bencede hiç boşuna bekleme dostum kimsenin vereceğini sanmıyorum
+1903
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
oyunu satın alıp bi kaç maç yapıp pese geçen arkadaşlar var ise onlardan cd key rica ediyorum (hiç oynamıyosanız eğer).
karşılığında verecek pek bişeyim yok burnout paradise cd-key kazanmıştım ama çocuk oyunu diye indirmediydim eğer hala geçerliyse onu verebilirm
yada
turkcell kontor karşılığındada olabilir
şuan bakiyede 0 tl var( -6lira ya düştüğünü varsayarsak 6 tl var) gönderme masrafınıda sayarsak 5 lira civarında oluyo
(yani açıkcası şunu söyiliyim karşılığında pek verecek bi şeyim olmadığı için görgüsüzlük yapmış oluyorum heralde kusura bakmayın
valla bence fifadan pese geçen de çok azdır...
quote:
Orijinalden alıntı: erdemkose78
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
oyunu satın alıp bi kaç maç yapıp pese geçen arkadaşlar var ise onlardan cd key rica ediyorum (hiç oynamıyosanız eğer).
karşılığında verecek pek bişeyim yok burnout paradise cd-key kazanmıştım ama çocuk oyunu diye indirmediydim eğer hala geçerliyse onu verebilirm
yada
turkcell kontor karşılığındada olabilir
şuan bakiyede 0 tl var( -6lira ya düştüğünü varsayarsak 6 tl var) gönderme masrafınıda sayarsak 5 lira civarında oluyo
(yani açıkcası şunu söyiliyim karşılığında pek verecek bi şeyim olmadığı için görgüsüzlük yapmış oluyorum heralde kusura bakmayın
valla bence fifadan pese geçen de çok azdır...
yoktur diye düşünüyorum
he bir de burnout keyin duruyosa bence indir oyna , sana tavsiye street showları , yarışları , stunt runları zevkli o oyunun , ben yüzde seksendeyim şu anda 27 saat oynamışım toplamda sen düşün artık gerisini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme