Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Deimos. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.260
Cevap
199
Favori
205.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sahibinden üzerinden gözde oyun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar zelda da mastersword u ejderjadan cekip cikaricamda stamina yetmedi biraz stamina kasip tekrar deniyim dedim kayboldu ne zaman cikicak bu?

• Kirby Air Riders 70 dolar olacak. Boyut ise 25 gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2025; 18:19:46 >
  • Indiana Jones geliyor 2026'da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Artık heyecanlandıran bir şey gelsin ya. Bu sene için beklediğim sadece metroid prime 4 ve hades 2 var. Metroid prime 4 nasıl olacak onu da merak ediyorum, sonuçta switch 1 için geliştiriliyordu, yaklaşık on yıl oldu sanırım geliştirmeye başlanalı. Umarım ns2’ye yakışır bir şey gelir

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Metroid muhtemelen en güzel görünen Switch 2 oyunu olacak. Buradan Switch ve Switch 2 farkını görebilirsin. Ciddi fark var.

4K 60 fps, 1080p 120 fps desteği olacak.

İlk oyun hem Switch için iyi bir grafik kalitesine sahipti hem de çok temiz çalışıyordu 60 fps olarak.

Çıkış tahminim Aralık. Ekim ve Kasım doldu zaten Pokemon ve Kirby ile.

ElAnalistaDeBitsyoutube
    🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetas
    https://www.youtube.com/watch?v=2JgkLdmoAy8&feature=youtu.be

Pokemon benim en çok beklediğim bu arada. Muhtemelen en çok satan da o olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2025; 22:43:44 >

Ben daha önce hiçbir pokemonu oynamadımda bunu sırf yeni combat sistemi sebebiyle alacağım. Metroid iyi duruyormuş hakikaten.

Bu arada metroid prime remastered’ı oynadın mı, oynadıysan nasıl sence? Totk’fan sonra onu oynayayım diyorum.

Var ama oynamadım henüz. Arkadaş bitirmiş. Eski oyunun remastered'ı olduğu için çok yorucu olabiliyormuş. Fast travel az, elden hiç tutmuyor, yaratıklar her bölgeye dönüşünde tekrar spawnlanıyor vs. Güzel ama epey yorucu oyun demişti. Bir de bu üçüncü oyun 4 için 3 oyunu da oynamak gerekiyor olabilir. 4'te ne yapacaklar hikaye olarak bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2025; 23:6:18 >

Ben redditten baktımda hikaye anlamında bağlı olmayacakmış. Ama yorucu olduğunu çok sık gördüm, ondan dolayı biraz ayağım çekmemişti. Backtrackingde zor demişler.

Tabii oynanış ve sistem değişmemiş çünkü temelde. Tahmin edebiliyorum. Sabır istiyordur.

Bu arada Pokemon'a başka oyunla başlayabilirsin önden bence. Arceus veya Scarlet olabilir eski tarz combat istemiyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2025; 23:9:36 >

Oynarsan, ufak bir değerlendirme yazarsan sevinirim:)

Çıkmaya yakın anca  Elde çok oyun var. Kesin oynıcam da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2025; 23:11:1 >
    Totk biraz uzun maraton hocam bilgin olsun. Rush’lamaya çalışma yazık edersin 😅 yaya yaya sakin bir şekilde oynayın hocam.

Metroid Prime’ı steam deck’ten biraz oynamıştım. Tamamlamadım tamamen buraya sakladım 😁Game Cube oyunun modern kontrol şemasına yeniden kurulmuş hali. Yani temelde eski oyuna yakın görünse de oynanabilir bir oyun. Remake aslında.

Oyunu tamamlayınca isabet bir şeyler söyleyebilirim anca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Ya araya başka oyun sokmadan oynayayım diyorum ama botw'dan uzun mu bu? Metroid'ide yazarsan iyi olur hakikaten kararsızım.

Uzun. Ama main kasarsan 50-60 saatte bitirirsin. Her yere bakıcam adım atmadık yer kalmayacak dersen 200 saati bile bulursun. Benim gibi  

Bence sana bir Pokemon seçelim bir onlara giriş yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ağustos 2025; 0:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Uzun. Ama main kasarsan 50-60 saatte bitirirsin. Her yere bakıcam adım atmadık yer kalmayacak dersen 200 saati bile bulursun. Benim gibi  

Bence sana bir Pokemon seçelim bir onlara giriş yap.

Hocam yok ya pokemona yeni oyunla anca. 200 saati bulurum o zaman kesin. Xenoblade 2'de bile 230 saat yapmışım, sen düşün. 

Ben botw’ı 6 ayda bitirmiştim 160 saati aşmıştı. Totk için hiç acelem yok 70.saate koşuyorum yeni şeyler keşfediyorum mesela😂 ama araya oyun sokuyorum, botw’da da aynı şekilde gitmiştim. Biraz konfor alanım gibi. Bananza’yı bitirdim, mesela forgotten land gelecek onu araya sıkıştırırım,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Ori collection almıştım yarın gelecek. Onlarla beraber götürürüm olmadı:) Genelde bir oyuna başlayınca bırakmadan bitiriyorum

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.