Amerika'da 15 Ocak'ın sabah 5-6'sı hocam. Yarın sunum olacaksa da bunun haberi bizim saatimizle akşam 8-9 gibi olur diye düşünüyorum. |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (7. sayfa)

-
-
Evet. Çat diye yarın reveal olmaz bence. Önden yarın şu saatte hazır olun falan derler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Halen Donkey Kong paylaşımı yapıyorlar :)
-
Oyunculuk adına başka hiç bir şey beklemiyorum açıkçası. Bir de yurtdışında bulunacağım nisana yetişmesini temenni ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnatla "YARIN" diyor. Gelmezse yandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Ocak 2025; 22:44:0 > -
-
Bir şey çıkmayacak gibi ama bakalım.
-
vee tanitildi..👏👏👏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan5005 -- 16 Ocak 2025; 16:7:46 >
Geldi.
Direct Nisan'daymış. Şubat sanmıştım. Epey geç bence. Haziran'a kalır çıkış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 16:14:41 > -
Eski kartuşları kullanmamız iyi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla sade bir tanıtım olmuş. Büyük gösterim direct de olur. 3 üncü parti oyunlar konusunda eksiği çoktu cihazın. Biraz olsun günceli yakalasalar iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mario kart 9 u da gormus olduk..
GELDİ VALLAHA GELDİ!!!!!!
-
En sonunda resmi ve 'GERÇEK' Nintendo Switch 2 duyurusu geldi. Aşağı yukarı beklediğim gibi bir görüntü ve genel yapı ama tabi çok daha fazlasını 4 şubat itibariyle göreceğiz. Tüm zamanların en başarılı konsolu Switch in devamı olan S2 bakalım nasıl detaylarla karşımıza çıkacak bekliyoruz...
-
Eski joyconla yenisini yan yana gosterdigi yerde eskisinin daha iyi gozukmesi biraz kotu. Cihaz genel olarak estetikten kaybetmis. Umarim oyunlari ve ergonomisi guzel olur. Joyconlari gripe takinca da garip duruyor tutma yeri asagida kalmis gibi.
-
sızıntılar doğruymuş. Geri uyumlu olmasıda iyi oldu çokta güzel oldu.
2 nisan sanirim .. subatta degil.
Hem dijital hem de fiziksel olarak Switch 1 ile uyumlu olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 16 Ocak 2025; 16:28:14 > -
Asil soru şu özel oyunlar ilk konsol içinde çıkacak mı ?
Heyecandan tarihi yanlış yazmışım aferdersin :) Doğrudur 2 nisan ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X