< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (270. sayfa)

-
-
Epey bir eleştiri gelmiş yorumuma ama şirketlerin uzun vade vizyonları böyle şekillenmiyor. Microsoft ve Sony büyük ölçüde korsan içerikle yaygınlaşmış firmalar. Nintendo için de durum şu anda öyle. Switch ile korsan oyun sayesinde tanışan çocuklar ileride orijinalini de alır kullanır. Türkiyede yaygın değil, ama eskiden olduğu kadar da nadir değil. Benim kızım switch ile büyüdü mesela. Başka konsol bilmez. Onun nazarında konsol, tıpkı tableti gibi istediği zaman eline alıp oyuna devam edebileceği bir şey. Benim nintendoyla tanışmam 90 larda arkadaşımın amcasının ingiltereden getirdiği snes ile olmuştu. Sonra pc, playsation, xbox vs geçti elimden. Ama nintendo oyunlarının büyüsü hep aklımda kaldı. Switch ile geri döndüğümde de aynı tadı hala koruduğunu deneyimledim. Kendi viralini oluşturabilen nadir markalardan biri. Şimdi özel fiyatlandırma ile (Arjantin gibi) bir Tr e-shop oluştursalar, oyunların el yaktığı şu ortamda baya bir karşılık bulur bence. Wii zamanlarında yaşanmıştı bu.
-
Hocam oyunların satış rakamlarına bakınca korsan bu kadar yaygın mı diye düşünüyor ama insan😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Switch'in kırılmış haliyle olan durum. Bir de kırılmasa
-
Eskisi kadar olmasa da hala yaygın. Kelli felli mühendis arkadaşlarımın "oyuna para mı verilir yea" dedikleri dönemleri hatırlıyorum. Şimdi pek yok. Genelde çoğu yabancı store falan da bilmiyor. TL fiyat görünce alıyorlar. Ama öğrenci arkadaşların korsan kullanması gayet doğal. Bu fiyatlar bizi bile zorluyor, onlar ne yapsın.
-
Gerçekten kırılmamış olsa satışlar ne olurdu merak ediyorum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese selamlar
nintendo hesabında bakiye varken bölge değişimi yapabiliyor muyuz yoksa bakiyeyi eritip öyle mi bölge değiştirebiliyoruz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X