Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.816
Cevap
496
Favori
1.763.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15441545154615471548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter007

hocam snipperclips ve mario odyssey e mutlaka bakın...
    odeyssey aldım hocam snipperclips e bakayım
    birde böye indirimli alabileceğimiz hangi store vardır psnprices gibi bir site var mıdır nereden bakabilirim güncel fiyatlara
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    hocam ilk mesajda linkler var onlara bakabilirsiniz...

oyunu hangi ülkede daha ucuza bulursanız sıkıntısız bir şekilde o ülkeye geçip alabilirsiniz,o konuda herhangi bir sınırlama yok...
    Forumda kimse de dememiş ki aga bu ne diyo. İroni yapıyorum dostum, eşin ve ya yeni oyunlara başlayan kişilerin özellikle oynayamayacağı, zorlanacağı oyunları yazdım. 😄 Her neyse gelelim gerçek tavsiyelerime;

Mariokart 8 Deluxe, Mario Party (tam bir aile oyunu), New Super Mario Bros U Deluxe, Mario Tennis Aces, Overcooked 2,Inside(severse çok sever, sevmezse bilin ki çözememiştir bazı şeyleri, zor bir oyun değil bu arada), 1-2 Switch (Beraber çok eğlenebilirsiniz. Super Bomberman R (şiddetle tavsiye ederim), Donkey Kong Country Tropical Freeze.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip ettiğim üzere dün Nintendo'nun mobil taraf ve mali tablo hakkında bir toplantısı vardı. Kimse Switch için bir duyuru beklemiyordu ancak gelen nintendo kaynaklı açıklamalara göre.

- Nintendo'nun Switch için nisan sonrası oyun takviminde fanların gönlünü çalacak duyurulmamış bir oyunları varmış.

- Bunun birlikte duyurulmamış oyunlar arasında online sistemden faydalanacak ve diğer oyuncularla oynayabileceğiniz bir oyun gelecekmiş.

Nintendo tarafından hoş karşılanmayan sürprizleri açık eden "Emily" bir süredir 5 duyurulmamış oyundan bahsediyordu. Bunlardan birininde 2D Zelda olması hayli ihtimal dahilinde diyordu. Retro Stüdyoları'nın twitter hesaplarında sonu gelmez bol ateşli cızbız, barbekü paylaşımlarının arkasında ki oyunu görme ihtimalimiz yüksek anlaşılan.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 1 Şubat 2019; 12:4:7 >

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuya gelip, sırf ortalığı karıştırmak için bu tarz mesaj atan o kadar çok kişi vardı ki, o yüzden kimse artık cevap vermiyor öyle mesajlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

Forumda kimse de dememiş ki aga bu ne diyo. İroni yapıyorum dostum, eşin ve ya yeni oyunlara başlayan kişilerin özellikle oynayamayacağı, zorlanacağı oyunları yazdım. 😄 Her neyse gelelim gerçek tavsiyelerime;

Mariokart 8 Deluxe, Mario Party (tam bir aile oyunu), New Super Mario Bros U Deluxe, Mario Tennis Aces, Overcooked 2,Inside(severse çok sever, sevmezse bilin ki çözememiştir bazı şeyleri, zor bir oyun değil bu arada), 1-2 Switch (Beraber çok eğlenebilirsiniz. Super Bomberman R (şiddetle tavsiye ederim), Donkey Kong Country Tropical Freeze.
    eyvallah hocam şimdi oldu :))))
  • quote:

Hocam bu konuya gelip, sırf ortalığı karıştırmak için bu tarz mesaj atan o kadar çok kişi vardı ki, o yüzden kimse artık cevap vermiyor öyle mesajlara...
    Doğrudur, bende yeni Switch aldım, tüm konuyu okuyup bilmem mümkün değil tabiki.Latife olsun diye yaptım zaten.Bakalım tepkileri nasıl olacak forumdaki dostların diye.

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    valla ben ilk okuduğumda daha önce dediğim gibi düşündüm fakat şimdi niyetinizi bilerek tekrar okuyunca baya sağlam liste olmuş,bunları oynayacak bir eşi olsa insanın o ev komple bir oyuncu evi olurdu herhalde..
  • quote:

valla ben ilk okuduğumda daha önce dediğim gibi düşündüm fakat şimdi niyetinizi bilerek tekrar okuyunca baya sağlam liste olmuş,bunları oynayacak bir eşi olsa insanın o ev komple bir oyuncu evi olurdu herhalde..
    Relationship goals... 😊

• işte sorun orada hocam malesef uygun görünmüyor switch oyunları acaba indirim zamanları oluyor mu bunlarda ?
  • arkadaşlar merhaba nintendo online fiyatlarına baktım 8 kişilik aile paketi yıllık 35 dolar yapıyor buda kişi başı 25 TL gibi bir fiyat yapıyor var mıdır böyle bir oluşuma girecek kişiler ?
  • hocam discord serverımıza gelin,orada sürekli yeni gruplar kuruluyor... @TheMuyu

bence güzel bir ev olabilirdi... @ButcherofBlaviken
  • quote:

hocam discord serverımıza gelin,orada sürekli yeni gruplar kuruluyor... @TheMuyu

bence güzel bir ev olabilirdi... @ButcherofBlaviken
    hocam discord linkini alabilir miyim
    Mesaj atıyorum hocam size şimdi...

• Switch de zelda yı bitirdim oyun öneriniz var mı zelda gibi kendine bağlayacak
    Birde monster hunter x Sahibi olan varsa deneyimlerini yazabilir misiniz

• Final Fantasy 7 den kısa bir oynanış paylaşılmış...

• Hocam bende Discord grubuna gelebilir miyim? Bu ay Switch almayı düşünüyorum. Soracağım bir kaç soru var.
  • Beyler gri joycon satan var mı aranız da veya renkliler ile takas etmek isteyen :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok isterdim fakat hem jailbreak li konsolum var hemde Erasmus için sıkı çalışıp notlarımı stabil tutmalıyım.Work and Travel, Aiesec vs. yapıp amiyane tabirle yurtdışına kapak atmayı ve orada çalışmayı planlıyorum. Ülkenin hali ve geleceğimiz belirsizliği (bence olmayışı) ortada.Neyse, nerden nereye getirdim konuyu.Yine de teşekkür ederim davetiniz için. 😊

• Masso kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam özelden davet linki atıyorum şimdi...

• 
Sayfa: önceki 15441545154615471548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.