Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nintendo switch online aile üyeliği arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsark

Arkadaşlar Nintendo switch online aile üyeliği arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
    Bizde vardi fazladan DGLYN nickli arkadasa yaz istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar switche çıkış yapan indie oyunları neden kutulu olarak çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

Teşekkür ederim, dodge işini çözemedim oyunda. Düşman saldırdığında nasıl kaçabiliyoruz?
    Oyun bir iki defa bunları nasıl yapacağınızı oynarken öğretiyor. Bunlar genel olarak düşman saldırdığında kilitlendiğiniz düşman ile kapışırken yani zıplama tuşuna basarak geri takla atma, sağ sola zıplama ile gerçekleştiriliyordu. Doğru zamanda yaparsanız zaman yavaşlıyor ve size bolca vurma şansı veriliyor. Birde kalkanla düşmanın hareketini boşa çıkarma hareketi var. Tabi doğru zamanlama yine çok önemli.

Oyunu bitirmeye değilde macera yaşamaya, keşfetmeye odaklanın oyunun olayı o. Bitirmenin pek bir manası yok. Ayrıca yan görevilerin bir kısmı oldukça faydalı ve işlevsel şeyler veriyor.

Birde spoiler gibi olacak ama bence Stamina geliştirmek kalpten daha bir önceliğiniz olsun. Özellikle çok yüksek yerlere tırmanırken daha bir rahat edersiniz.

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Kesinlikle dediğiniz gibi oynuyorum. 1 kalp 3 defa da stamina ekledim. Önerebileceğiniz kısayol, ipucu, faydalı bilgileri yazarsanız çok müteşekkir olurum.

• Selamlar.Belki işinize yarar diye bir bilgi paylaşmak istedim.

Sağ analog tuşum Nintendo'ya yere düşmesi sonucu bozuldu.Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve analog tuşunun değiştirmesinin kolay olduğunu öğrendim.Aliexpress'ten 15TL'ye analog tuşu aldım.Daha sonra arkadaşımın uyarısı ilede Joy Con'lari açmak için olan tornavida Türkiye'de hiçbir yerde yok.Yani ben bulamadım.

Sonra Ali Express'e bir daha baktığımda 35 TL'ye +2.0 ve Y.0.0 tornavida'lı bir paket buldum.Onu aldım yanında Ali Express'ten 10TL'ye kırılmaz cam 2 adet.Ve analog için silikon aldım 6TL'ye 8 parça.

Dün geldi hepsi.Slikonlar cidden çok rahatlar.Aldigim Tuşun ise hissiyatı gerçekten iyi.Yarin arkadaşımla birlikte değişimini yapacağım.Yani eğer bozulursa analog tusunuz değişimi cidden rahat Uçuk paralar vererek degiştirtmek yerine 40TL'ye halledebilirsiniz..Videolarda açık bir şekilde anlatılmış zaten.Ürünlerin linkinide isterseniz paylaşırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bemozerd

Selamlar.Belki işinize yarar diye bir bilgi paylaşmak istedim.

Sağ analog tuşum Nintendo'ya yere düşmesi sonucu bozuldu.Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve analog tuşunun değiştirmesinin kolay olduğunu öğrendim.Aliexpress'ten 15TL'ye analog tuşu aldım.Daha sonra arkadaşımın uyarısı ilede Joy Con'lari açmak için olan tornavida Türkiye'de hiçbir yerde yok.Yani ben bulamadım.

Sonra Ali Express'e bir daha baktığımda 35 TL'ye +2.0 ve Y.0.0 tornavida'lı bir paket buldum.Onu aldım yanında Ali Express'ten 10TL'ye kırılmaz cam 2 adet.Ve analog için silikon aldım 6TL'ye 8 parça.

Dün geldi hepsi.Slikonlar cidden çok rahatlar.Aldigim Tuşun ise hissiyatı gerçekten iyi.Yarin arkadaşımla birlikte değişimini yapacağım.Yani eğer bozulursa analog tusunuz değişimi cidden rahat Uçuk paralar vererek degiştirtmek yerine 40TL'ye halledebilirsiniz..Videolarda açık bir şekilde anlatılmış zaten.Ürünlerin linkinide isterseniz paylaşırım.
    Nintendo Switch için fiyat/performans aksesuarlarından önerdiğiniz var mıdır? Linkde olursa şahane olur. 👍

• Nintendo switch online aile üyeliğinde boş yeri olan varsa ben dahil olabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
  • ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $1.43 28% OFF|IVYUEEN 8 pcs for Nintend Switch NS JoyCon Silicone Analog Thumb Stick Grips Caps for Joy Con Controller Black Cover-in Replacement Parts & Accessories from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bhzAPiv6
    Bunlar Silikon Koruyucular

aliexpress.com
    US $2.02 22% OFF|2PCS Tempered Glass For Nintend Switch Screen Protector 9H Ultra thin Explosion proof Protective film For Nintend Switch Glass-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/w4Plo4Y
    İkili Ekran Koruyucu

aliexpress.com
    US $2.66 28% OFF|New Coming 3D Analog Sensor Module Joystick Thumbstick For Nintendo Switch NS Joy Con Controller With Repair Tool Optional-in Joysticks from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bVwbx1xS
    Bu ise yedek düğme 16TL'lik olan yanlız düğme 30TL olan aletli şekli.

Onerecgim öyle bir aksesuarim yok açıkçası yanımda Hepsiburada üzerinden aldığım yaklaşık fiyatı 3TL olan SD Kart Okuyucu var lazım olabiliyor.Bir de kılıfı 80TL'ye almıştım çok memnunum.Ama aliexpress'ye beklerim derseniz 40TL'ye çok güzeller var.

Ayrıca slikonlarin büyük olanını kullanıyorum ve çok rahat.

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    Staminayı çok abartmayın ama kalplere de ihtiyacınız var 13-14 civarı yapmaya çalışın onu. Zamanı gelince işinize yarayacak.

Shrine buldunuz mu girin bitirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 8 Şubat 2019; 1:16:15 >
  • Rusyada fifa 19 - 138TL olmuş rusyadan nasıl oyun alabiliriz ?
    900 korok 120 shrine, tam bir time killer. 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

900 korok 120 shrine, tam bir time killer. 😄
    Büyük çoğunluğu gerekli, ilerledikçe fark edeceksiniz.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Hesap ayarlarından Rusya’yı seçip cihazdan store a girip alacaksınız. Bölge değişimini PC de browser üzerinden Nintendo hesabıma girerek yapıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

Hesap ayarlarından Rusya’yı seçip cihazdan store a girip alacaksınız. Bölge değişimini PC de browser üzerinden Nintendo hesabıma girerek yapıyorum ben.
    TR kredi kartıyla alabilir miyim hocam direkt ?
    Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

Evet.
    eyvallah
    rica ederim :)

• arkadaşlar acil bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

hack olayını nasıl yapıyoruz sıfırdan anlatan bir video serisi var mıdır
    hangi yöntemi seçeyim iyice kafam karıştı aldığım seriali kontrol ettim hack yapılabiliyormuş
    Main ve side questten çok, shrine ve kule açıyorum. Ciğerim soldu artık. Sıkılmaktan değil. Witcher 3 bile beni bu kadar yormadı.

• 
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.