Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15431544154515461547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    Overgame de 2800 galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remotion

basitliğinden ziyade malesef sürekli aynı tuşlara basarak ben oyun oynadığım hissi alamıyorum. kafamda biraz plan/strateji yapıcam ki zevk alıcam.

Alıntıları Göster
    vakit azlığından dolayı pek detaylı oyunlar oynayamıyorum switch alma sebebim de buydu.
  • Domatore kullanıcısına yanıt
    Evet o mağazayı n11de buldum 2800 ama resmi distribitör garantiliymiş.Ama işte arada 300 tl var amazontrdeki de aynısı mı onu merak ediyorum.
  • Çökmüş yav resmi distribütör olanlar 1900 e geldi ben geçen gün aldım. Amazon us dan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo Switch kaç gb a kadar micro sdxc destekliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    2 TB olması lazım. Yeni çıkan 512 likler sorunsuz kullanılıyor

• evet 2tb a kadar destekliyor...
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    amazon tr de kara cuma kampanyasında 2190 tl aldım cihaz 2 sene garantili ve sıfır konsol cillop gibi başka bir arkadaşım ebay sıfır diye 1700 tl aldı ama kutuyu açtığında konsol toz içindeydi ve yamuktu sana tavsiyem amazon sitesinde alman türk amazon olur alman amazon olur veya japon olur farketmez ama satıcının amazon olmasına dikkat et diğerlerine güven olmaz
  • arkadaşlar ultra street fighter touch mode bir türlü açamadım nasıl açılıyor
  • ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    Bütün SD kartlarda var o sorun ne yazık ki SD kartlar bı zaman sonra bozulmaya başlarlar ve veri kaybına yol açarlar.Ama bu süre kalitesine göre değişir tabi.Samsunglar daha uzun süreler dayanır.Yani Sandisk 2 yıl ise Samsung 3'tür.

• Tekrardan switch alarak katıldım aranıza

• Hiç hareketli değil burası biraz hareketlendirelim daha cihazım gelmedi Amazon dan beklemedeyiz :)

Arkadaşlar eşimle beraber otnayabilecegimiz yada sadece onun oynayabileceği rahat oyunlar önerebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Overcooked :p

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Hiç hareketli değil burası biraz hareketlendirelim daha cihazım gelmedi Amazon dan beklemedeyiz :)

Arkadaşlar eşimle beraber otnayabilecegimiz yada sadece onun oynayabileceği rahat oyunlar önerebilir misiniz
    Başlangıç için bunlar iyi olur, özellikle Dark Souls Remastered'e eşiniz bayılacak;

The Legend of Zelda Breath of the Wild, Doom, Skyrim, La Noire, Civilization VI, Diablo III: Eternal Collection, Dark Soul Remastered, Wolfenstein II: The New Colossus, Attack on Titan 2,Octopath Traveler, Xenoblade Chronicles 2,Fire Amblem Warriors.

Celeste olabilir hem basit hemde çok güzel bir oyun zaten bu sene en iyi indie oyunda ödül aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Hiç hareketli değil burası biraz hareketlendirelim daha cihazım gelmedi Amazon dan beklemedeyiz :)

mario party
  • Oyunları kutulu alınca wii u da olduğu gibi disk/kartuş üzerindenmi oynatıyor yoksa ps4 de olduğu gibi oyunun boyutunu makinayamı yüklüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

Başlangıç için bunlar iyi olur, özellikle Dark Souls Remastered'e eşiniz bayılacak;

The Legend of Zelda Breath of the Wild, Doom, Skyrim, La Noire, Civilization VI, Diablo III: Eternal Collection, Dark Soul Remastered, Wolfenstein II: The New Colossus, Attack on Titan 2,Octopath Traveler, Xenoblade Chronicles 2,Fire Amblem Warriors.

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam dark souls oyanayabilmesi imkansız yav teşekkürler ama diğerlerine göz gezdireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domatore

Overcooked :p
    ps4 de oynamıştık hocam teşekkürler
    hocam snipperclips ve mario odyssey e mutlaka bakın...
  • 
Sayfa: önceki 15431544154515461547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.