Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1547. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15451546154715481549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biz discordda 2 arkadaş mhgu oynadık 150 saat kadar. bu aralar benim internet sorunum oldugundan ve yeni çıkan oyunlardan dolayı boşladık. ama bir girişsem tekrardan bir 150 daha çok rahat gömerim. 45 dolar civarlarında indirim görüyor. yine yakalarsanız kaçırmayın
  • Darion kullanıcısına yanıt
    4ü oynadım bnde ni o kadar da bnm 3ds de mhx var 20 saat civarı oynamıştım acaba aynısı mı farklı mı varmı bilginiz bide bu style lar ne işe yarıyo insect glave aldım aerial style ile savaştım demoda fena değildi diğer style lar ne işe yarıyo hangi silaha iyi gidiyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bemozerd

Celeste olabilir hem basit hemde çok güzel bir oyun zaten bu sene en iyi indie oyunda ödül aldı.
    Celeste mi basit,oynarken 1900 kere öldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani şey manasında Dark Souls mesela ciddi anlamda zor bir oyun ve oyunlardan uzak olan bir insanın sıkılmadan bitirmesi imkansız gibi birşey.

Ama Celeste'de oyunlarla aranız olmasa bile rahatça devam edebilirsiniz bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kafamda deli sorular. bir discord linkide ben alabilir miyim?
  • Nintendonun daha ufak bir (ufaktan ziyade docksuz, kontrolörün cihazla bütünleşik olduğu bir cihaz) switch üzerinde çalıştığı haberini okudum arkadaşlar (askerden yeni geldiğim için uzak kaldım durumlardan), bu haber resmi olarak doğru mu?
    Hadi diyelim doğru (bende bekliyorum açıkçası böyle bir versiyon) olması durumunda bu versiyon tahminen ne zaman çıkar?
  • Arkadaşlar konuşulması serbest mi bilmiyorum ama bu cihazı hackletip bedava oyun olayı nasıl oluyor deneyen oldu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdilik sadece duyum ve resmi bi açıklama yok, konsol ilk çıktığından beri sürekli bi mini ve xl muhabbeti çıkıp duruyor ama ben bu kadar erken çıkacağını düşünmüyorum...

• Arkadaşlar instant tennis oyununu aldım hiç beğenmedim mekaniklerini oyuncuyu yonetemiyoruz nerdeyse saçma sapan bir oyun yapmışlar... e shopta "tennis" adıyla satılan bir oyun var 7.99 dolar oyun hakkında bilgisi olan var mı nasıl mekanikleri alan vs varsa boşuna tekrar almayalım saçma bir oyun daha

• quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

Arkadaşlar instant tennis oyununu aldım hiç beğenmedim mekaniklerini oyuncuyu yonetemiyoruz nerdeyse saçma sapan bir oyun yapmışlar... e shopta "tennis" adıyla satılan bir oyun var 7.99 dolar oyun hakkında bilgisi olan var mı nasıl mekanikleri alan vs varsa boşuna tekrar almayalım saçma bir oyun daha
    mario tenis aces denediniz mi ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    discord grubu için ben de link alabilir miyim?
    Teşekkürler.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Nintendo Wii de var Mario tennis , açıkçası o kadar para vermek istemiyorum uygun fiyata arada iki kişi oynamak için almayı düşünüyorum "tennis" oyununu online yok zaten

• Arkadaşlar kaliteli hesaplı bir case var mıdir önerebileceğiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Arkadaşlar konuşulması serbest mi bilmiyorum ama bu cihazı hackletip bedava oyun olayı nasıl oluyor deneyen oldu mu
    Ben direkt öyle aldım zaten. Nintendo oyun fiyatlarından sonra istediğim her oyunu mp3 gibi indirip, Switch'e atıp oynamak harika. 👍 😄

• Cihazı aldıysan ve M&M, Teknosa, Vatan, D&R, Amazon vb. yerden aldıysan geçmiş olsun kırma imkanın yok. Çünkü Haziran 2018 den sonra ki cihazları fix lediler. Ben Forum İstanbul' da ki yukarıda saydığım tüm mağazaları kontrol ettim kırılan versiyon kalmamış. Almadıysanız daha, benim de aldığım ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim KegaGames'i tavsiye ederim.3 farklı jailbreak yöntemi var; SX OS, ReinX ve Atmosphere. SX OS Pro lu alın muhakkak.KegaGames'te öyle satıyor. Sırf ReinX'li diye Khalkedon'dan almadım.SX OS lisanslı parasını ödeyip te kullandığınız ve en iyi jailbreak yöntemi.

• Unutmadan, alabiliyorsanız muhakkak 256 GB alın bir sefer kafanız rahat olsun. Minimumda 128 GB altını düşünmeyin bile derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

Cihazı aldıysan ve M&M, Teknosa, Vatan, D&R, Amazon vb. yerden aldıysan geçmiş olsun kırma imkanın yok. Çünkü Haziran 2018 den sonra ki cihazları fix lediler. Ben Forum İstanbul' da ki yukarıda saydığım tüm mağazaları kontrol ettim kırılan versiyon kalmamış. Almadıysanız daha, benim de aldığım ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim KegaGames'i tavsiye ederim.3 farklı jailbreak yöntemi var; SX OS, ReinX ve Atmosphere. SX OS Pro lu alın muhakkak.KegaGames'te öyle satıyor. Sırf ReinX'li diye Khalkedon'dan almadım.SX OS lisanslı parasını ödeyip te kullandığınız ve en iyi jailbreak yöntemi.
    teknosa dan yeni aldım. 1 ay olmadı alalı. Kırılabilir versiyon çıktı. Sx os ısrar neden? Reinx kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

Cihazı aldıysan ve M&M, Teknosa, Vatan, D&R, Amazon vb. yerden aldıysan geçmiş olsun kırma imkanın yok. Çünkü Haziran 2018 den sonra ki cihazları fix lediler. Ben Forum İstanbul' da ki yukarıda saydığım tüm mağazaları kontrol ettim kırılan versiyon kalmamış. Almadıysanız daha, benim de aldığım ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim KegaGames'i tavsiye ederim.3 farklı jailbreak yöntemi var; SX OS, ReinX ve Atmosphere. SX OS Pro lu alın muhakkak.KegaGames'te öyle satıyor. Sırf ReinX'li diye Khalkedon'dan almadım.SX OS lisanslı parasını ödeyip te kullandığınız ve en iyi jailbreak yöntemi.
    Geçen hafta amazondan aldım daha gelmedi konsol nasıl anlarım kırılıp kirilmayacagini?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

teknosa dan yeni aldım. 1 ay olmadı alalı. Kırılabilir versiyon çıktı. Sx os ısrar neden? Reinx kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam hack işlemi basit mi nasıl yapılıyor

• 
Sayfa: önceki 15451546154715481549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.