amerikadan sıfır geldi.Çok muhteşem bir cihaz...Olamaz bukadar seri bir makine...Bu ikinci makinem canon eos400d den nikon d300 e geçtik.Resimleri paylaşırım.Cihaz temini konusunda yardım cı olabiliriz...Kanalımız çok süper bir insan
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
quote:
Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi
Hayırlı olsun,ilk makinanızmı acaba? yeni fotoğraflarınızı paylaşmanız dileğiyle...
Özellikle EXIF bilgilerini silmeden Aynı takım bende de var. Kendi hatalarımı görmek için faydalı olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: reddes
quote:
Orjinalden alıntı: sepulturgay
hayırlı olsun da neden ayrı bir konu açma gereği duydunuz ben asıl onu merak ediyorum...
bence sevinçten olmalı
Bence bu yüzden
quote:
Cihaz temini konusunda yardım cı olabiliriz...Kanalımız çok süper bir insan
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
quote:
Orjinalden alıntı: reddes
quote:
Orjinalden alıntı: sepulturgay
hayırlı olsun da neden ayrı bir konu açma gereği duydunuz ben asıl onu merak ediyorum...
bence sevinçten olmalı
Bence bu yüzden
quote:
Cihaz temini konusunda yardım cı olabiliriz...Kanalımız çok süper bir insan
Güzel tespit..Ama sanki heyecandan gibi duruyor günahını almayalım
quote:
Orjinalden alıntı: BorckaArtvin
amerikadan sıfır geldi.Çok muhteşem bir cihaz...Olamaz bukadar seri bir makine...Bu ikinci makinem canon eos400d den nikon d300 e geçtik.Resimleri paylaşırım.Cihaz temini konusunda yardım cı olabiliriz...Kanalımız çok süper bir insan
Amerikadan ne şekilde getirttiniz? kargo ile mi acaba? eğer öyleyse gümrükte sorun yaşandı mı?
Hayırlı olsun güle güle kullanın
iso performansı görsek , b.k atmak istemiyorum yanlıs anlamayın ama kaç iso dan sonra dağılmaya başlıyor fotolar ?
hayırlı olsun kaça aldın?
quote:
Orjinalden alıntı: suganzm
iso performansı görsek , b.k atmak istemiyorum yanlıs anlamayın ama kaç iso dan sonra dağılmaya başlıyor fotolar ?
quote:
3200
3200 asa
body olarak çok güzel birseçim ama lens bence kötü, yanlış anlamayın bende bu lensi kullanıyorum ama malesef keskinlik ve netlik az bu lenste. daha iyi bir seçim olabilirdi. lensin en güzel yanı vr olması.
quote:
Hiç ISO'da dağılmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
quote: