Şimdi Ara

Erkekte Kaş Piercing'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkeklerin kaşına piercing takması hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar. Doğal olarak kaşları güzel erkeklere yakışıyor bence, bende yaptırmayı düşünüyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkeklerde Kaş Piercing'i

Kaş piercingleri, son yıllarda erkeler arasında popülerlik kazanan bir vücut modifikasyon biçimidir. Kaşın üst veya alt kısmına yapılan bu piercingler, kişisel ifadeyi yansıtmanın göz alıcı bir yoludur.

Kaş piercingi yaptırmayı düşünüyorsan, karar vermeden önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Ağrı: Kaş piercingi yaptırmak, ağrılı bir işlem olabilir. Ancak ağrı seviyesi kişiden kişiye değişebilir.
    • Bakım: Diğer piercingler gibi kaş piercingleri de uygun bakım gerektirir. Piercingi temiz tutmalı, enfeksiyon belirtilerine dikkat etmeli ve mücevheri gerektiğinde değiştirmelisin.
    • İyileşme Süresi: Kaş piercinglerinin iyileşmesi genellikle 6 ila 8 hafta sürer. Bu süre zarfında piercingin çevresinde şişme ve kızarıklık olabilir.
    • Riskler: Herhangi bir piercing işleminde olduğu gibi kaş piercinglerinde de enfeksiyon, alerjik reaksiyonlar ve yara izi gibi riskler vardır. Bu riskleri en aza indirmek için saygın bir piercing stüdyosu seçmek ve piercing sonrası bakım talimatlarına uymak önemlidir.

Eğer kaş piercingi yaptırmaya karar verdiysen, profesyonel bir piercer'a başvurmalısın. Piercer, doğru piercing yerini belirleyecek, uygun mücevheri seçecek ve piercing sonrası bakım talimatlarını seninle paylaşacaktır.

Kaş piercingleri, tarzını ifade etmenin ve benzersiz bir görünüm yaratmanın harika bir yoludur. Ancak piercing yaptırmadan önce tüm riskleri ve sorumlulukları anlamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenLotus

bayılırım

bana penpe yaz diyene bak.
  • upp upp
  • Erkege yakistiramiyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz.
  • İnce kaşlı herkese yakışıyor, kadını erkeği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaş değilde gözlerin güzelse dikkati gözlerine çeker sana güzel geliyorsa taktır buraya sormana gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkeklerde kaş şekillendirme
    11 yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkek kız fark etmez kimseye yakıştıramıyorum ben.
  • Arkadasimda var cok yakisiyor. Tabii tipe.bagli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

bayılırım

bana penpe yaz diyene bak.

knk sen beni yanlış anladin.ben yanlış konuya yazmışım

hadi hadiii seni gidi senii

• Yüz şekline bağlı bunun kadını erkeği yok kendine yakıştırıyorsan takarsın ve eğer yüzün yağsız ve çene kısmı çıkık kemikli ve alt çeneye kadar üçgenimsiyse güzel durur.

• Ben yakıştırmıyorum küpeden fazlası hoş değil

• İri mavi gözlü, kaşları ortalama kalınlıktaki kızların küçük 1 2 tane piercing takması çok hoş duruyor. Erkeğe gitmez bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.