayet kaliteli ve 19 jantlara rağmen konforlu bir araç. İçeride hiç trim sesi yok. Malzeme kalitesi sınıfının ayarında. Ayrıca Güvenlik donanımları tam. ( Platinum Premium ).. Siz hangi modeli kullandınız acabaquote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Qashqai yerine focus tercihim olurdu! -
Test araçıydı en üst donanımını kullanmama rağmen iç malzeme kalitesi çok dandikti . Çukur ve tümsekler de araç çok sallanıyordu yani anlayacağınız hiç konforlu değildi. Tek artısı yüksek olması onun dışında başka bir numarası yok . Focus ile karşılaştırılamaz.quote:
Orijinalden alıntı: Code140
Hocam Qashqai ile kaç km yol yaptınız. Dandikliği nereden geliyor acaba. Ben bir kaç kadar kullandım bir dandikliğini görmedim. Gayet kaliteli ve 19 jantlara rağmen konforlu bir araç. İçeride hiç trim sesi yok. Malzeme kalitesi sınıfının ayarında. Ayrıca Güvenlik donanımları tam. ( Platinum Premium ).. Siz hangi modeli kullandınız acaba
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2015 Ford Focus kullandım 2012 Hyundai ix35 teki konfor zerre yok bir de aralarında yaklaşıı 40 bin tl fark var
Bence siz Otomobil forumunda yazmayı bırakıp Lego konularına falan girin. Hiç bir şeyden anladığınız yok.quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Test araçıydı en üst donanımını kullanmama rağmen iç malzeme kalitesi çok dandikti . Çukur ve tümsekler de araç çok sallanıyordu yani anlayacağınız hiç konforlu değildi. Tek artısı yüksek olması onun dışında başka bir numarası yok . Focus ile karşılaştırılamaz.
Alıntıları Göster -
Herkesin düşünce ve fikirleri birbirleri ile uyuşmak zorunda değildir beyfendi .Sırf bu yüzden kişilere sizin hiç bir seyden anladığınız yok diyemezsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Code140
Bence siz Otomobil forumunda yazmayı bırakıp Lego konularına falan girin. Hiç bir şeyden anladığınız yok.
Alıntıları Göster
2014 1.5dci qasq kullaniyorum sifir alindi arac bir kazam olmustu gectigimiz sene focus 1.5 tdci vermislerdi ki araba 8 bin km deydi sahsen bana hic guven vermemisti araba yol tutus ve icinin siradanligi olsun ivmelenmesi zayifti. Vitesten cok anlamam ama gecisleri cok keyifli degildi.
Focusa yol tutuşu zayıf demek! Marka fanatikliginizin gözü kör olsun!quote:
Orijinalden alıntı: gemons1
2014 1.5dci qasq kullaniyorum sifir alindi arac bir kazam olmustu gectigimiz sene focus 1.5 tdci vermislerdi ki araba 8 bin km deydi sahsen bana hic guven vermemisti araba yol tutus ve icinin siradanligi olsun ivmelenmesi zayifti. Vitesten cok anlamam ama gecisleri cok keyifli degildi.
Babamin markasi ya fanatiklik yapayim :d
Senin gram arabadan anladığını düşünmüyorum ya da focusu karalamak için yazdın. Gelelim asıl konumuza focus sınıfının en iyi yol tutan aracıdır avrup testleri bunu kanıtlar nitelikte ama ne hikmetse qasqai daha iyiymiş diyorsun buna gülerim. Kullanmadığım araç kalmadı vites geçişleri kemikli ve spor nissanda bu gramda yok. İçinin sade olmasına ise aynı boş paket qasqaide rezillikti jant kapaklı. Kısaca objektif olun malınızın kölesi olmayın ve yalan söyleyip insanları yanıltmaya hakkınız yok.quote:
Orijinalden alıntı: gemons1
Trend focus almayın da gerisini bilmem. İnsan arka yolcu tutamaklarından kısar mı? Focusta trend te kısmışlar. Tutanacak yer yok arkada. Yan yana çekip hemen birini seç deseler kim olsa qq seçer bence.
Sahsen kimin ne testi yaptigi veya dedigi umrumda degil ben izmirde 3 4 gun arabayi kullanma firsati buldum deneyimlerini paylastim yaniltmak da degil amacim bence siz fanatiklik yapiyorusunuz. kendi arabamda girdigim virajlarda kafadan kayma egilimi gordum focusta o yuzden de guven vermedigini dusundum hepsi bu
Focus 3.5 manuel titanium bulunursa alınır ve binilir
Ford focus 1.5 ve özellikle titanyum Nissandan çok daha güvenilir çok daha güçlü. Sorunsuzdur. Kıyaslamak gereksiz. İyi bildiğimiz araçlar.
Güvenilirlik ve yol tutusta sacmalayanlara kanmayin. Hatta focus segmentinde bu konuda açık ara en iyisidir.
Kullanın zaten anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 9 Ağustos 2019; 12:27:55 >
Focus a yol tutuşu zayıf diyeni de gördük ya foruma bakıp nasıl araba alıcaz bilemiyorum
Evet. Nasılsa saçmalamak bedava.quote:
Orijinalden alıntı: Nonchalnt
Focus a yol tutuşu zayıf diyeni de gördük ya foruma bakıp nasıl araba alıcaz bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
|

Moueson demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Reis focus’a yol tutmuyor diyorsan sorun sendedir sen bence yol tutmuyon
|

G gemons1 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
|

G gemons1 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
|
Hocam focus sinifinda en iyi yol tutusa sahip arac secildi.
Ciddi misiniz yol tutusu benegmediniz konusunda ? ![]() |
|
Ford focus 1.5 ve özellikle titanyum Nissandan çok daha güvenilir çok daha güçlü. Sorunsuzdur. Kıyaslamak gereksiz. İyi bildiğimiz araçlar.
Güvenilirlik ve yol tutusta sacmalayanlara kanmayin. Hatta focus segmentinde bu konuda açık ara en iyisidir. Kullanın zaten anlarsınız. |
1996 doğumlu çocukmuş. Bu çocuk ne anlar arabadan babası kaşkayi almış buda altında ferrari sanıyor ama gerçekler öyle değil. Birde vites geçişi zevkli değilmiş yav he paşam hee. Bak ben sana ne diyorum buluşalım benim focusla girdiğim viraja sen 20 km düşük hızla bile girdiğinde takla atarsın.
|
Benzer içerikler
- ince yanak lastik
- baskı balata değişimi sonrası sorunlar
- yüksek hızda direksiyon titremesi
- 1.3 multijet euro 6 motor yorumları
- evimin önüne araba park ediyor nereye şikayet edilir
- volvo elektrikli jeep
- porsche 2025
- togg renk seçenekleri
- mart ayı en çok satan otomobiller
- paul walker kazası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X