Şimdi Ara

Yeni Sistem & Yeni bir çok soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikli amacım geleceğe yönelik bi sistem yapmak. ilerde istediğim gibi upgrade yapmak istiyorum...
    şu anki bütçem max. 1800 - 2000 tl. Almayı düşündüklerim;

AMD 945 (Elimde var zaten)
    Gigabyte 890FXA-UD5
    Sapphire 5850 Toxic
    Kingston cl7 1333mhz 4gb
    caviair black sata 3, 64mb cache, 1tb
    850w high power
    ezcool L-800b (çok beğendim bu kasayı nedense kesinlikle bunu alıcam:)

Anakartı ud5 seçme sebebim 5850nin şu anki performansı hemen hemen tüm oyunları pek bi sorun çıkarmadan oynayabileceğim seviyede (metro 2033te biraz donma oluyo ama çok anlık şeyler arkadaşımdan biliyorum) ama bir süre sonra ati 5*** mimarili bir kartla crossfire yapma ihtimalimi düşünüyorum. psu da bu yüzden 850w seçtim. ilerde o da extra masraf açmasın diye. ayrıca ilerde 1099t falan alabilirim psu çok önemli benim için.

1600mhz ramların pek bir artısı olmadığını birkaç fps avantajdan fazlasını sağlamadığını duydum. bunun yanında bazı oyunlarda sorun çıkarıyormuş, doğrumudur, 1600mhz almama gerek varmı?
    5850 ile ilgili düşüncemi doğru buluyormusunuz ya da başka tavsiyeleriniz varmı?
    850w kullanımda olan ve günde 10 saatten fazla açık kalan bir pc'nin elektrik faturasına etkisi ortalama ne kadar oluyor? bunu hesaplamanın bir formülü yolu varmıdır?
    son olarak bu sistemi almadan önce bilmem gereken başka birşey varmıdır acaba?

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursuz -- 3 Temmuz 2010; 17:21:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni sistem için
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.