Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.994
Cevap
173
Favori
1.085.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • Degerli forumdaşlar az bir sure sonra nissan connect sistemine ait tüm parca modul beyin ne varsa hepsini getirtebilecegiz.
    Yani cevre gorus sistemi olmayan araclarimiza az bir ekonomi ile taktirma imkanimiz olacak.tek yapmamiz o parcalari getirten ithalatcilarin yaptigi gibi siparis vermek.
    Ben verdim.20 25 gune kadar gelecek.saglam elektronikci bir arkadas ben takarim dedi.
    Not;
    Yapilacak tum islemler arac multimedyasi uzerinden.dolayisiyla arac hafizasi beyni vs..kurcalanmiyor.
    Nissanda oyle yapiyor.
    Herkesin aracinda ayni modul takili.sadece işlevsel parcalar takili degil.

ayrica araclarina necvox gibi navitec gibi multimedia taktirmayin.birebir
    orijinalini alacagiz...cevre gorus sistemini calistiracak olanini.
    yetkili servisler uzakdogunun merdivenalti cihazlarini takiyorlar.

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41matakin -- 26 Ocak 2015; 0:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Multimedya cihazı ile ilgili olarak yetkili Servis tecrübelerimi paylaşmak istiyorum...

Aracım 1,5 Tekna , 6 ay once aldım ve biliyorsunuz ki üzerinde multimedia yok. Yetkili servisde NAVITEC takabileceklerini söylediler .

Fiyat sordum: 2500 TL yuh.... Neyse bana indirim yapabileceklerini söyleyip 2000 TL'ye yaparız dediler... Yine yuhh...
    Yanlış hatırlamıyorsam bir kişi daha once bu cihazı 1400 TL'ye yetkili servis'te taktırdığını yazmıştı.

Bende daha once bu forumda yazan ANDROID bir cihaz getirtim. Belirtilen fiyatın yarısına.
    Garanti bozulmasın diye yine aynı servise gittim. Bu seferde cihaz takma parası 600 TL istedililer. YUHHH....
    Abi sana birşey yaparız deyip 500 Tl+KDV dediler.. Yine Yuh....

Bu nedir arkadaşlar.. Servisler yeniden multimedia cihazımı imal ediyorlar veya tüm fişleri ve soketleri hazır bir cihazı takmak için uzay teknolojisi falan mı kullanıp NASA'dan bilgimi talep ediyorlar..

Veya para kazanmak bu kadar kolay mı????

Sizinde varsa tecrübelerinizi rica ederim..

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremors1

Arkadaşlar,
    Multimedya cihazı ile ilgili olarak yetkili Servis tecrübelerimi paylaşmak istiyorum...

Aracım 1,5 Tekna , 6 ay once aldım ve biliyorsunuz ki üzerinde multimedia yok. Yetkili servisde NAVITEC takabileceklerini söylediler .

Fiyat sordum: 2500 TL yuh.... Neyse bana indirim yapabileceklerini söyleyip 2000 TL'ye yaparız dediler... Yine yuhh...
    Yanlış hatırlamıyorsam bir kişi daha once bu cihazı 1400 TL'ye yetkili servis'te taktırdığını yazmıştı.

Bende daha once bu forumda yazan ANDROID bir cihaz getirtim. Belirtilen fiyatın yarısına.
    Garanti bozulmasın diye yine aynı servise gittim. Bu seferde cihaz takma parası 600 TL istedililer. YUHHH....

Bu nedir arkadaşlar.. Servisler yeniden multimedia cihazımı imal ediyorlar veya tüm fişleri ve soketleri hazır bir cihazı takmak için uzay teknolojisi falan mı kullanıp NASA'dan bilgimi talep ediyorlar..

Teşekkürler.

hayır adam saati 70 tlden gene işçilik yazsa, 50 tl maksimumu. Faturaya ne yazıyolarki 8 saat işçilikmi ?

• 19 inc lastik alicam arkadaslar jinyu diye bi japon markasi gordum fiyati makul daha ince kullanan varmi... birde 1.2 otomatikte kullanim tarziniz nasil ben 9.5 lt den asagi dusemedim daha aracim 1000 km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fafaynk

Selamlar,

xtronikler için 3000 TL indirim yapılmış.
    Aracınızın şuanki liste fiyatı 84290 TL, yani sizin fazla bir kaybınız yok.
    1.2 Manueller için 7000 TL indirim yapıldı.

Hocam Forum da, Kasım ve Aralık aylarında açılan ÖTV konularına girip, söylenenlerin doğru olmadığını, üstüne kur düşüşlerinden ve hammadde ve petrolden kaynaklanan (%50 den fazla düştü) üretim maliyetlerinde ki %10 civarı azalmalardan bahsetmiştik. malesef o zaman için bazı arkadaşlar (büyük olasılıkla satış temsilcisi, alsatçı veya galerici olanlar) bizimle dalga geçmişlerdi. Şimdi alacak olan arkadaşlar liste fiyatının %10 minimu altını teklif edin.
    Düşen Euro karşısında Dolarlar ihracat yapan firmalar rekabet açısından indirimleri artıracaklardır. Yoksa Başta Avrupa piyasası olmak üzere Asya ve Çin piyasasından silinirler..

Lütfen dikkat..

• quote:

Selamlar,

Hocam Forumda Kasım ve Aralık aylarında açılan ÖTV artışı ile ilgili konulara girip görüşlerimizi belirtmiştik. Yaşanan kur düşüşlerinin, AMB nin parasal genişlemesinin, hammadde ve petrolde yaşanan %50 den fazla gerilemenin 2015 modellerde indirimlere sebep olacağını, 2014 modellerden daha %10 gibi daha ucuza satılabileceklerini belirtmiştik. ÖTV artışınında bir aldatmaca olduğunu ısrarla vurgulamıştık.

Malesf forum da bulunan Satış temsilcisi, al-satçı ve galerici arkadaşlar manipülasyonda bulundular ve bizimle de dalga geçtiler..

Araç alacak olna arkadaşlar lütfen dikkat etsin. Nissan gibi Dolar ile mal ihraç eden şirketler düşük euro kuru ile mal ihraç eden Avrupalı markalara karşı rekabette geriye düşebilirler ve pazarları büyük oranda darabilir. Onun için iyi indirimlere gideceklerdir..

Liste fiyatlarının minimum %10 altını teklif ediniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: needacar

quote:

Selamlar,

Hocam Forumda Kasım ve Aralık aylarında açılan ÖTV artışı ile ilgili konulara girip görüşlerimizi belirtmiştik. Yaşanan kur düşüşlerinin, AMB nin parasal genişlemesinin, hammadde ve petrolde yaşanan %50 den fazla gerilemenin 2015 modellerde indirimlere sebep olacağını, 2014 modellerden daha %10 gibi daha ucuza satılabileceklerini belirtmiştik. ÖTV artışınında bir aldatmaca olduğunu ısrarla vurgulamıştık.

Malesf forum da bulunan Satış temsilcisi, al-satçı ve galerici arkadaşlar manipülasyonda bulundular ve bizimle de dalga geçtiler..

Araç alacak olna arkadaşlar lütfen dikkat etsin. Nissan gibi Dolar ile mal ihraç eden şirketler düşük euro kuru ile mal ihraç eden Avrupalı markalara karşı rekabette geriye düşebilirler ve pazarları büyük oranda darabilir. Onun için iyi indirimlere gideceklerdir..

Liste fiyatlarının minimum %10 altını teklif ediniz..

Aracın üretimi ingiltere' de yani euro değil sterlinin değeri ön plana çıkmazmı yada, nissan japon sonuçta bu durumda yen'in değeri önemli olmazmı ?

Bu devlet millete kafayı yedircek, dolar euronun sterlin ve yene göre değerlerinede bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ekremors1

Arkadaşlar,

Teşekkürler.

servisler navitech yada bosonun yetkili servisini çağrıp taktırıyorlar aradaki farkı komisyon alıyorlar garantye zeval gelmesin diye ses çıkaramıyorsunuz o yüzden ben bekliyeceğim biraz daha multimedya için

• Arac arayan arkadaslar icin yardimci olmak icin satin aldigim bayiden rica ettim , bayide elinde kalan araclarin model,tip ve renklerini paylasti yeni arac arayan arkadaslara yardimi olur sanirim... Ben aracimi alirken mart ayinda tum illeri arastirmistim verdikleri fiyat en dusuktu arkadaslar sansini denesinler..

Kayseri : IN-OTO
    PINAR HANIM
    0530 140 1347

JUKE MC 1.6 BLACKEDITION CVT
    İNCİ BEYAZI

NOTE 1.5 DCI TEKNA M/T
    İNCİ BEYAZI

QASHQAI 1.2 BLACKEDITION PREMIUM MT TURBO+
    İNCİ BEYAZI

QASHQAI 1.2 BLACKEDITION PREMIUM MT TURBO+
    GÜMÜŞ

QASHQAI 1.2 SKYPACK MT W/I-KEY+
    SİYAH

QASHQAI 1.2 SKYPACK MT W/I-KEY+
    MANYETİKKIRMIZI

QASHQAI 1.2 SKYPACK W/I-KEY X-TRONIC TURBO
    İNCİ BEYAZI

İNCİ BEYAZI

İNCİ BEYAZI

QASHQAI 1.2 VISIA X-TRONIC TURBO
    BRONZ

QASHQAI 1.5 DCI BLACKEDITION MT+
    MANYETİKKIRMIZI

QASHQAI 1.5 DCI SKYPACK MT W/I-KEY-
    BRONZ

QASHQAI 1.5 DCI SKYPACK MT W/I-KEY-
    MANYETİKKIRMIZI

QASHQAI 1.5 DCI SKYPACK MT+
    BRONZ

QASHQAI 1.6 DCI PLATINUM PREMIUM X-TRONIC
    SİYAH

QASHQAI 1.6 DCI SKYPACK XTRONIC+
    SİYAH

X-TRAIL 1.6 DCI BLACKEDITION X-TRONIC
    İNCİ BEYAZI

X-TRAIL 1.6 DCI PLATINUM PREMIUM X-TRONIC
    İNCİ BEYAZI

• Fiyatlarıda olaydı eyiydi... ben haftaya dizel bir qashqai almayı düşünüyorum... 1.5 visia yı 72 ye veriyorlar elinde olan bayiler...

Orijinalden alıntı: 41matakin

YouTube'da "Mazda CX 5 VS Nissan Qashqai VS KIA Sportage" adlı videoyu izleyin
    Mazda CX 5 VS Nissan Qashqai VS KIA Sportage:http://youtu.be/Ct2r8UAQGOI

Hocam arababin 1365 kg yapilmasi ile birkac arkadas bana nerden calabilirler ki diye sormuşlardı.
    Ayrica forumda bir arkadaşta tavandan bir parca kaynak kopmuş tavan dosemesini sokup yapmisti servis dedi.

Evet bu hacimdeki arac 1600 kg olmaliydi.

Arabanin celik karkasinda gergi kolonlari eksik.

Videonun son iki dakikasini izlerseniz herseyi ortaya koymakta.

seneye bugunlerde biz bu arabalarla viraja sert girersek bagaj her defasinda kendiliginden acilir.

Arka kapilara cocuklarinizi yaslamayin.a
    Maazallah kendiliginden bile acilir.

Eeee renault eli degmis bir nissandan da bu beklenirdi...

Bu araba sadece türkiyede satılsa dediğiniz olabilir ancak ,böyle bir durumda avrupada tüm araçlar geri çektirilir ve nissan epey bir zarar eder bunu göze alamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gozdebir

Fiyatlarıda olaydı eyiydi... ben haftaya dizel bir qashqai almayı düşünüyorum... 1.5 visia yı 72 ye veriyorlar elinde olan bayiler...

Dikkat et 72' ye test aracı vermesinler. Test araçları kalmış ellerinde onları yamamaya çalışıyorlar.
  • Yeni Qashqai kullanan arkadaşlara soruyorum, yokuş kalkış desteği dik rampalar haricinde hafif eğimli yokuşlarda devreye giriyormu veya yokuş kalkış desteği iptal düğmesi varmı.Ben dik rampada test edip memnun kalmıştım aracım hafta sonu geleceğinden merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elesta

Çok hafif eğimde bile devreye giriyor. Bende çok beğendim frenden çekiyosun ama araba kımıldamıyo bile. Kapatma tuşu yok.

Yokuş kalkış destekli araç kullanmadığımdan kullanışlı olur mu acaba diye tereddüt ediyorum, önceki aracım 1,6 benzinli Qashqai de dik yokuşta kalkışta sıkıntı yaşıyordum o yüzden 1,2 benzinli bu aracı tercih ettim,frenden ayağınızı çekip gaza yüklendiğinizde araç kendini tutuyor mu veya hemen devreden çıkıp kalkış yapıyormu yani sistemin devreden çıkmasını beklemek mi lazım
  • bizzat yokuş kalkış desteğini denedim. Bence biraz alışmak lazım çünkü yokuş kalkış desteği devreye girdiğinde ki ayağınız debriyajdayken devreye giriyor. 2 saniye frene basılı tutuyor bu 2 sn içinde kalkarsanız aracı tutmaya devam ediyor. alışmak lazım bence. Yokuş kalkış desteğinin devreye girmesi için en az 3 derecelik eğim gerekiyor. aracın yönü farketmiyor yokuşta geri geri çıkacaksanızda yokuş kalkış desteği devreye giriyor.Bir de kullanım klavuzunda yazmıyor fakat bence çok yumuşak duruşlarda yokuş kalkış desteği devreye girmiyor. Devreye girmesini isterseniz biraz sert basmanız gerekiyor.

elektronik el frenini dün tam anlamıyla denedim. Normalde yarım debriyajda otomatik bırakır.Dün aldım vitesi bire el freni çekik ayağımı frenden de çektim. yarım debriyajda araba gitmekle durmak arasında kalıyo gaza çok ufak dokunmak gerekiyor ki el frenini bıraksın.

Ayrıca araç ne kadar pahalı olursa olsun kullanıcısını kesinlikle üzmüyor.

1.5 dci m/t 2014 var bizde.

araçta nazar mı vardır nedir, 2 oldu kazası.

Birinde leventte ışıklarda 10 km hızla dokundu biri bişey yoktu neyseki.

geçende cevahirin önünde beşiktaşa dönen yolda tampona sürttü biri. İndim arabadan koştum peşinden kaçtı. Neyseki çok fazla bişey yoktu gözle görülemeyecek kadar küçük bi çizikmiş.Sonra farkettim :)

Bir şey sormak istiyorum. Araçlarımızda otomatik kararan dikiz aynası var mı ?

son olarak navigasyon olarak sizce servisin taktığını mı almalıyız yoksa dışardan mı ? servis kaça montajını yapar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: White0F

bizzat yokuş kalkış desteğini denedim. Bence biraz alışmak lazım çünkü yokuş kalkış desteği devreye girdiğinde ki ayağınız debriyajdayken devreye giriyor. 2 saniye frene basılı tutuyor bu 2 sn içinde kalkarsanız aracı tutmaya devam ediyor. alışmak lazım bence. Yokuş kalkış desteğinin devreye girmesi için en az 3 derecelik eğim gerekiyor. aracın yönü farketmiyor yokuşta geri geri çıkacaksanızda yokuş kalkış desteği devreye giriyor.Bir de kullanım klavuzunda yazmıyor fakat bence çok yumuşak duruşlarda yokuş kalkış desteği devreye girmiyor. Devreye girmesini isterseniz biraz sert basmanız gerekiyor.

elektronik el frenini dün tam anlamıyla denedim. Normalde yarım debriyajda otomatik bırakır.Dün aldım vitesi bire el freni çekik ayağımı frenden de çektim. yarım debriyajda araba gitmekle durmak arasında kalıyo gaza çok ufak dokunmak gerekiyor ki el frenini bıraksın.

Ayrıca araç ne kadar pahalı olursa olsun kullanıcısını kesinlikle üzmüyor.

1.5 dci m/t 2014 var bizde.

araçta nazar mı vardır nedir, 2 oldu kazası.

Birinde leventte ışıklarda 10 km hızla dokundu biri bişey yoktu neyseki.

geçende cevahirin önünde beşiktaşa dönen yolda tampona sürttü biri. İndim arabadan koştum peşinden kaçtı. Neyseki çok fazla bişey yoktu gözle görülemeyecek kadar küçük bi çizikmiş.Sonra farkettim :)

Bir şey sormak istiyorum. Araçlarımızda otomatik kararan dikiz aynası var mı ?

son olarak navigasyon olarak sizce servisin taktığını mı almalıyız yoksa dışardan mı ? servis kaça montajını yapar ?

hocam pek 1500 tl ler verip navitech necvox falan almaya değmez gibi ya february hocanın konuyla ilgili baya mesajı var. Bende hemen almayacağım fakat nisanda falan yurtdışından sipariş vermeyi düşünüyorum.

Turgut hocam aracı (1.2 tekna) ben yarım teslim alıyorum. İkimizede kazasız belasız sürüşler

• mrb arkadaşlar....aracım 2014 1.5 dci black edition..araç şu an 21000 km de..şu ana kadar araçla ilgili bşr problem yaşamadım..sadece bir kez çok yağmur yağdığı zman nıssan connect multımedya açılmamıştı 1 saat sonra kendiliğinden açılmıştı...şükürler olsun aracımdan memnunum..bakım için malesef özel nedenlerden dolayı 20000 de gidemedim..araç 21000 de ve izmir ya da antalya bana yakın yerler 21500 bulacak km2si .. bu iki ilden hangisi servis memnuniyeti açısından makul..izmirde iki bayi var artkıy ve kavuklar...bi de antalya..hangisini önerirsiniz bi de sorun çıkar mı garanti açısından km 1500 km geçmiş olmak.. yoksa denizli' ye gitmek zorunda kalıcam 21000 km de...özel nedenlerden dolayı denizli ye gitmek istemiyorum..öneriniz nedir arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diaspora1 -- 27 Ocak 2015; 14:28:28 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.