Şimdi Ara

Nintendo 64 ü olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hatırlayanlarınız vardır belki

1996-2001 arasında üretilen ve bence playstationdan daha güzel bir konsoldu

görüntüler netti ve 3d idi

hala duruyor ve çalışıyor

super mario 64

mario gokart 64

wawe race 64

international super soccer 98' (bu oyun winningin atasıdır ve hale güzel bir oyun)

sizlerde varsa neler oynuyordunuz bu konsolu begenmişmiydiniz görüşleri almak isterim

herkese iyi forumlamalar

• PC'de emulasyon ile Pokemon Stadium oynamıştım,baya zevkliydi...ç.
  • bendede PC de emusu var ve oyun arşivim var kocaman cok zevkli oyunları var Rayman The great escape i kesinlikle oynamanız lazım. Mario Kart da cok zevkli birsuru oyun var N64 le ilgili cok guzel bi konsolmuş zamanında .

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • nintendonun konsolları genellikle taş gibi sağlam olur, bende kaç yıllık makinaları var hala çalışıyor

The Legend of Zelda: Majora's Mask
    The Legend of Zelda: Ocarina of Time

İkisinide bitirdim kesinlikle bu oyunları oynayın
    Nescafe+çikolata ,çay,Ps2,psp,DS,PC,Grandia III, God of War, God of War 2 , Assasin's Creed , Alan Wake , Crysis , Hitman 1-'2-3-4' , Resident Evil 1-2-3-'4', Silent Hill 1-2-3 ,Fatal Frame,Rule of Rose,MoH,Shadow of the Collosus, Burnout,Fahrenheit, Black,Metal Gear Solid, Syberia, Still life, Adventure, cnbc-e, NTV, Biri Bana Anlatsın, O an, Makina, Beyaz , Şahan,Jarhead,Lost,Heroes, SpongeBob, Simpsons, MarriedWithChildren, Seinfeld, Discovery CH,Yağmurlu havada dolaşmak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nintendo 64 harika bir konsoldur, fakat controller larını fazla beğenmediğimden hori nin daha güzel controller ını kullanırım..en güzel yanı da rengarenk olmalarıdır bende birkaç şeffaf renkleri mevcut çok hoşlar^.^
    benim en çok oynadığım oyunlar :
    donkey kong 64
    mario 64
    ve tabiki paper mario serisinin başlangıç oyunu paper mario 64 ve olmazsa olmaz kirby crystal shards:)
    bence henüz oynamadıysanız bir an evvel edinin:)tabi yukarıda saydığım bu oyunlardan bazılar expension memory istiyor..nasıl bir ticaret kafasıysa ozamanlar saturn de dahil çoğu konsola titreşimini ram ini ayrı ayrı alıyorduk şimdi akıllandılar eheheh=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 19 Haziran 2007; 22:05:04 >

Orjinalden alıntı: riaz

bu konsolu bulup almak lazım ama temiz yoktur herhalde

dostum artık temiz bulmak zordur tabikide

ama makinede tek problem üstünden 11 sene geçmesine ragmen ısınma problemi var okadarda olsun artık

ilk aldıgım zamanlar tık demiyordu seneler geçtikce 6 saat 5 saat ömrü kısaldı makinenin kendi kendine reset atmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemcahit -- 19 Haziran 2007; 23:10:17 >

http://wiicini.forumlari.org/index.php
  • Acaba olmazsa olmaz dediğiniz oyunlar hangileri?

Oyun olarak diyorsanız da Super Mario 64 derim, başka birşey demem. Bir de Zelda oyunları da iyidir.
  • siz mario oıynayınb.. ben harika oyunlar oynuyordum. bi oyun vardı uzaya falan çıkıyodun uzay araçlarıyla gezegen seçip iniyodun yaratıklarla savaşıyodun.3 karakter vardı kız-erkek-robot(köpek gibi bişey).daha vardı 1-2 kral oyun..
    Nescafe+çikolata ,çay,Ps2,psp,DS,PC,Grandia III, God of War, God of War 2 , Assasin's Creed , Alan Wake , Crysis , Hitman 1-'2-3-4' , Resident Evil 1-2-3-'4', Silent Hill 1-2-3 ,Fatal Frame,Rule of Rose,MoH,Shadow of the Collosus, Burnout,Fahrenheit, Black,Metal Gear Solid, Syberia, Still life, Adventure, cnbc-e, NTV, Biri Bana Anlatsın, O an, Makina, Beyaz , Şahan,Jarhead,Lost,Heroes, SpongeBob, Simpsons, MarriedWithChildren, Seinfeld, Discovery CH,Yağmurlu havada dolaşmak..
  • benim n64de oynadığım en güzel oyun wwe raw wresling oyunuydu (tam adımı bumu bilemiyorum) hulk hogan falan vardı benim oynadğım en eğlenceli youndu ama şanssızlık o oyunun kartuşunu kaybettim

http://wiicini.forumlari.org/index.php
  • benim en beğendiğim oyun california speed çok güzel bir oyun yollar özellikle

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Eğer Nintendo kartuş yerine cd kullansa belki de şu an playstation diye birşey olmayabilirdi?... Tek dezavantajı buydu bence konsolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 20 Haziran 2007; 23:17:39 >

Bu arada Resident Evil Zero'nun ilk olarak N64'e yapılıp sonradan iptal edilip seneler sonra Gamecube için yapıldığını biliyormuydunuz ?

kaç aydır açmıorum o ayrı tabe...

cdle olsa çok başarılı olabilirdi

zeldayı oynamadım ama mario serileri çok iyiydi
    Sony sirketi cd ile calisan bir makine icin nintendo sirketine teklif yapiyor gorusmeler olumlu gecmesine ragmen o donemde snes satislari manyak derecede yuksek gittigi icin nintendo zaman kazanmak ugruna sony sirketini oyalama yapiyor ve neticede sony bir kac kisi transfer ederek psx cikartiyo.
    o donemde sega 2d makine yapma hazirliginda iken cikan psx karsilik vermek icin saturn cikartiyor ama mali acidan yikimi oluyor bu seganin nintendo ise hazirliksiz yakalaniyor cunku sony piyasada fiyat politkasi ve kalite ile cok cabuk yerlesmesini sagliyor.
    Sonrasinda nintendo o pastadan pay alamayacagini anladigi icin nerden baksaniz plan proje gelistirme 2 3 seneyi bulur game boy konusuna agirlik vermeye basliyor.
    sonrasinda ise n64 cikartiyor oda hata rakibleri o zamana kadar yapilmayani yapiyor 8 16 32 64 bit seklinde gitmesi gereken makinelerin yerine direk 32den 128 bit makine gecerek n64 vuruyor arti o yillarda cikan dvd konusunda sony kendi patentleri oldugu icin buna kolay uyum sagliyor.
    Ayni sekilde segada 64 bit hazirladigi makinayi alal acele 128 bit ayarlamak ve maddi acidan daha cok batmasina sebeb oluyor cunku herseye ragmen cikardigi makine teknoleji olarak ps2 den kat kat ileri olmasina ragmen o donemdeki dvd yerine gdrom tercihi batmasina sebeb oluyor dvd fiyatlari o yillarda 600 1000 dolarlar arasiydi ps2 de dvd flim bakilacak fiyatida bu olucak anonsu segayi bitirdi
    n64 tek sansizligi dreamcast ve ps2 anonslaridir n64 malesef gec cikti rakibinin projesici hazirdi ve cikmak uzereydi birde o yillarda sega ve nintendo kendi oyunlarina cok guveniyordu.
    Sonraki donemde sega zaten batti nintendo gamecube ile karsilik vermek zorunda kaliyor sony firmasina ama oradada piyasaya gec giriyor 2 bucuk senelik fark yemis olarak oradada yeniliyor.
    Cd dvd konusunda resident evil 2 mesala psx de 2 cd olarak cikdi. n64 de ise tek kartus halinde cikdi yani 1.4 gb yerine nintendo bunu kendi yazilim ve teknolejisi ile 62 mb + 64 mb tek kartus cikartti ustelikde 32 bit yerine 64 bit ile. nintendo icin kullandigi arac onemli degil adamlarin herseyi uzun senelik projeli nes serisinden wii ye kadar adamlarin yazilim sistemleri geliserek birbirine uyumlu sekilde ilerledi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.