Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.815
Cevap
496
Favori
1.763.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şanslıymışsınız ne diyeyim, isteyen istediği jailbreak yöntemini seçebilir. En iyisi olduğu için ben tercihimi SX OS dan yana kullandım bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Şöyle link veriyim hocam, ben de risk almak istemediğim için Amazon dan almadım. Yoksa kesinlikle Amazon dan alırdım. Teknosa, M&M vb. yerine. Bu arada benim ki buradaki versiyonlardan çok az daha yüksek versiyonu. Kutusunu İstanbul da bıraktığım için söyleyemeceğim ne yazık ki.

https://www.newgamex.com/konu/nintendo-switch-kirilan-ve-kirilmayani-anlama-yontemi.1693/

• Merhaba arkadaşlar. Ben de inşallah 4 ay içinde aranıza katılıcam, yavaştan para biriktirmeye başladım fakat ürünü amazondan alıcam. Hack durumları ne alemde? Amazondan alacağım için serial noyu göremicem veya en kötü ihtimalle yurtdışından aile aracılığı ile getirticem ama biraz daha masraflı olacak. Yakında alacağım için bana da discord linkini atabilir misiniz rica etsem? Teşekkürler şimdiden :)
  • Switch'i şarza takılı kullanmak zararlı mı? Batarya ömrünü azaltır mı?

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum o sekilde, sorun olmadi.

Değil zaten Dock'tayken de şarjda kullanıyorsunuz.O yüzden sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çift hak Hollow Knight, Brawl ve Arcade Archieves Mario hesabımı satıyorum 100 tl yeterli
    Bende aldığımdan beri öyle kullanıyorum çoğunlukla ve ben ilk çıktığında almıştım...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Arkadaşlar kaliteli hesaplı bir case var mıdir önerebileceğiniz?
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThrustRS

Merhaba arkadaşlar. Ben de inşallah 4 ay içinde aranıza katılıcam, yavaştan para biriktirmeye başladım fakat ürünü amazondan alıcam. Hack durumları ne alemde? Amazondan alacağım için serial noyu göremicem veya en kötü ihtimalle yurtdışından aile aracılığı ile getirticem ama biraz daha masraflı olacak. Yakında alacağım için bana da discord linkini atabilir misiniz rica etsem? Teşekkürler şimdiden :)
    Hack icin. O.m ulasin

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

Cihazı aldıysan ve M&M, Teknosa, Vatan, D&R, Amazon vb. yerden aldıysan geçmiş olsun kırma imkanın yok. Çünkü Haziran 2018 den sonra ki cihazları fix lediler. Ben Forum İstanbul' da ki yukarıda saydığım tüm mağazaları kontrol ettim kırılan versiyon kalmamış. Almadıysanız daha, benim de aldığım ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim KegaGames'i tavsiye ederim.3 farklı jailbreak yöntemi var; SX OS, ReinX ve Atmosphere. SX OS Pro lu alın muhakkak.KegaGames'te öyle satıyor. Sırf ReinX'li diye Khalkedon'dan almadım.SX OS lisanslı parasını ödeyip te kullandığınız ve en iyi jailbreak yöntemi.
    Ben sx pro kullaniyorum ama en berbati bu

Tamam kolayca bazi seyler yapiyorsun fakat tum kodlar calinti

Atmoshere nin kodlarini kendilerine yamaliyorlar , en iyi hack suan darkmoshere. Sonra rei sonra sx gelir

Hem.pahali hem berbat

Bu arada kirlmis sx prolu 128 gb sd kartli cihaz satiyorum.ilgilenler ö.m

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Reddit e de bakmıştım almadan önce sx os önerilmişti baya. Darkmosphere ilk defa duyuyorum. Tüm jailbreak yöntemlerinin avantaj-dezavantaj tablosunun linkini atabilir misiniz veya benzeri açıklayıcı, bilgilendirici bir yazı da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 5 Şubat 2019; 15:50:8 >
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Dock modunda aynen haklısınız fakat handheld de de geçerli değil mi? Batarya ömründen memnun değilim açıkçası. Ps Vita slim den daha az gidiyor. E tabi daha büyük, ekranı, 720p ekran, Tegra X1 çip, okey anlıyorum da bence en az 5500 mah olsa şahane olurdu. Zelda ya başladım 2:30 saatte bitiyor. Pokemon Let's Go Pikachu da şarz daha iyi gidiyor,onu da gözlemledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 5 Şubat 2019; 15:45:28 >
  • Bu arada ilk defa Zelda oynuyorum. Bildiğin Witcher 3 gibi ön hazırlık yapmak gerekiyormuş bu oyuna. Atmosfer harika, detaylar, akıl alır gibi değil. Müzikleri meh yani, Witcher 3 ile kıyas edilemez. Hayatımda totalde 200'e yakın oyun oynamışımdır. En az 50-70 arasını da bitirdim desem, Witcher 3 tepede, Bakalım Zelda Breath of the Wild, Witcher 3 ün tahtını ele geçirecek mi? Zelda dan beklentim çok yüksek, zaten game of the year da aldı. İtiraf etmek gerekirse Konsolu almamdaki en büyük etmenlerden biridir Zelda.

Zelda ile ilgili tam çözüm, tavsiye konusu ve sitesi varsa bilgilendiren olursa çok müteşekkir olurum.

• quote:

Reddit e de bakmıştım almadan önce sx os önerilmişti baya. Darkmosphere ilk defa duyuyorum. Tüm jailbreak yöntemlerinin avantaj-dezavantaj tablosunun linkini atabilir misiniz veya benzeri açıklayıcı, bilgilendirici bir yazı da olabilir.
    Sx en berbati sx kullanan biri olarak :)

Gbatemp bakabilirsiniz

• quote:

Bu arada ilk defa Zelda oynuyorum. Bildiğin Witcher 3 gibi ön hazırlık yapmak gerekiyormuş bu oyuna. Atmosfer harika, detaylar, akıl alır gibi değil. Müzikleri meh yani, Witcher 3 ile kıyas edilemez. Hayatımda totalde 200'e yakın oyun oynamışımdır. En az 50-70 arasını da bitirdim desem, Witcher 3 tepede, Bakalım Zelda Breath of the Wild, Witcher 3 ün tahtını ele geçirecek mi? Zelda dan beklentim çok yüksek, zaten game of the year da aldı. İtiraf etmek gerekirse Konsolu almamdaki en büyük etmenlerden biridir Zelda.

Zelda ile ilgili tam çözüm, tavsiye konusu ve sitesi varsa bilgilendiren olursa çok müteşekkir olurum.
    - Tam çözüsüz oynayın ne kadar az şey bilip oynarsanız o kadar keyif alırsınız, kendiniz keşfedin.

- Tavsiye olarak ise düşmanlara bam güm girmek yerine mümkünse özelliklerinizi ve çevrede ki elementleri kullanarak egale edin. Daha az kaynak israfı yapmış olursunuz.

- En basit düşman bile zaman zaman ağzınızı kırabilir gardınızı indirmeyin.

- Müzikler genel olarak fena değildir oyunu bitirdikten sonra o tarafta notum olumlu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 5 Şubat 2019; 17:9:40 >

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, dodge işini çözemedim oyunda. Düşman saldırdığında nasıl kaçabiliyoruz?

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Sx harici hangi jailbreak leri kullandınız? Sx in size göre en kötüsü olma sebepleri neledir?

• Nintendo switche xboxlive geliyor Microsoftla Nintendo bu sefer ortak birşey çıkaracak gibiler Sony e karşı

• quote:

Teşekkür ederim, dodge işini çözemedim oyunda. Düşman saldırdığında nasıl kaçabiliyoruz?
    Bn ability kullanmadan bitirdim sadece ışın yansıtma kullandım ana bossu kalkansz bile yendim dodle filan çok takılmayın sadece zırh geliştirin yeterli gizli yerleri açın

• 
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.