Yeni kızaklar joycon'ları mouse gibi kullanmamıza olanak sağlayacak gibi duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 16 Ocak 2025; 17:28:19 > |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (9. sayfa)
-
-
Evet. Sızıntısı çıkmıştı bunların da. Mouse olacak bildiğin.
-
Mario Odyssey 2, muhtemelen bir Zelda Remake bir de Metroid tanıtıp ölüm vuruşunu yapar Nintendo. Keşke OG Switchin renkleriyle aynı olsaydı, siyahı biraz fazla olmuş gibi sanki ama yine de her türlü alınacak bir cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternatif renk seçeneği olan model olur bence.
-
Özelliklerinin bugün duyurulmamasına üzüldüm ama 3.09 teraflops haberi yalan olabilir.İşlemci Handheld modunda 1100. 8 mhz dock modunda 998.4 mhz. İşlemci ısı olayı asıl elde kullanımda önemliyken dock modununun daha düşük olması mantıken çok saçma. Bilgilerde ayrıca 1536 cuda yerine 1534 ve 12 rtx core yerine 2 rtx core yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünü alacağım için göreceksiniz çocukluk hasreti son bulmalı artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oled çıktığı zaman bakarım. Büyük ihtimalle yurtdışından gelen birine aldırırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 16 Ocak 2025; 18:19:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çıkış oyunlarını acayip merak ediyorum. Konuyu takibe alayım. :)
-
Bu sefer çok maviş üzeceksiniz😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ps5 ve Pc' den bıktım ilk defa nintendo alacağım.
Nintendo dünyasına yabancıyım, keşke tr desteği gelse oyunlarına.
Fiyat ne olur tahmini olarak?
-
Türkçe oyun yok.
Servis desteği yok.
İndirim yok.
Bunların bilincinde olarak almalısınız.
-
Day 1 alacağız kaçarı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis desteği yok derken, TR' de resmi satışı yok mu, neden servis yok?
Zelda vs oynamak istiyorum ama EN olunca anlaşılmıyor.
-
Türkçe desteği yok exc. oyunlarda. Diğer oyunlarda varsa var. Misal The Witcher 3. Nintendo'nun Tr mağazası yok. Fakat bölge kilidi olmadığı için istediğiniz ülkenin mağazasından oyun alabiliyorsunuz. Oyunlar pahalı. Kardeşlik burada da var. Dijital hesap alıp satıyor insanlar. Türkçe Zelda oynayamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 19:33:18 > -
Teşekkür ederim hocam.
Bu kadar sıkıntıya, dezavantaja değiyor mu nintendo? Mesajınızı okurken bile vazgeçtim almaktan.
İnsanların bu kadar tercih etme nedeni ne acaba?
-
Ekranı anlayamadım LCD mi yapacaklar? Eğer oled gelmezse adilik yaparlar 2 sene sonra da oledi satmak için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başta zor görünebilir. Ama aslında basit. Ben kaç kez oyun alıp sattım. Bir kez yapınca o sürece alışıyor insan. Oyunları hitap ediyorsa Nintendo dünyasının rakibi yok. Asla vazgeçmem. Oynadığım en iyi oyun da bir Zelda oyunudur.
-
Nintendo of AmericayoutubeIntroducing Nintendo Switch 2, the successor to Nintendo Switch, releasing in 2025. Learn more: https://ninten.do/6003ohKABhttps://www.youtube.com/watch?v=itpcsQQvgAQ
-
Yani sizin yerinizde olsam Nintendo dünyasına yeni giriyorsanız öncelikle Nintendo ya has karakterler ile ilgili şöyle güzel bilgiler edinmeye çalışıp videolar izler , çeşitli makaleler okumakla başlardım öncelikle. Eğer ki genel olarak Nintendo yapısı ve dünyası hoşunuza gittiyse o zaman devam edelim :)
Bir kere Nintendo da Türkçe oyun da var indirim de var. İndirim olmaması gibi bir şey söz konusu değil zaten;) Türkçe oyun olarak da eğer yapımcı firma dil seçenekleri içinde tr kullanıma sunmuş ise haliyle o oyun Nintendo'da da Türkçe kısacası. Ha sisteme özel oyunlarda tr desteğinden bahsediyorsak evet mario, zelda, pokemon gibi oyunlarda tr desteği yok ama sadece bu olay bir oyun sistemini almayı veya almamayı etkileyecek ise o zaman pc en mantıklı seçenek der sözü daha fazla uzatmam...
-
Çipi çıkarsa veya kırılırsa alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X