Şimdi Ara

Bu saatten sonra switch (1) alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iki seçenek var. 13.500try’ye peşin fiyatına 9 taksit ile switch 1, ya da nakit 18k try vererek Kanada’dan switch 2 getirtebilirim.

ama görünen o ki oyunlar çok pahalı. Switch 2 alsam bile öyle Zelda falan oynamam çok zor. Bir oyuna 60 dolar vermem. En fazla 4-5 ayda bir. Switch alırsam hwfly taktırıp hem ofw hem de cfw beraber kurmayı düşünüyorum. Online oyunları da oynarım diyordum. Switch 2 alırsam bir de nakit dolar vereceğim. 1 alırsam 9may taksitle işte.

siz ne yapardınız? Ne dersiniz?

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Oyunlar cok pahalı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Konsol zaten 7 yılda 1 çıkıyor o yüzden sw2 alırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hem takistle konsol alıyorsun hem de oyuna para yok diyorsun. Oyuna para yoksa, makinesini satın almanın ne anlamı var? Sence satın almalı mısın? Senin bu düşüncen bana hiç mantıklı gelmedi. Yani şimdi herhangi bir konsol satın alacak olsaydım, 20 tane de oyunu pesin pesin satın almadan o konsola para vermezdim. Sonra bu 20 oyunu yavaş yavaş başkalarıyla değişerek devam ederdim. Oyun dediğin birkaç günde bitiyor zaten. Haydi en fazla 1 hafta de sonra makineyi önüne koyup cihazla bakışacak mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Mayıs 2025; 10:36:16 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Taksiyle almamın sebebi avantajlı olması. Peşinde verir alırım zaten, ki s2’yi alırsam peşin alcaktım. Ben sadece bir oyuna kolay kolay 60-70dolar vermem. Alırsam max 10 dolarlık oyunları alırım haftada 2 kere falan. O oyunları da zaten telefonda bile oynayabiliyoruz.

yorumlar için teşekkürler.

O zaman tavsiye etmem. Zaten konsol satın almazsın, konsol oyunu satın alırsın. Makineler genellikle üretim maliyetini ya kurtarır ya kurtarmaz. Oyundan kar elde etmek için güçlü konsolları ucuza verirler, sonra da oyundan kazanmayı beklerler.

Konsoldaki korsan önlemlerinin bu kadar sağlam olma sebebi de bu zaten. Oynadığın her kosan oyun, konsol üreticisine de büyük zarardır.

Özetle, Türkiye'de konsola vergi bindirdiklerine bakma popüler olan ve satın alınmak istenen her şeye vergiyi bindiriyorlar zaten.

Ben bu adamlarla ilgili bu foruma hiçbir şey yazmadım, çünkü ben yazarsam tam yazarım.

Neyse, sana şunu söyleyeyim ki, satın aldığın konsolun oyunlarına erişim imkanın yoksa, ya da "oyunlar pahalı para vermem" diyorsan, birkaç oyun için o konsolu satın almaya değmez. O birkaç oyunu oynayıp, cihazı bir köşeye atarsın ya da kısa süre sonra, zararına satmak için ilan oluşturursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.