Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.763.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24842485248624872488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün ikinci el bir Oled model aldım.

Fakat eski kullanıcı Parental Contolsünü hatırlamıyor.

Yeni hesabıma nintendo hesabı da bağlayamıyorum. Eski hesapları da silemiyorum. Format ta atamıyorum.

Şifremi unuttum kısmından nintendo.supporta yönlendiriyor ama eski kullanıcı o nintendo hesabını da hatırlamıyor.

Bir garip durum oldu. Bu durumdan nasıl çıkabilirim de kendi hesabımı bağlayabilirim ? Akıl verebilecek birileri var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Switchte tarayıcı yok o yüzden olmaz. Kırık ise android kurup öyle kullanabilirsiniz gfnyi. Ya da android handheld cihaz alıp (switche göre daha uygun fiyatlı olanları var) öyle kullanabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Derdim hem switch oyunları hem de oled ekranda gfn 720p oled fark yaratır mı gerçi

Yaratır tabiki. Razer kishi gibi bir kontrolcü alıp telefonunuzu da öyle kullanabilirsiniz. Ya da switchi kırmanız lazım. Yanlış hatırlamıyorsam dual boot olabiliyordu

Hocam Android yüklenip gfn oluyor sa kırık switch almayı düşünebilirim
    Switch de de oynamak istediğim çok oyun var

Unleash Your Deviceyoutube
    How to set up GeForce NOW on Android on Switch
    https://www.youtube.com/watch?v=qwBpRcEMnSw&feature=youtu.be

Oluyor evet android kurmanız yeterli.

Güzel haber teşekkürler
    Peki Android kurduktan sonra normal switch oyunlarını da oynayabiliyoruz değil mi

Emülatör kurup oynarsınız 😁
    512 GB kart varsa bölmelere ayırıp yarısı android yarısı switch yapabilirsiniz. Benim hayalim android kurup efootball oynamaktı ama nedense lite cihazıma kuramadım. Çip desteklemiyor güncel değil diyen oldu öyle kaldı

Aydınlandım teşekkürler 😁

• HEG-001 Nintendo Switch oled, Joy-Con Şarj Cihazı, Joy-Con Strap. Bu üçlemenin satış fiyatı ne olur sizce?

• Arkadaşlar merhaba switch 2den vazgeçtim çipli switch Almaya karar verdim bütün kütüphaneyi baştan oynayacağım şimdi oled almak çok şey fark ettiriyor mu 720p ekranda Çünkü 14-15 bin lira çipli oled'ler 8 bine lite buldum

Elde oynayacaksan görüntü farkı epey var. Docked ise hafıza dışında pek kayda değer artısı yok.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Evet hocam elde oynayacağım zaten laptopum var 3050'li GeForce Now Ultimate de var

Elde oynayacaksan Oled makul bütçe problem değilse. Hiç problem değilse de Switch 2. Çok fazla güç farkı var.

Hocam Aslında switch 2 istiyorum ama hazır bir kütüphanesini deneyimlememişken ve beklemek istemiyorken switch 1 veya el konsolu alma aşamasındayım Bir de ben size şunu sorayım switch'e emülatör yüklenip GeForce now kullanılabiliyormuş OLED ekranda 720p'de oledin nimetlerini kullanabilir miyim biraz saçma bir soru olduysa kusura bakma

Switch 2'ye özel exc. oyunlar var ve gelecek yıllarca. Eski oyunları da daha iyi oynama imkanın var. Bütçe sorunu yoksa Switch 2 alırdım kafadan 6-7 sene ömrü var. Switch 2 ile hem mevcut oyunlara daha güçlü, daha sorunsuz, hem yıllarca gelecek oyunlara ulaşıyor olacaksın. Tabii bütçe önemli. Kısıtlı ise Switch alınır tabii.

Switch ve el konsolu ikilemi önemli. Önceliğin Nintendo oyunları değilse ve elde oyun oynamak istiyorsan el pc'si daha mantıklı. Switch ile Geforce olayını bilmiyorum ama Switch donanım olarak çok güçsüz. Mağazası bile kasıyor. Asla ona güvenmezdim yani emulatör ve Pc oyunları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Nisan 2025; 12:7:28 >
    Anladım hocam ama gfn için donanım çok önemli değil Android ile kurulabiliyor muş switch e merak ettiğim oled görselliği

Emulatörün bir yükü var. Kaynak harcıyor. Switch çok güçsüz donanım olarak dediğim gibi. Ama sen bilirsin tabii. Yani tersini yapsan bile daha mantıklı olabilir. El pc'si alıp onda emulatör ile Switch oyunları oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Nisan 2025; 12:11:37 >
    Haklısın Anladım hocam el konsolunda da her oyunda ayrı Ayar yap Bilmem ne ile uğraş switch rahatlığı yok maalesef

Ama ikisi çok farklı şey. Senin oynamak istediğin oyunlar önemli. Pc oyunu oynamaman lazım ayar falan istemiyorsan. Hadi emulatör yaptın diyelim Switch'e ee o da uğraştıracak. Geforce ile açtığın oyun da yine pc oyunu yine ayar var. Eğer Pc oyunları oynamak istiyor ama ayar falan uğraşmak istemiyorsan Xbox veya Ps var bunun için. Nintendo dünyası çekiyorsa da Switch. El cihazlarını hepsi pc. Sadece elde oynuyorsun tek farkı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Nisan 2025; 12:31:7 >
  • 
Sayfa: önceki 24842485248624872488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.