Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.994
Cevap
173
Favori
1.085.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • 1.5 dci visia bakıyorum sıfır, en az 8 sene kullanmayı planlıyorum. nereden uygun fiyat alabilirim herkes istanbul daki bayileri söyluyor?

Orijinalden alıntı: gozdebir

1.5 dci visia bakıyorum sıfır, en az 8 sene kullanmayı planlıyorum. nereden uygun fiyat alabilirim herkes istanbul daki bayileri söyluyor?

Ankara bms de visia dizel vardi hovam. Hicbiryerde visia bulunamiyor. Isterseniz hemen arayin hatta kapora birakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinliye yapilan indirim dizelede yapilsaydi. Sanirim bende dizel alirdim. 1.2 tekna benzinli yerine visia dizel alabilirdim. Tuketim ekraninda dusuk rakamlar gormek bile odenilen parayi unutturuyor. Fakat biraz gercekci olmak lazim. Su son indirimlerle dizel almak mantik isi degil. Her iki arac ilede test surusu yapmistim. 1.2 benzinli dizele gore cok cok sessiz ve daha atik.

• ben dizel alacağım, uzun vadede petrol fiyatları bu seviyelerde olmayacak,ve o zaman herkes yine dizele bakar olacak, kim ne derse desin eğer performans istiyorsan 1.2 turbo benzinli çok iyi yakar ve her seferinde ayağını gazdan çekmek zorunda kalırsın. 71 e 1.5dci visia verdiklerini biliyorum ben biraz geç kaldım renk seceneği pek yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakaptan -- 25 Ocak 2015; 17:51:43 >
  • Doğudan buraya gelişi düşün maliyeti kaç para,faraza işleri lütfen paylaşmayın sadece Bostancoğlu bayiinde bir tane siyah dün vardı dip rakamı da 72.000 + Park sensörü.
  • Bugün aracımı ufak bir kaza yüzünden değişen ön tampon, sol sis farı koruması gibi ufak şeyler için servisten alırken yeni X-Trail gördüm ve biraz inceledim. Aslında öyle fazla hasar yok, bana çarpan kızın aracın sol ön köşe kısmı dağıldı, biraz derince boya kazındı ama expert boyama olmaz komple değişek diyince tamam dedik, nasıl olsa kaskodan ödenecek. Araç önden QQ'ya oldukça benziyor,aslında tüm hatlarda benzerlik var desem yeridir Bildiğim kadarıyla Türkiye’ye 7 kişilik olarak gelecek ama buradaki normal 5 kişilikti. Ben de 7 kişilik diye baktım ama büyük sürpriz oldu bana Lansman 1 Mart'ta yapılacak, o zamana kadar bilgi ve görüntü olsun diye getirdik dediler, yani deneme sürüşü falan yapamıyorum şu anda ama ilk fırsatta deneyeceğim 7 kişilik araç düşündüğüm için.

• Öncelikle herkese selamlar.Forumda yeniyim ancak en başından beri yazdıklarınızı beğenerek izliyorum. Sıfır yada ikinci el bir qashqai almayı düşünüyorum. Bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum.

10-15 bin km de 1.5 dizel black ed. ile sıfır 1,5 teknayı karşılaştırır mısınız? Sizce hangisi alınmalı neden? (fiyatları aşağı yukarı aynı)

Orijinalden alıntı: blokeuphill

Öncelikle herkese selamlar.Forumda yeniyim ancak en başından beri yazdıklarınızı beğenerek izliyorum. Sıfır yada ikinci el bir qashqai almayı düşünüyorum. Bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum.

10-15 bin km de 1.5 dizel black ed. ile sıfır 1,5 teknayı karşılaştırır mısınız? Sizce hangisi alınmalı neden? (fiyatları aşağı yukarı aynı)

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
    •• Akıllı Anahtar - Anahtarsız Giriş
    •• Start / Stop Düğmesi
    •• Nissan Connect Multimedya Sistemi
    •• Geri Görüş Kamerası
    •• 7’’ Dokunmatik Ekran
    •• Navigasyon
    •• Alüminyum Alaşımlı Jantlar 19”
    •• Cam Tavan
    •• Tavan Rayı
    •• Karartılmış Arka Camlar

İlgili bilgi nissanın sitesinde mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Arkadaşlar bende aracımı haftaya alıyorum kısmetse.

Araca cam filmi düşünüyorum Llumar atr 35 için 400 tl fiyat aldım.

Birde yan basamak taktırmayı düşünüyorum. Acaba ankarada doğrudan ürünü alabileceğim bir yer biliyormusunuz yoksa
    http://www.omsaline.com/ 'dan satın alıp taktırmammı gerekiyor ?

Seramik kaplama falan sordum ona 1000 1200 tl dolaylarında fiyat alıyorum. Aşırı pahalı geldi. Servis zaten boya koruma hediye etmişti. Sanırım şimdilik böyle bir uygulamaya girmeyeceğim.

Son olarak sanırım february idi. Aliexpressden navigasyon siparişi vermişti. Acaba halen cihazdan memnunmu? Anladığım kadarıyla navitech 225 ler rezistif, necvox lar ise kapasitif ekrana sahip. Bunlara bu paraları vermek çöp olur sanki ? Bu cihazlar yerine TR de satışı olan başka bir navigasyon paneli varmıdır ?

Başkan ve February hocam yorumlarınızı sayfa başından beri takip ediyorum. Paylaşımlarınız için teşekkür etmek istedim. Sağolun

Sn Prestor

Siz de sağ olun. Aracınız hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Evet aliexpress den satın aldığım cihazdan çok fazlasıyla memnunum. Youtube eklediğim videoların linkini daha önceki mesajlarımda yazmıştım, linkleri tekrar mesaj altına ekledim.

Navitech ve Necvox marka cihazlarda QQ için benim bildiğim kadarıyla Capasitive+Multi Touch ekranlı cihaz yok.

Cihaz seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgi çok mesajım oldu, okumuşsunuzdur onun için tekrar yazmama gerek yok sanırım.

Yan basamağı eğer servisten orijinal aksesuar olarak taktıracaksanız NİS STAR olanını öneririm, ben bu basamağı tercih etmiştim, hem daha şık hem de daha hafif olduğundan dolayı araca gereksiz ilave yük gelmemiş olur.

Basamak montajı yaptıran arkadaşlara diğer bir önerim ise şu olur. 4 lü paçalık set mutlaka taktırın, ön paçalık teker ile basamak arasını kapatıyor, aksi halde ön tekerden sıçrayan her türlü çamur vesaire yol artığı direk basamağın üst yüzeyine gelir. Bütçe imkanlarınız dahilinde koruma amaçlı aksesuarları mutlaka taktırın derim.

Basamağı yan sanayi alırsanız eğer dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise şu; Piyasada J10 kasanın her türlü aksesuarı var ve satıcılar bu aksesuarları ellerinden eritmeye çalışıyorlar. J11 kasa için henüz her türlü aksesuar (kromajlar hariç) piyasada mevcut değil. Bu nedenle alacağınız aksesuarın J11 kasa için uygun olup olmadığını sorguladıktan sonra satın alınız.

Yeniden bir hatırlatma..! Montaj yaptırdığınız tüm aksesuarları cam filmi de dahil Kasko Poliçenize işletmeyi unutmayınız..!

Kullandığım multimedia cihazımın Youtube yüklediğim videoların linkleri

VİDEO - 1

VİDEO - 2

VİDEO - 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi february -- 25 Ocak 2015; 20:32:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drnero

quote:

Orijinalden alıntı: hayrullah29

boya korumayı 200 TL ye sonaxta yaptırdım.cam filmi için 450 verdim.kaput filmine karşıyım.ilerde ton farkı oluyor.

Sonaxtan memnun kaldınız mı? ben de olmazsa Sonaxa boya koruma yaptırayım, seramik kaplamaya o kadar para vermek istemiyorum mutlaka daha kapsamlı ve iyi boya korumaya göre ama belli olmaz 1-2 seneye satarız belki çok fazla ekstra harcamayı düşünmüyorum araca, satarken alan kişi sen buna seramik de yaptırmışın dur 500 daha fazla vereyim demez hiç bi zaman..

der hocam çünkü seramik kaplama araç 2 sene sonra olmayan araca göre daha diri durur ve boyası ile parlaklığı ile daha göze girer. boya koruma yerine seramik kaplama kesinlikle tercih edilmeli. 5 sene boyunca cila vs masrafları ile kendini amorti eder demiş bir arkadaş "kesinlikle katılıyorum"

• Sayın prestor
    Benzinli ve dizel kıyaslama sini çok güzel karsilastirmissiniz.BEnde ayni düşünce ile 1,2 benzinli skypack akilli anahtarlı aldım önceki aracın 2011 1,6 tekna qashqai idi alırken de 8000 TL motor farkı vardı benzinli tercih etmiştim 4yil kullandım 63000 km de satım yılda 1000 TL benzin farkı verdim.dizel alsaydım 4000 TL cebimden fazla çıkacaktı ve yine benzinli ile devam dedim.2009 senesinde dizel araç satıp benzinli C4 almıştım ilk zamanlar psikolojik olarak sıkıntı yaşadım ama sonunda alıştık.yeni aracını 71000 TL te aldım 46000 TL te eski aracını takasta verdim.

Orijinalden alıntı: turgut532

Sayın prestor
    Benzinli ve dizel kıyaslama sini çok güzel karsilastirmissiniz.BEnde ayni düşünce ile 1,2 benzinli skypack akilli anahtarlı aldım önceki aracın 2011 1,6 tekna qashqai idi alırken de 8000 TL motor farkı vardı benzinli tercih etmiştim 4yil kullandım 63000 km de satım yılda 1000 TL benzin farkı verdim.dizel alsaydım 4000 TL cebimden fazla çıkacaktı ve yine benzinli ile devam dedim.2009 senesinde dizel araç satıp benzinli C4 almıştım ilk zamanlar psikolojik olarak sıkıntı yaşadım ama sonunda alıştık.yeni aracını 71000 TL te aldım 46000 TL te eski aracını takasta verdim.

Sizin donemde motor farkinin 8 bin tl oldugunu ogrenmemiz guzel bir veri oldu hocam. Simdi 2010 2011 model qashqailere bakinca tekna donanimda benzinlilerin ortalama 51.000 dizellerin ise 54.500 fiyatindan satisa konuldugunu gordum. Aradaki 8 binlik fark 3500 tlye inmis. Bu benzinlileri iyice on plana cikaracaktir.

Araciniz simdiden hayirli olsun. Gule gule kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: romwar

quote:

Orijinalden alıntı: drnero

quote:

Orijinalden alıntı: hayrullah29

boya korumayı 200 TL ye sonaxta yaptırdım.cam filmi için 450 verdim.kaput filmine karşıyım.ilerde ton farkı oluyor.

Sonaxtan memnun kaldınız mı? ben de olmazsa Sonaxa boya koruma yaptırayım, seramik kaplamaya o kadar para vermek istemiyorum mutlaka daha kapsamlı ve iyi boya korumaya göre ama belli olmaz 1-2 seneye satarız belki çok fazla ekstra harcamayı düşünmüyorum araca, satarken alan kişi sen buna seramik de yaptırmışın dur 500 daha fazla vereyim demez hiç bi zaman..

der hocam çünkü seramik kaplama araç 2 sene sonra olmayan araca göre daha diri durur ve boyası ile parlaklığı ile daha göze girer. boya koruma yerine seramik kaplama kesinlikle tercih edilmeli. 5 sene boyunca cila vs masrafları ile kendini amorti eder demiş bir arkadaş "kesinlikle katılıyorum"

Bizim insanımız demez..o konu tecrübeyle sabit..seramiğe fayansa para bayılamayacağım

• Lastik basınc sensoru ihtiyaci olan mesaj atabilir.
    Aliekspresde yok yok.
    Ordan parcalari ayri ayri getirtip bir arac yapabilirsiniz

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.