Şimdi Ara

FİFA 11 CD KEY' İ OLAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu satın alıp bi kaç maç yapıp pese geçen arkadaşlar var ise onlardan cd key rica ediyorum (hiç oynamıyosanız eğer).

karşılığında verecek pek bişeyim yok burnout paradise cd-key kazanmıştım ama çocuk oyunu diye indirmediydim eğer hala geçerliyse onu verebilirm

yada

turkcell kontor karşılığındada olabilir

şuan bakiyede 0 tl var( -6lira ya düştüğünü varsayarsak 6 tl var) gönderme masrafınıda sayarsak 5 lira civarında oluyo

(yani açıkcası şunu söyiliyim karşılığında pek verecek bi şeyim olmadığı için görgüsüzlük yapmış oluyorum heralde kusura bakmayın

• Nazeg'ten arkadaşa bir kıyak bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Nazeg'ten arkadaşa bir kıyak bekliyoruz.

beklemedeyim
  • yukarı
  • Kusura bakma dostum ama 35 tl verip oyunu alan adam, gidipte tanımadığı bir kişiye o oyunu hediye etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Kusura bakma dostum ama 35 tl verip oyunu alan adam, gidipte tanımadığı bir kişiye o oyunu hediye etmez.

Anateması ; Yeni Camiye .
  • bencede hiç boşuna bekleme dostum kimsenin vereceğini sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

bencede hiç boşuna bekleme dostum kimsenin vereceğini sanmıyorum

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

oyunu satın alıp bi kaç maç yapıp pese geçen arkadaşlar var ise onlardan cd key rica ediyorum (hiç oynamıyosanız eğer).

karşılığında verecek pek bişeyim yok burnout paradise cd-key kazanmıştım ama çocuk oyunu diye indirmediydim eğer hala geçerliyse onu verebilirm

yada

şuan bakiyede 0 tl var( -6lira ya düştüğünü varsayarsak 6 tl var) gönderme masrafınıda sayarsak 5 lira civarında oluyo

(yani açıkcası şunu söyiliyim karşılığında pek verecek bi şeyim olmadığı için görgüsüzlük yapmış oluyorum heralde kusura bakmayın

valla bence fifadan pese geçen de çok azdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemkose78

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

oyunu satın alıp bi kaç maç yapıp pese geçen arkadaşlar var ise onlardan cd key rica ediyorum (hiç oynamıyosanız eğer).

yada

valla bence fifadan pese geçen de çok azdır...

yoktur diye düşünüyorum

• he bir de burnout keyin duruyosa bence indir oyna , sana tavsiye street showları , yarışları , stunt runları zevkli o oyunun , ben yüzde seksendeyim şu anda 27 saat oynamışım toplamda sen düşün artık gerisini
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.