Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.994
Cevap
173
Favori
1.085.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı dün teslim aldım çok şükür daha önceki konularda geçen otomatik cam kapama için modül araştıran veya taktıran var mı acaba.
    Alarm taktırmayı düşünüyorum, çok mu gereksiz olur acaba, eski arabamda vardi, sesinden kapatıp kapatmadığını anlıyordum:)) anahtarsız giriş mevzusu sıkıntı yaratır gibime geliyor..
    Birde müzik sistemi için hoporlör değişimi bir işe yararmı sizce yoksa hiç uğraşmaya değmez mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinacar -- 28 Ağustos 2014; 0:51:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Hocam resimler için teşekkür ederim. Bu anten orjinal mi yoksa yan sanayi mi? Maliyeti ne oldu size paylaşırsanız sevinirim, bende taktırmayı düşünüyorum da.

Bana 200 tl ye maloldu. Saniyorum yerli. Orjinal diye bir sey yok. Bunlar hep yan sanayii urunu. Ithal ya da yerli diye ayirsak daha dogru olur. Ornegin yan kapi alt bandlari ithal olanlari italyan ve liste fiyati 1.100 tl. Ustelik dar ve kaba. Arabanin kaportasindan cikintili duruyor. Ben yerlisini taktirdim, 300 tl, ustelik aracla daha uyumlu.

Orijinalden alıntı: dent_ist

quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Hocam resimler için teşekkür ederim. Bu anten orjinal mi yoksa yan sanayi mi? Maliyeti ne oldu size paylaşırsanız sevinirim, bende taktırmayı düşünüyorum da.

Bana 200 tl ye maloldu. Saniyorum yerli. Orjinal diye bir sey yok. Bunlar hep yan sanayii urunu. Ithal ya da yerli diye ayirsak daha dogru olur. Ornegin yan kapi alt bandlari ithal olanlari italyan ve liste fiyati 1.100 tl. Ustelik dar ve kaba. Arabanin kaportasindan cikintili duruyor. Ben yerlisini taktirdim, 300 tl, ustelik aracla daha uyumlu.

Hocam ben X-Traile taktıracam ve X-Trailin aksesuar kataloğunda kopek balığı anten var o yüzden sordum orjinal mi diye. Sonuçta çekim gücünde bir sıkıntı yoksa orjinal olup olmaması da çok önemli değil. Zaten istenilen renge de boyanıyor. Bilgi için teşekkür ederim hocam.

• bizde eski qashqai var müzik sistemi bundada rezalet. pioneer navigasyon takılı hemde. büyük ihtimal höparlör değişimine gitmelisin. bu seferde wattlı höparlör takman gerekecek teyp yetemeyecek amfi filan takman gerekir. artı kapıları söktürcen taktırcan, iyi bir usta yapmazsa tıkırtılar çok oluyor.
    Bu 1.2 Otomatik vites ağustos ayı sonunda gelecek deniyordu. Şehir efsanesi mi oldu? Yabancı sitelerde de bu özelliklerdeki araç ile ilgili hiç bir bilgi bulunmuyor. Bilgisi olan var mıdır? Yoksa yurtiçindekilerden sağlıklı bir cevap alamayacağımı düşündüğümden, yurtdışındaki müşteri hizmetlerine mail atmayı düşünüyorum.

• 1000 TL + ÖTV+KDV şeklinde bindirim olacak.
  • Güncelleniyor diyor sonrasında hep aynı fiyatlar. Niye güncelleniyor diyorlar çözemedim. Kaç oldu bu ya! Nasılsa satıyoruz diyorlar. Gerek CR-V gerek Qashqai ederinden fazlaya satılıyor. Yeni Tiguan dizel gelince pazar hareketlenir inşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat1117 -- 29 Ağustos 2014; 14:19:57 >
    http://www.ototeknikveri.com/icerik/7648/yeni-tiguanin-piyasaya-cikisi-2016yi-bulacak.html

• ben fiyat güncellemesi göremedim ama fiyatlar aynen duruyor ?

Qashqai Tekna Donanım Seviyesi Üzerine alınabilecek opsiyonlar.

Sky Pack 4.000 TL
    Tavan Barı
    Karartılmış Arka Cam
    Panoramik Cam Tavan

Sky Pack Intelligent Key 5.250 TL
    Tavan Barı
    Karartılmış Arka Cam
    Akıllı Anahtar- Anahtarsız Giriş
    Start/Stop Düğmesi
    Panoramik Cam Tavan

Qashqai Black Edition ve Qashqai Platinum Donanım Seviyesi Üzerine alınabilecek opsiyonlar.

Premium Pack 4.000 TL
    Hareketli Nesne Algılama Sistemi
    Çevre Görüş Sistemi (AVM)
    Akıllı Park Sistemi
    Yorgunluk Algılama Sistemi
    Kör Nokta Uyarı Sistemi

• arkadaşlar 91000 tl 1.5 black edition için fiyat aldım sizce iyi mi daha fazla düşme ihtimalleri olabilir mi
    fiyat alan arkadaşlardan cevap bekliyorum iyi günler
    ama bir daha cvt dizel alır mıyım almam
    neden?
    gitmiyor aktarma başarılı değil gitmiyor derken hani yine dip gazda ibrenin sonunu görürsün ama ya akselarasyon?
    her zaman dişli mekaniğiyle yapılan aktarma daha sağlıklıdır zaten cvt şanzımanın mantığı ne anlamıyorum sırf olmayan vitesin geçis süresi tam otomatikten hızlı diye tam otomatik yerine cvt koymanın mantığı nedir nasıl olsa yakıt aynı.

cvtnin tek güzel yanı pürüzsüz bir sürüş pürüzsüz bir vites geçişi "olmayan vitesin geçişi"

cvt varoşluktan yeni çıkıp orta semtte ev tutanların ilk "süper" otomatiği
    scooterların ve benzinli bayan memurların vazgeçilmezi
    oysa asfalt kazıyacağım ben diyorsanız anca ömrünüzü kazırsınınız cvt ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 29 Ağustos 2014; 20:48:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

bilmiyorsanız kuyuya bir taş atıp kenara çekilmeyin, o patlamasıyla ünlü cvt dizellerden birine 8 senedir biniyorum tık yok
    -tık yok derken binmeyi bilirsen 160 bini devirenler var sorunsuz-
    ama bir daha cvt dizel alır mıyım almam
    neden?
    gitmiyor aktarma başarılı değil gitmiyor derken hani yine dip gazda ibrenin sonunu görürsün ama ya akselarasyon?
    her zaman dişli mekaniğiyle yapılan aktarma daha sağlıklıdır zaten cvt şanzımanın mantığı ne anlamıyorum sırf olmayan vitesin geçis süresi tam otomatikten hızlı diye tam otomatik yerine cvt koymanın mantığı nedir nasıl olsa yakıt aynı.

cvtnin tek güzel yanı pürüzsüz bir sürüş pürüzsüz bir vites geçişi "olmayan vitesin geçişi"

cvt varoşluktan yeni çıkıp orta semtte ev tutanların ilk "süper" otomatiği
    scooterların ve benzinli bayan memurların vazgeçilmezi
    oysa asfalt kazıyacağım ben diyorsanız anca ömrünüzü kazırsınınız cvt ile
    CVT şanzuman ;

Günümüzde normal otomatik alamayanlar / "ucuz otomatik" tercih edenler için en iyi çözüm çünkü maliyeti düşük bu durum, hem firmaların hem de kullanıcının işine geliyor ...

Reklamlara fazla takılmayın tabi ki avantajları öne çıkarılarak pazarlanacak, tercih edecek olanlar için akselasyon önemli değilse ve şehir içi vitesle uğraşmadan nispeten yavaş/yumuşak bir kullanım tercih ediliyorsa problem yok ...

Sistem bu,
    şahsen "kasnaklı" araç bana ne güven nede kullanım zevki vermiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 30 Ağustos 2014; 10:57:07 >

• root_echo kullanıcısına yanıt
    inşallah bozulmaz diyorum. illa bozulacak diye birşey yok. genelde sıkıntı veriyolarki temkinli yaklaştım. bizde 6 ay dsg polo kullandım sorunsuz bana göre ama piyasada sorun yaşayan çok.çıkıp burda dsg sorunsuz bilmiyosan söyle böyle demiyorum kımseye.aman cvt bozulmasın gaz basmayım mantığı ilemi sürecem. ben köye gidip geliyorum haliyle yokuş çıkıyorum. 1.6 dci motor illaki gaz basacağım yanı daha ne anlamı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 30 Ağustos 2014; 11:40:26 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.