< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2485. sayfa)

-
-
Tanır mı acaba bende merak ediyorum birde yeni kol almak zorunda kalmayalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence tanır bağlantı ayarlarında değişiklik olmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tanıyacağını Nintendo açıkladı hatta drift sorununu bile olduğu gibi bırakmışlar bir iyileştirme yok.
-
Hemen almam ben beklerim
Merhaba. Daha önce dikkatimi çekmemişti. Ana menüde hoparlöre kulağımı yaklaştırdığımda dip ses(hışırtı gibi) var. Sesi kısınca biraz azalıyor. Ekranı kapatınca kesiliyor. Sanki daha önce böyle yoktu gibi. Ya da ben yeni farkettim. Sizde de durum bu şekilde mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrfc -- 18 Nisan 2025; 23:51:58 >
Az önce RDR 1'i ilk kez bitirdim. Switch'e nasip oldu zira Türkçe yama yapabildim. Söylenecek çok söz var ama kısaca beğendim am RDR 2'nin gölgesinde kaldı diyeblirim.
Oyun Switch'te sapsabit 30 fps'te arka görsel kaliteyle muazzam şekilde çalışıyor. Oyun boyunca çok güzel fotoğraflar gördüm ve ss'lerimi aldım.
Oyun olarak RDR 2'yi defalarca bitirmiş olmasam etkilenmeyeceğim kadar etkilendim hikayesinden. Ara sahnelerin çoğunu atlamama, sadece an görev yapmama rağmen, çok yüksek seviyede ışınlanma özelliğine rağmen oyun epey uzundu. Bitmek bilmedi. Ancak hikayeyi zaten öğrenmiş olmamdan dolayı mı bilmiyorum ama diyaloglar sıkıcıydı. offf deyip kapattım ve hiçbir ara sahnenin sonuna kadar sabredemedim.
Say say bitmez, hiç uğraşamayacağım gece gece. 4.5/5.
Bunu kontrol edebilecek bir arkadaşımız var mı? Sizde de oluyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: scrfc
Merhaba. Daha önce dikkatimi çekmemişti. Ana menüde hoparlöre kulağımı yaklaştırdığımda dip ses(hışırtı gibi) var. Sesi kısınca biraz azalıyor. Ekranı kapatınca kesiliyor. Sanki daha önce böyle yoktu gibi. Ya da ben yeni farkettim. Sizde de durum bu şekilde mi?
Arkadaşlar merhaba, ücretsiz online oyun oynamak için ekstra bir ücret vermemiz gerekiyor mu nintendo ekosisteminde? Switch lite alıp yattığım yerden palia oynamak istiyorum, ücretsiz chill bir oyun
-
F2p oyunlarda tüm platformlarda online için ücret verilmiyor çok şükür.
Arkadaşlar merhaba şunu sormak istiyorum
Switch de web tarayıcı varmı cevabınız evet de gfn kullanılabilir mi
Arkadaşlar yeni Switch Lite aldım ve ücretsiz bir şekilde eski GameBoy Advance oyunlarını oynamak istiyorum. Bu anlamda geriye uyumluluğu var mı, SD karta GBA rom'larını atıp oynayabilir miyim?
-
Direkt yok ama şöyle bir şey buldum. Belki işinize yarar.
Doctor Glitchyoutube
How to Get Web browser on Nintendo Switch (EASY)https://www.youtube.com/watch?v=VTD_UczuH8k
Cipli cihazda homebrew app store yüklü değilse yükleyin. Orada retroarch da var mgba da var. Hangisi daha iyi performans veriyorsa artık onu kurun. PC den rom atıp denersiniz
Teşekkürler hocam bakarım Bir ara switch almayı düşünüyorum Bir de alabilirim 2yi de bekleyebilirim emin değilim Ama benim merak ettiğim gfn now Ultimate paketim var switch alsam orada web üzerinden onu kullanabilir miyim onu merak ediyorum yani konuda deneyen veya deneyebilecek olan olursa sevinirim
Bilmiyorum hocam ama senin için birine sordum
---
Konu: Switch'te GeForce NOW Ultimate Kullanılabilir mi?
Nintendo Switch, bir oyun konsolu.
Switch'in bir web tarayıcısı var ama bu tarayıcı normal yollarla açık değil. Yani telefondaki gibi istediğin siteye girip takılamıyorsun.
Switch’teki internet tarayıcısı, aslında sistemin arka planında Wi-Fi bağlantısı test ederken kullanılıyor. Resmî olarak kullanıcılara açık değil.
> Yani:
Normal bir tarayıcı açıp play.geforcenow.com sitesine girmek Switch'te mümkün değil.
---
Peki Dolaylı Yollarla Olur mu?
Bazı kullanıcılar dolaylı yöntemlerle (örneğin DNS değiştirme, proxy ile) Switch’te tarayıcıyı açmayı başarıyor. Ancak:
GeForce NOW gibi ağır ve düşük gecikme isteyen servisler için Switch’in tarayıcısı çok yetersiz kalıyor.
Kontrol desteği (Switch’in tuşları) web tarayıcı modunda çalışmayabilir.
Donanım olarak Switch’in Wi-Fi kartı ve tarayıcı performansı Ultimate kaliteyi (4K/120FPS gibi şeyleri) taşıyamaz.
Özetle:
Resmî olarak GeForce NOW, Switch’te desteklenmiyor.
Web üzerinden bile girsen, doğru düzgün çalışmaz.
Ayrıca Switch'in ekran çözünürlüğü de Ultimate paketin sunduğu kaliteyi yansıtamaz (Switch ekranı 720p).
---
Alternatif:
Eğer "elden geldiğince" çözüm arıyorsan:
Steam Deck tarzı bir cihaz çok daha uygun olurdu.
Veya telefon, tablet, bilgisayar gibi bir cihazı kullanıp Gamepad bağlayarak GeForce NOW kullanmak daha mantıklı.
---
Kısacası:
Switch alırsan, GeForce NOW Ultimate’ı kullanamazsın.
(Eğlenmek için Switch güzel ama GFN deneyimi için uygun değil.)
---
İstersen sana Switch yerine hem GeForce NOW çalışan hem de mobil oyun oynayabileceğin cihaz önerileri yapayım mı
Özet
---
Sonuç:
Taşınabilirlik ve fiyat dengesi istiyorsan: iPad + Gamepad iyi fikir.
Gerçek PC tadı, yüksek performans istiyorsan: Steam Deck OLED veya ROG Ally.
Zaten güzel bir telefonun varsa: Direkt telefon + küçük gamepad alıp kullanırsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Herkese selam,
Nintendo switch alma düşüncem var. Switch 2'nin çıkış tarihi yakın olsa da hem ülkemizdeki fiyatı hem de gelecek stok adetini düşününce bir süre Switch 2'ye ulaşmanın zor olacağını düşünüyorum. Daha önce nintendo konsolum olmadığı için exclusive oyunların hiçbiri oynamadım, Switch 1'in beni uzun süre oyalayacağını düşünüyorum.
Siz olsanız Switch 2'yi bekler miydiniz?
Ek: Oled versiyonu 13 bin liraya bulunabiliyor ancak 22 23 bin liraya satan mağazalar da var. Bazı ürünlerde (daha pahalı olanlarda) "distribütör garantili" etiketi var. 13 bin lira bandındaki ürünler yurt dışı ürünleri sanırım. Bu ürünlerde bir sorun yaşadığımızda garanti süreci nasıl ilerliyor?
A100 Şok gibi marketlerde bile satılıyormuş, bu marketlerde yurt dışı ürünü satma ihtimalleri var mıdır?
Yakın zamanda oled versiyonunu satın alan varsa, nereden aldığını, sorun yaşayıp yaşamadığını paylaşırsa güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reng0ku -- 22 Nisan 2025; 15:40:48 >
-
Cihaz çipsiz ve taktırmayı düşünmüyorum. Legal yollarla oynamak mümkün değil mi?
-
Bildiğim kadarıyla yok.
Hocam eline emeğine sağlık çok güzel açıklamışsın 3.050'li bir laptopum var orada oynuyorum zaten dediğin gibi büyük ihtimalle ya switch 2'yi bekleyeceğim ya da Asus rog ally almayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X