< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2484. sayfa)

-
-
Cevap için teşekkürler.
bu siteyi biliyorum fakat sormak istediğim şudur ki; örneğin ben şuan avustralya bölgesindeyim ve eshop-prices sitesinde avusttralya satırının yanında kredi kartı işareti var. Buradan almamda herhangi bir sıkıntı olur mu veya dikkat etmem gereken şeyler varmıdır ?
-
-
Merhabalar, şöyle bir sorum var. İki arkadaş Switch 2 alacağız. Malum oyun fiyatları çok pahalı. Her birimizin farklı oyunları satın aldığımızı varsayalım. İki cihazda da birbirimizin hesaplarını bağlayarak oyunları paylaşımlı oynama imkanımız olur mu? Aynı oyunu eş zamanlı oynayabilir miyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Controller olarak pro harici ne kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8bitdo Ultimate C tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Qrd stellar t3, baya ergonomik geldi Joyconlardan sonra
hd rumble yok sanırım hocam onda? Aslında ultimate versiyonunu alasım var ama 50usd lik bişeye 2x vermek istemiyorum…
@Grkwnxs
Tr den mi aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 15 Nisan 2025; 3:56:3 >
sahibinden üzerinden aldım
-
Evet yok. Daha doğrusu siz yazınca ne olduğuna baktım sanırım yok :) Ama GameSir ' lerin bazı modellerinde var sanırım kalitesi nasıldır bilemem. Gümrük durumu olmasaydı ultimate almak mantıklıyıdı.
-
Beyler selamlar bir oyun arıyorum, AI, google falan kar etmedi Victoria dönemi İngilteresinde geçen kapağında şapkalı bir silahşör vardı sanıyorum bir RPG oyunu, var mı çıkarabilen?
edit buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 15 Nisan 2025; 21:44:16 > -
Böyle bir kol alsam iş görür mü ? Kablolu ve 3mt uzunluğu var. Yedek olarak evde tutacağım.
amazon
PowerA Nintendo Switch için PowerA Gelişmiş Kablolu Kumanda - Bob-omb Blast, Beyaz/Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BTMT6CK6?ref=cm_sw_r_apan_dp_89ACQWRT7G32ANZVTY12&ref_=cm_sw_r_apan_dp_89ACQWRT7G32ANZVTY12&social_share=cm_sw_r_apan_dp_89ACQWRT7G32ANZVTY12&previewDoh=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 16 Nisan 2025; 11:34:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kablolu bana da mantıklı geliyor kablo uzun olunca sıkıntı yok şarj etme derdi de yok
pikachu olan indirime girmiş daha güzel hem de 969 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Nisan 2025; 12:59:55 > -
-
Evet bu fiyatı da çok uygun geldi
amazon
PowerA Nintendo Switch için PowerA Gelişmiş Kablolu Kumanda - Oran Berry Pikachu, Turuncuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09F7F9Y77?th=1&psc=1
Güzel tercih siyah şık durmuş hem de çok fiyat farkı da yok aralarında iyi yapmışsın hocam sanki Switch professinal gamepad gibi görünüşü
Aslında düz siyah tercihimdi takat siyah kalmadığı için bunu aldım. Görünüşü kadar kalitelidir umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 16 Nisan 2025; 18:20:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bunu kullanıyorum
www.gizala.com.tr
Gamesir T4 Pro Wireless Bluetooth Controller Nintendo Switch, Windows PC, ios Android Siyah - 1,665.83 TL + KDVhttps://www.gizala.com.tr/gamesir-t4-pro-wireless-bluetooth-controller-nintendo-switch-windows-pc-ios-android-urun7709.html
Evet bu da çok güzel. Geçen sene vergiler düşükken daha uyguna alınabiliyordu. Şimdi bir iki ürün ödeyip bir ürünü alabiliyoruz. Hatta yine geçen sene Aliexspressten bunu alacakken sanırım rengi ve kıvrımları daha güzel diye 8bit do ultimate almıştım ki çok da memnun kaldım. Ama senin kol yine de aklımın ucunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 16 Nisan 2025; 18:41:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
8bitdo benimde sevdiğim ve daha önce kullandığım marka ürünleri güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Nisan 2025; 19:8:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X