Şimdi Ara

Peugeot RCZ alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
38.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabanın dış görüşüne ilk görüşte aşık olmuştum ilk piyasaya çıktığı yıldan beri sürekli aklımda olan bir araç. Şimdi alma niyetim var ancak peugeot olması beni düşündürüyor, internette bazı yerlerde kötü yorumlar okumuştum araç hakkında. daha önce kullanmış olan veya hala aktif kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim.

• park halinde ya da trafikte her gördüğümde inceden süzdüğüm araç. Sanırım piyasada Rocco'lar kadar çok olmamasından ötürü hala yeni üretimmiş gibi baktırıyor kendine. eğer gece yatmadan önce gözlerinizi kapadığınızda kendinizi aracı kullanırken hayal ediyorsanız hiç durmayın temiz bir tane bulduğunuzda alın. ben öyle yaptım ve çocukluk hayalim olan bir arabayı aldım. hayat kısa, kendinizi mutlu edin.
  • Ben kullandım. Bir arkadaşım sıfır alıp 2 yıl kullandı sattı. Genel anlamda tavsiye ederim. Kullanırken özel hissettiriyor. Motor bloğu zaten ödüllü. Uzun süre Bmw de de kullanıldı halada kullanılıyor. Yalnız arka taraf çok dar. Genesis coupe de bakabilirsiniz alternatif olarak.

Şöyle çektiğim bir fotoğrafıda paylaşayım. Arabanın sürüş pozisyonu çok keyifli.

Peugeot RCZ alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 22 Aralık 2015; 19:49:22 >

• Hayalinse al geç .
    Birazdan fanboylar gelir .
    Sanayiden çıkmazcılar gelir .
    O fiyatlara 5.20 ler varcılar gelir .
    O araba çöpçüler gelir .
    Kafan çorba olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pi

O araba cop
    onun yerine bi mini cooper S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Chevrolet Captiva alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Nissan Juke Alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

60 bine lambordini etkisi yapacak araç alıyosun. Daha ne olsun.
    İyi yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar zaten kafaya koydum bir kere ne olursa olsun alıcaz gibi piyasada az var ikinci eli düzgün kullanılmış apaçi elinden geçmemiş bir araç bulabilirim inşallah.

Orijinalden alıntı: ZoomStar

O fiyatlara 5.20 var vekaleten katılıyorum şaka bi yana peugeut diye noluyorki al geç
    RCZ ler değilde RCZ-R ler benim ilgimi çok çekiyor. Adamlar 1600cc 270 beygir koyuyor. BMW şu motoru bir denemedi gitti.
  • Rocco'yu almadan bende bakmıştım sonra bazı sebeplerden rocco'da karar kıldım. Ama kesinlikle kötü bir araba değil rcz. Bir çok kez kullandım, 1.6 156lık olanı. Benim 160lık tsi'dan biraz daha performansı kötü. Ama araç güzel genel olarak. Özellikle yan dikizlerden o çamurlukların şişkin görüntüsü çok güzel geliyor. Arka koltuklar çocuk koltuğundan hallice büyük. 185 benim boyum arka camla aramda bir parmak ya kalıyor ya kalmıyor. Bu arada arka koltuklara oturunca kafanızın üstüne tavan değilde bombeli arka cam denk geliyor. Garip yani. Ama öyle bir arabada gerek duyulmaz yani arka koltuk mesafesine falan. Yani koltuklar süs diyebiliriz ama işe yarıyor işte yinede. Ayrıca arkaya koltuk koymalarının sebebi de Avrupa için. Avrupada 2 koltuklu arabalar spor olduğu için daha fazla vergi ödüyorlar. Yani kısaca iyi araba alınır, binilir, dikkat çekiyor. Özellikle yearling değilde carbon alınırsa daha iyi olur. Ön farları diğer peugeotlara benzediği için ön farları karartırsınız daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandemirell

Rocco'yu almadan bende bakmıştım sonra bazı sebeplerden rocco'da karar kıldım. Ama kesinlikle kötü bir araba değil rcz. Bir çok kez kullandım, 1.6 156lık olanı. Benim 160lık tsi'dan biraz daha performansı kötü. Ama araç güzel genel olarak. Özellikle yan dikizlerden o çamurlukların şişkin görüntüsü çok güzel geliyor. Arka koltuklar çocuk koltuğundan hallice büyük. 185 benim boyum arka camla aramda bir parmak ya kalıyor ya kalmıyor. Bu arada arka koltuklara oturunca kafanızın üstüne tavan değilde bombeli arka cam denk geliyor. Garip yani. Ama öyle bir arabada gerek duyulmaz yani arka koltuk mesafesine falan. Yani koltuklar süs diyebiliriz ama işe yarıyor işte yinede. Ayrıca arkaya koltuk koymalarının sebebi de Avrupa için. Avrupada 2 koltuklu arabalar spor olduğu için daha fazla vergi ödüyorlar. Yani kısaca iyi araba alınır, binilir, dikkat çekiyor. Özellikle yearling değilde carbon alınırsa daha iyi olur. Ön farları diğer peugeotlara benzediği için ön farları karartırsınız daha iyi olur.
    şahinci tayfayla tek farkın onu parasının olmaması,senin ise paranın olması.sonuç apaçi apaçidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 22 Aralık 2015; 21:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

şahinci tayfayla tek farkın onu parasının olmaması,senin ise paranın olması.sonuç apaçi apaçidir.

Alıntıları Göster
    Piyasadaki RCZ'lerin birçoğu galeriler tarafından rent a car aracı olarak kullanıldı. Yani piyasada çok fazla bitik durumda olanı var. Arabayı alanların çoğu arabaya işkence ederek kullandı. Devamlı zorlanarak kullanılanlar 80.000 km civarında ciddi yağ eksiltme sorunları başlıyordu.
    Kullanımı gerek motor ve performans olarak gerekse de yürüyen aksam, direksiyon ve yol hissiyatı olarak çok keyifli bir araba. Alırken sakın ucuzunun peşinde koşma, ederinden daha fazlası istenen ama çok temiz olanını al.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbulur

Piyasadaki RCZ'lerin birçoğu galeriler tarafından rent a car aracı olarak kullanıldı. Yani piyasada çok fazla bitik durumda olanı var. Arabayı alanların çoğu arabaya işkence ederek kullandı. Devamlı zorlanarak kullanılanlar 80.000 km civarında ciddi yağ eksiltme sorunları başlıyordu.
    Kullanımı gerek motor ve performans olarak gerekse de yürüyen aksam, direksiyon ve yol hissiyatı olarak çok keyifli bir araba. Alırken sakın ucuzunun peşinde koşma, ederinden daha fazlası istenen ama çok temiz olanını al.

Alıntıları Göster
    Tip ve şekil olarak hoş araçtır,hoşuna da gittiyse al tabi fakat tipik pug,yani güvenlik 0..ki aldığın araçta kutu gibi coupe&roadster karışımı bir araç kendi sınıfına göre de güçlü fakat kaza anında bu zamana kadar elektrik süpürgesi gibi vızır vızır yürüp giden 306,106 GTİ ne de rcz'lerden sağ çıkan pek olmamıştır..vaad dolmuşsa RR veya Bentyle de ölürsünde,tedbir senden takdir Allah'dan..

• quote:

Rocco'yu almadan bende bakmıştım sonra bazı sebeplerden rocco'da karar kıldım. Ama kesinlikle kötü bir araba değil rcz. Bir çok kez kullandım, 1.6 156lık olanı. Benim 160lık tsi'dan biraz daha performansı kötü. Ama araç güzel genel olarak. Özellikle yan dikizlerden o çamurlukların şişkin görüntüsü çok güzel geliyor. Arka koltuklar çocuk koltuğundan hallice büyük. 185 benim boyum arka camla aramda bir parmak ya kalıyor ya kalmıyor. Bu arada arka koltuklara oturunca kafanızın üstüne tavan değilde bombeli arka cam denk geliyor. Garip yani. Ama öyle bir arabada gerek duyulmaz yani arka koltuk mesafesine falan. Yani koltuklar süs diyebiliriz ama işe yarıyor işte yinede. Ayrıca arkaya koltuk koymalarının sebebi de Avrupa için. Avrupada 2 koltuklu arabalar spor olduğu için daha fazla vergi ödüyorlar. Yani kısaca iyi araba alınır, binilir, dikkat çekiyor. Özellikle yearling değilde carbon alınırsa daha iyi olur. Ön farları diğer peugeotlara benzediği için ön farları karartırsınız daha iyi olur.

+1 fakat bu iki kıyaslama arasında kalacaksa eğer ben söyleyeyim konsol ve kalitesi rocco'dan fersah fersah ötede. ayrıca vakti zamanında sırf aracın önü klasik peugeot diye soğumuş rocco ile yoluma devam etmiştim. şimdi bebeğime kıyamasam çoktan bembeyaz + bronz çıta ve bronz jantlı bi rcz'ye göz kırpıyor olabilirdim :))

• Ryso kullanıcısına yanıt
    Benimde sevdiğim çok yanları var ama kesinlikle kalite olarak önde değil rocco'dan. Hatta geride diyebilirim. Defalarca kıyasladım çünkü ikisinide. Sizde rocco sahibisiniz bilirsiniz. Bizim araçlardaki o yani nasıl anlatsam tokluk hissi peugeotta yok. Mesela otomatik vites kolu bile boş böyle bir garip yani hissiyatı. Özellikle konsoldaki tuşlar felan rocco'ya göre geride. Nasıl anlatsam yani tuşlara bastığınızda sanki içi boş plastikmiş gibi garip bir his veriyor. Kalite olarak hiçbir yerinin rocco'dan üstün olduğunu düşünmüyorum ben. Aynı olduğu noktalar var ama çoğunlukla çok olmasa da bir tık geride rocco'dan. Kesinlikle rcz'de kötü değil ama birdaha seçme şansım olsa yine tsi 160 + dsg rocco'mu seçerdim ben. Ayrıca konu sahibi isterse eğer, rocco içinde, rcz içinde daha detaylı-ayrıntılı bir inceleme yazabilirim. Maksat faydamız dokunsun. Aracımı almadan önce bende forumlarda çok dolaşmıştım ne hevesli günlerdi. Gece yatmadan hep düşünürdüm, rüyalarıma girerdi.

• quote:

Benimde sevdiğim çok yanları var ama kesinlikle kalite olarak önde değil rocco'dan. Hatta geride diyebilirim. Defalarca kıyasladım çünkü ikisinide. Sizde rocco sahibisiniz bilirsiniz. Bizim araçlardaki o yani nasıl anlatsam tokluk hissi peugeotta yok. Mesela otomatik vites kolu bile boş böyle bir garip yani hissiyatı. Özellikle konsoldaki tuşlar felan rocco'ya göre geride. Nasıl anlatsam yani tuşlara bastığınızda sanki içi boş plastikmiş gibi garip bir his veriyor. Kalite olarak hiçbir yerinin rocco'dan üstün olduğunu düşünmüyorum ben. Aynı olduğu noktalar var ama çoğunlukla çok olmasa da bir tık geride rocco'dan. Kesinlikle rcz'de kötü değil ama birdaha seçme şansım olsa yine tsi 160 + dsg rocco'mu seçerdim ben. Ayrıca konu sahibi isterse eğer, rocco içinde, rcz içinde daha detaylı-ayrıntılı bir inceleme yazabilirim. Maksat faydamız dokunsun. Aracımı almadan önce bende forumlarda çok dolaşmıştım ne hevesli günlerdi. Gece yatmadan hep düşünürdüm, rüyalarıma girerdi.
    Karakter sahibi bir araç kim ne derse desin, RCZ ye benzer bir güncel araç daha yoktur yollarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Karakter sahibi bir araç kim ne derse desin, RCZ ye benzer bir güncel araç daha yoktur yollarda.

Alıntıları Göster
    RCZ güzel araçtır olmasına ama ,

İçi ve Dışı birbirinden tamamen uyumsuz, dışının etkisi içeride yok.Ayrıca sanıldığı kadar uçan ve kaçan bir araç değil.

Gördüğüm kadarıyla bunu alıp çılgınlar gibi makasa girenler, 50-60 yaş üstü çapkın amcalar ve ilgi çekmeyi seven ve içinden vay be herkes bana bahiii diyen tiplerdir.

Araç genel olarak "eh işte"

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Alıntıları Göster
    dikkat çeken bir araç kesinlikle alınır, yurtdışında tt ler ile kıyaslanıyor hatta rcz r 370z ile kıyaslanıyor, kötü araç diyemeyiz, 1.6 200 lük kesinlikle iyi gidiyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.