< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2491. sayfa)

-
-
Switch 1'e star wars jedi academy/outcast/system shock portlanmış bunlar gibi eski pc oyunlarından başka hangileri switche portlandı bildikleriniz varmı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Temu'da fiyatları fena değildi oradan bakın
_____________________________ -
Aynen tr'de bulamayınca en son temuya baktım ben de uygunmuş. Oradan alıcam sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
switch lite'yi düşürdüm L tuşu bozuldu yaptırılabiliyor mu beyler bilgisi olan var mı?
_____________________________ "Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez" -Gandalf -
Muhtemelen ezildi. Alıtnda plastik var. Açıp oynatman çözüm olabilir gibi yoksa kazık fiyata yapan illaki vardır.
_____________________________ "Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez" -Gandalf -
ifixit'i biraz kurcaladım da zor gibi kendin yapman. Ben olsam dayanamam kurcalarım ama riske girmek istemiyorsan bir elektronikçi çözüm üretebilir.
Arkadaşlar bayadır cihazı kullanmıyordum. Elimdeki hesapların tamamı p1. Az oyunlu aktif kullanılmayan hesaplarda sıkıntı yok oyunları oynayabiliyorum ama dolu bi hesabın p2 sahibi arkadaş aktif olarak kullanıyor. Beni oyunları tekrar indirmek için virtual game cards kısmına yönlendiriyor, oyunu seçip load this console dediğim zamman ise diğer konsola yakınlaştırıp bağlantı kurmamı istiyor. Nasıl hallediyoruz güncel olarak kardeşlik olan hesaplardaki oyun olayını acaba?
P2 kullanan virtual game kart kullanmayacak. Sen hesaba gir diğer konsolu iptal et virtualı aktif et. Sonra online licence ayarını aç konsoldan. P2 kullanan internete bağlıılduğu sürece oyunlara erişebilir ama virtual takmayacak. İki kişi aynı anda oyunlara girebilmesi için bir taraf interneti kapatmak zorunda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tam olarak ne olduğuna bağlı. Yay çıkmış olabilir ya da komple buton kopmuş olabilir içten. Bakmak lazım hocam.
Arkadaşlar merhaba cihaz eskimiş de olsa çocuklar İçin Tokyo’dan bir cihaz aldırdım Avrupa priz çevirici ne önerirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Elektrikçiden herhangi bir tanesini al gitsin, pahalısına gerek yok.
_____________________________ in the mouth of madness -
Tek önemli kriter oynamaması sıkı olması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar herkese selam
Switchi el modunda oynarken sol joycon en ufak bir harekette temassızlık uyarısı veriyor.
Bunun bir çözümü var mıdır?
Yoksa yeni joycon mu almak gerek?
selamlar arkadaşlar, switch hakkında pek bilgim yok oled almak istiyorum, tır şoförüyüm. Boş zamanlarımı değerlendirmek için düşünüyorum. Avrupa'ya çalışıyorum oyun bulma konusunda sıkıntı yaşamam o yüzden. Tavsiye eder misiniz? Kurulu bir düzen olmadığı için ps veya Xbox kullanmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hem elde hem de dock vasıtası ile ekrandan oynanabilir. Oyun çeşitliliği açsın hem kısa süreli oynanabilecek oyunlar var (Mario Kart, FIFA, indie oyunlar) hem de uzun hikâyeli oyunlar (Zelda, Witcher 3) var. Yurtdışından alınca zaten ucuza geliyor oyunlar.
Offline olarak da oynanabilme özelliği güzel yani İnternete sürekli ihtiyaç duymadan oyun oynayabilmesi büyük avantaj (yolda internet sıkıntısı olur haliyle)
Tirda şarj olayı nasıl olur bilemem ama powerbank'in devamlı yanınızda bulunmasi iyi olur sanki. Cihazın type-c girişi var .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Eğer tv'ye bağlamayacak ve tek başınıza oynayacaksanız Lite almanız daha doğru olacaktır.
_____________________________ in the mouth of madness -
Teşekkürler hocam, çevirici ile ev elektiriği ve priz çıkışı kullanıyorum o yüzden şarj sıkıntısı olmaz.%80 90 araç dışında kullanmayacağım zaten. Bi arkadaş madem yurtdışına gidiyorsun switch 2 al uyguna geliyor dedi ama bilemiyorum. Bence yeterli oled
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X