Şimdi Ara

Nipple piercing. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Szopen

Beyler göğüs ucunu deldiren var mı ? Benim sorum şu; Ben kendim delmeyi düşünüyorum, bi sorun olur mu? deliceğim nesneyi ısıtıp alkole daldırıp sonra delicem, deldikten sonra kolonya boca edip, teramisin sürüp bantlıycam. (tabi piercing takıp) Göğüs ucunun oralarda damar, sinir tehlikeli olabilecek bişe yok dimi? Forumu soruma cevap almak için açtım, lütfen gereksiz mesajlar atmayın. Benim vucudum istediğimi yaparım, doğrarım, sigara basarım, delerim, dövme yaparım. O yüzden "allah akıl fikir versin" tarzı mesajlar atmayınız allah akıl fikir dağıtırken ben şeytanın 7 günahı tek paket halinde dağıttığı bölümdeydim. (ve orda kuyruk vardı.. )

Bu arada tam okumamışım, deldikten sonra kolonya döküp sonra teramisin sürüp bantlayacakmışsın, eh teramisin fena fikir değil, ama kolonyayla teramisin basamakları arasında, kolonyayı boca ettikten sonra acıdan bayılıp kalma basamağını atlamışsın

Düzeltme: Acısı önemli değil demişsin, yine de ben tavsiye etmem ama başkasına da yaptırmam diyorsan yapacak bir şey yok. Bari sadece alkol kolonya falan bunlarla yetinme, eczaneden antiseptik solüsyon istiyorum falan de, alkol yerine bunları sür, delmeden önce de bol bol batticon sür Sürekli temiz tut, birkaç gün su gelmesine izin verme, sonra yazdayız malüm, denize havuza giriyorsan bir süre bunlardan vazgeç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleSix -- 17 Temmuz 2007; 4:06:48 >

• acık yaraya kolonya haa

video isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripleSix

Bu arada tam okumamışım, deldikten sonra kolonya döküp sonra teramisin sürüp bantlayacakmışsın, eh teramisin fena fikir değil, ama kolonyayla teramisin basamakları arasında, kolonyayı boca ettikten sonra acıdan bayılıp kalma basamağını atlamışsın

Kollarımda şey gibi açılmış, dikiş atılması gereken 25 tane kesiğin üstüne kolonya boşalttım, bayılmadım bişe olmaz (tabi bu seneler önceydi belirteyim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1983Pax -- 17 Temmuz 2007; 4:12:26 >
  • içimi bi hoş ettin walla gece gece....iyyyyyyyyyy.......
  • Allah akıl fikir versin o ayrı bi konu

bu seferlik kendine bir iyilik yap ve kendin delme mutlaka enfeksiyon kaparsın ayrıca göğüs ucunda damar vardır (kçükken cam kesmişti kanı durdurana kadar kan kaybından ölecektim) ayrıca acısına dayanamazsın çünkü çok fazla sinir var göğüs ucunda ve o bölgede

ama endorfin, Ethylchloride vs vs bulabilirsen çok kolay olur (acıyı hissetmeyeceğinden)

sen kararlı gözüküyosun yaparsan bi video çek izleyelim

• Adamın amacı acıyı hissetmek, ona önleyici şeyleri boşuna tavsiye etmeyin.
    Ben de bazı evrelerde öyle oluyorum, anlarım nasıl birşey olduğunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

şimdiden mısır hazırlasak iyi olacak

/>
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

Allah akıl fikir versin o ayrı bi konu

bu seferlik kendine bir iyilik yap ve kendin delme mutlaka enfeksiyon kaparsın ayrıca göğüs ucunda damar vardır (kçükken cam kesmişti kanı durdurana kadar kan kaybından ölecektim) ayrıca acısına dayanamazsın çünkü çok fazla sinir var göğüs ucunda ve o bölgede

ama endorfin, Ethylchloride vs vs bulabilirsen çok kolay olur (acıyı hissetmeyeceğinden)

sen kararlı gözüküyosun yaparsan bi video çek izleyelim

Buz, soğutucu gibi şeyler deniycem acıyı azaltmak için ama sonuçta hiçbişe uygulamasamda delerim rahatlıkla. Yavaş yavaş veya kararsız hareketlerle tabiki dayanamam acısına çok hassas çünkü ama sonuçta birden bire yapacağım bişe. Korkum dediğin gibi damar olması yada başka zedeleyici bişey olması. Buna tam emin olmadan, yani o bölgede sakat bi durum olmadığına emin olmadan zaten yapmam.

quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Adamın amacı acıyı hissetmek, ona önleyici şeyleri boşuna tavsiye etmeyin.
    Ben de bazı evrelerde öyle oluyorum, anlarım nasıl birşey olduğunu

Dostum amacım acıyı hissetmek falan değil, daha önce yaptığımı ima ettiğim şeyleri yaparken belki amaç buydu yada kan akıtmaktı ama şuan sadece göğüs ucumda aldığım piercingin sallanmasını istiyorum. (hilal şeklinde uçları sivri bişe.) Acı istesem jilet var sigara var yada başka bi dövme yaparım, ama öle bir daralma yok bende şuan bi daha olmasınıda istemiyorum, olsada aynı şeyi bi daha yaparmıyım? sanmıyorum. Zaten sadece sol kolumda 50ye yakın irili ufaklı jilet izi 5-6 tane sigara sönüğü, bi kendim yaptığım B harfi ile acaip yine kendim yaptığım bi dövme var. Yani savaştan çıkmış gibi kolum,(bunları sırayla 15-18-21-24 yaşında yaptım üç senede bi geliyolar herhalde bana) bundan sonra daralırsam kendimi değil kim daralttıysa onu gidip çizecem kesecem biçecem Uzun lafın kısası amaç acı falan filan değil, sadece piercing istiyorum ve aslında tip olarak tarzım olmadığı için görünsün istemiyorum o yüzden göğsüme yapıcam. Şimdi harbiden konu hakkında bilgisi olan varsa en azından bi yol sölicek (şunla del delmeden şöle yap böle yap vs.) sölesin.

• arkadaşım bilgilerime dayanaraktan sana yapmamanı tavsiye ediyorum.çünkü;orası çok hassas kılcalların yoğunlukta olduğu yer .ordaki harabiyet orayı hissizleştirecektir ayrıca enfksiyon olma olasılığıda var.
  • kendine bir sor bakalım neden onu takmak istiyorsun?sana ne katacak artısı ve eksilerini düşün ve sağlıklı bir karar ver
  • göğüs ucunu delmek çok risklidir.çünkü kan damarları ve sinir doludur göğüs ucu.dilini kendin delemeyeceğin gibi göğüs ucunu da kendin delemezsin.enfeksiyon kapma riski çok yüksek.o acıya tahammül etme ihtimalin de çok düşük.ayrıca piercing ile dövmeyi karşılaştırmışsın,aralarında alaka yok.

bu konuda profesyonel bir yere gitmemekte neden bu kadar inat ediyorsun anlamadım.paran mı yok?paran yoksa biz DH-konudışı sakinleri olarak para toplayıp seni piercingciye gönderebilirz
  • Para var bol bol hatta ama kendim yapmak istiyorum. Kendim yapmazsam başkasınada yaptırmam takmam
  • Caiz deldir benden söylemesi
  • Getir deliyim

Nipple piercing.
  • künafff künafff..
  • ben burnumu deldim önce biraz buz koydum soora zorlaya zorlaya soktum piercingi bi kaçgün mor kaldı soora geçti 2 aydır duruyo
    ama sana tavsiyem kendin delme
    sonrası acı oluyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.