Beyler göğüs ucunu deldiren var mı ? Benim sorum şu; Ben kendim delmeyi düşünüyorum, bi sorun olur mu? deliceğim nesneyi ısıtıp alkole daldırıp sonra delicem, deldikten sonra kolonya boca edip, teramisin sürüp bantlıycam. (tabi piercing takıp) Göğüs ucunun oralarda damar, sinir tehlikeli olabilecek bişe yok dimi? Forumu soruma cevap almak için açtım, lütfen gereksiz mesajlar atmayın. Benim vucudum istediğimi yaparım, doğrarım, sigara basarım, delerim, dövme yaparım. O yüzden "allah akıl fikir versin" tarzı mesajlar atmayınız allah akıl fikir dağıtırken ben şeytanın 7 günahı tek paket halinde dağıttığı bölümdeydim. (ve orda kuyruk vardı.. )
Konu dışına böyle bi konu açıcan ve bu konu geyiğe sarılmayacak öylemi...Ben bişey demiyorum bak...Benim bildiğim Konu Dışı sakinleri az sonra gelir ve geleneksel espriler yapılır...
şimdiden mısır hazırlasak iyi olacak
bişi olmaz kanımcaa delerken video çek koy buraa
Beklediğim efsane espri gelmedi hala
yahu delicek yermi kalmadı del o zaman heryerini meme ucu neden delinir ya töbe töbeee
quote:
Orjinalden alıntı: Kensei ®
Beklediğim efsane espri gelmedi hala
kediye deldir kasayı yan yatır kendiliğinden delinir oldu mu ?
o diilde ciddi soruna yol açabilirsin, dışarda düzgün biyere deldir niye kendin yapıyon ki
manyak mısın?
quote:
Orjinalden alıntı: Lyclah
memeni yan yatır
o diilde ciddi soruna yol açabilirsin, dışarda düzgün biyere deldir niye kendin yapıyon ki
Ahanda geldi espri
quote:
memeni yan yatır
hocam git temiz temiz deldir bi iltahap kaparsan keşke diye diye dilinde tüy biter walla
bu arada memeni yan yatır süperdi cuk oturmuş +rep walla
quote:
memeni yan yatır
Sevmem başkasına bişeler yaptırmayı, dövmemi de ben yapmıştım, sokak işi olmuştu süper olmuştu. Meme değilde çok acırsa ben yan yatabilirim tabi
başkasına yaptirmayi sevmiyorsan eger, sanki yaptiracakmiş gibi gidip herseyini sorup abi ben bi dolaşip geleyim deyip kaçabilirsin, evinde de ögrendigin şekilde delersin
annanem olsa memen düşer olum git devlet hastanesinde deliversinler derdi
Yok direk gidip sorabilirsin işin usulü nedir diye sorun çıkarmı diye işi bilen birisine.. Burda da muhtemelen işi bilen birisini arıyodun ama
Hem çok acır hem de enfeksiyon kapma ihtimali yüksek. Bir kerelik de olsa başkasına yaptır derim, kulak, çene, hatta bir derece kaş tamam ama meme ucu için yeterli steriliteyi sağlayabileceğini sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
Hem çok acır hem de enfeksiyon kapma ihtimali yüksek. Bir kerelik de olsa başkasına yaptır derim, kulak, çene, hatta bir derece kaş tamam ama meme ucu için yeterli steriliteyi sağlayabileceğini sanmıyorum.
Görünen bi yerimde olsun istemiyorum, tarz olarakta zaten alakasızım piercingle falan(daha ağır takılırım diyim sen anla) o yüzden görünmeyen bi yerimde olsun istiyorum. Ayrıca çene kaş falan bence daha sakat damar sinir falan Meme de bişe yok diye biliyorum. Acısı önemli değil vucudumu görsen anlardın neden önemli olmadığını