Beni de içimdeki çocuk gazlıyor. 🤣🤣 Nintendo'yu tebrik etmek lazım, onca yıl geçti adamlar "oyun" yapmayı hala çok iyi biliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Beni de içimdeki çocuk gazlıyor. 🤣🤣 Nintendo'yu tebrik etmek lazım, onca yıl geçti adamlar "oyun" yapmayı hala çok iyi biliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az kaldı hocam, gas meter %75'de, 80 olduğu an sipariş. 😅😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de 4-5 yıl önce Gamesir'in T4 Pro modelini almıştım. Analog kollarının hissiyatı pek hoşuma gitmedi, yağ gibi akmıyor. Belki diğer Gamesir modelleri bu açıdan daha iyi olabilir. Bu arada, NS2 ile sorunsuz bir şekilde bağlanıyor. 8BitDo modellerini merak ediyorum, ama denemeden körlemesine almak bana riskli geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bananza'dan sonra bakarız, olmadı satarız. 😎 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyzard -- 31 Temmuz 2025; 15:27:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 31 Temmuz 2025; 17:42:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 4 Ağustos 2025; 8:57:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ultimate 2c < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 31 Temmuz 2025; 20:7:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bence gayet yeterli hocam. Yurtdışından getirtebilecek olsankz pro controller 2 derdim ama Tr için en iyi ürünlerden birisi bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |