Şimdi Ara

Nihayet Yeni Sistemi Topladım Bakın Bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pentium D 3.0 Ghz
    OCZ DDR2 PC2-5400 VALUE DUAL CHANNEL 2GB Kit(2x1024MB) 5-5-5
    Samsung 320 GB SataII 16MB Cache
    Samsung 206BW 20"
    Asus EAX1650 Silent 512 MB
    Asus DVD-writer Sata 18X LightScribe
    Asus VRGuard Fan
    Asus TA210 Kasa
    Asus Atlas 550 Watt PowerSupply
    Logitech MX320 Laser Kit
    Logitech Z2300 2+1 200Watt

İşlemci değişecektir en kısa zamanda.
    Yorumlarınız benim için değerli arkadaşlar.
    Çok sağolun.

• Bence kasan kötü...
  • asus commanda nun kutusunu gordum yaw ..boş kutusu o kadar para eder zaten :D

• ekran kartını asus değil saphire al,
    işlemcini core2duo olarak değştirsen güzel olur
    psu için enermax öneririm, silverstone voltaj dalgalanması yapıyor (st50ef modeli için)

ayrıca anakrtı çok pahalı alma, orta seviye bir anakart al çünkü anakrt performansı etkilemiyor sadece boşuna para vermiş olursun,
    o.c. yapıcaksan sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 25 Mayıs 2007; 20:00:46 >
  • Merhaba,

İşlemci en kısa zamanda değişecektir dediğiniz için şu anda bütçe probleminiz olduğunu anlıyorum, bu yüzden anakart olarak Gigabyte DS3 (Rev.3.3) seçmenizi tavsiye ederim böylelikle 80$ civarı bir tasarruf sağlayabilirsiniz, performans ve OC kabiliyeti olarak hiç bir eksiği yok. RAM'leri hem 667 MHZ. hem de 5-5-5-15 zamanlı tercih etmişsiniz ama bu tercih de yanlış, 800 MHz. lik 4-4-4-12 çalışabilen bir RAM tercih etmenizi öneririm. Ekran kartı için ise 25$ cşvarı daha fazla ödeyerek bir 8600GT almanızı önereceğim. PSU için ise Asus Atlas yerine yine aynı fiyat seviyesinde ve kalitesi kanıtlanmış olan FSP EPSILON 600W önereceğim.

Teşekkürler,

Hicks
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

ekran kartını asus değil saphire al,
    işlemcini core2duo olarak değştirsen güzel olur
    psu için enermax öneririm, silverstone voltaj dalgalanması yapıyor (st50ef modeli için)

ayrıca anakrtı çok pahalı alma, orta seviye bir anakart al çünkü anakrt performansı etkilemiyor sadece boşuna para vermiş olursun,
    o.c. yapıcaksan sen bilirsin

ne iş !!PSU ma laf yok benimgi gül gibi duruyo..dalgalanma falan yok..
  • Anakartı MSI P35 Neo-F (137$+KDV) yapın kara geçersiniz ve daha güncel bir anakartınız olur.

İşlemciyi E4300 yapabilirsiniz. (123$+KDV)

Ekran kartı olmamış. Eğer yeni nesil DX10 kartlar için bekleyecekseniz Palit 7600GT daha iyi bir seçim olacaktır. (106$+KDV)

Ram leri veritech DDR2 800 2*1GB yaparsanız daha iyi olur. Verdiğiniz ramlerin gecikme süreleri fazla (fazla olması kötüdür) ve hızı düşük. (2*37$+KDV=74$+KDV)

HDD iyi.

Kasayı Thermaltake Mambo yapabilirsin. Fiyatı 45-55$+KDV arası.

Güç kaynağına gelirsek. O güç kaynağına farklı farklı fiyat isteniyor internette.

Ancak 110$+KDV üzeri ise FSP 500W ya da 600W daha iyi ve ekonomik bir çözüm olacaktır.

Bu arada ekran kartının oyun için o LCD ye yetersiz gelmesi muhtemel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemcini core2 duo almalısın o anakarta p4 yakısmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: subzero_eren

işlemcini core2 duo almalısın o anakarta p4 yakısmaz

Katılıyorum bu saatten sonra bu işlemcilere para verilmez.Core duo daha isabetli bir tercih olacaktır.Anakart için harcadığın parada bence fazla olacak.Daha uygun modeller varken
  • Yok arkadaşlar alacağım değil aldım ben bu makineyi.İşlemciyi ve ekran kartını en kısa zamanda değiştiricem.
    Fakat dün kullanırken bişey farkettim ben beğenmedim performansını.Sanki bana daha hızlı daha seri olması gerekiyormuş gibi geldi.
    Anakartın içinden çıkan 3Dmark testinde 1896 aldı ama bu rakam neyi ifade ediyor bilemiyorum.Bana kalırsa işlemci çok etkiledi.Core2Duo olsaydı böyle olmazdı herhalde.Bu arada ekran kartı hyper memory yani ram den alıyor kapatması vardır mutlaka ama ben bulamıyorum bilen varmı acaba.
    Gerçi kullanmadığı sürece sorun yok ama ekran kartı 1024 görünüyor şu an özelliklerde.
    Yeni alacağım ekran kartıda mutlaka Dx10 olacak farkı çok fazla gerçekten.Powersupply kasa monitör klavye seti ve speaker zaten vardı arkadaşlar önceden yani.Geri kalanı yeni aldım.Ek olarak WD harici firewire 250 gb harddiskim var memnunum kendisinden.
    Kasamın şeklini şemalinide çok seviyorum Serhatti

• anakart gereksiz pahalı msı p35 derim ekran kartı onu alma dah güncel bişey bulman mumkun biraz daha koyarak 20 inch değilde 19 al bariz bi fark yok hem tasarrufu baska yerde kullanırsın işlemci değişcek diyosun sorun yok ozaman bu dediğim gibi olursa makinen güzel olur
  • O işlemciyi boş ver amd x2 yada core 2 duo al. Ayrıca ekran kartındada 8600 serisinden birini al bence.
  • İNTEL CORE 2 DUO E6420_198$
    GİGABYTE GA 965P DS3_125$
    2 X 1 GB VERİTECH DDR2 800_108$
    250 GB SAMSUNG SATA II NCQ 8 MB_72$
    256 MB GDDR3 PALİT 8600 GT SONİC_144$
    FEEL HURRİCANE 550 W NEON 14 CM FANLI KASA_84$
    NEC 18X DVD RW DL SATA_33
    19" SAMSUNG 932B PLUS 5 MS TFT LCD_229$

BENCE BU DAHA İYİ
  • 3D mark puanın çok çok düşük olmuş.Anakart daha iyi bir CPU ve grafik kartı istiyorum diye bağırıyor.Garibana bir kulak ver istersen....
  • Arkadaşım öyle gereksiz bir anakart ve F/P özürlü bir kart alırsan olacağı budur. Yani skor düşük çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Asus Commando
    Pentium D 3.0 Ghz
    OCZ DDR2 PC2-5400 VALUE DUAL CHANNEL 2GB Kit(2x1024MB) 5-5-5
    Samsung 320 GB SataII 16MB Cache
    Samsung 206BW 20"
    Asus EAX1650 Silent 512 MB
    Asus DVD-writer Sata 18X LightScribe
    Asus VRGuard Fan
    Asus TA210 Kasa
    Asus Atlas 550 Watt PowerSupply
    Logitech MX320 Laser Kit
    Logitech Z2300 2+1 200Watt

İşlemci değişecektir en kısa zamanda.
    Yorumlarınız benim için değerli arkadaşlar.
    Çok sağolun.

o sisteme bence o cpu hiç yakışmıyor.ÖRNEK olarak ferrariye anadol motoru takıyorsun..
  • dediğiniz çok doğru arkadaşlar .Ama napıyım işlemci biraz mecburiyet oldu.Bir haftaya kadar değiştiriyorum serhatti haklısın anakart bağırıyor hakkaten.Kulak veriyorum ve ikisinide.Çok enteresan birşey var uygulamalarda çok ağar hareket etmesine rağmen daha doğrusu bu özelliklere rağmen ağar olmasına rağmen oyunlardaki grafik kalitesi oynanabilirlik çok iyi nasıl oluyor anlamadım.Ferrarime bir haftaya kadar kendi motorunu takıyorum.
    Bu arada alacak arkadaşlar Asus satadan şaşmasınlar taş gibi ve sessiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.