Binbaşı
28 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 33 (Bu ay: 0)
Gönderileri
yıllarca pc kullanmıs bırısı olarak artık apple e gecmek ıstıyrm ve apple notebook konusunda hıcbır bılgım yok cok uzagım. gunluk kullanım için yani video convert etmek ,surf yapnak, arada sırada belki nba 2k serisi oynamak ve 1080p film izlemek için çok mu fazla kaçar ? en azından mac kullanmak ıstıyorum artık sizce verdıgım lınkteki urun nasıl ? sanırım eskı modelı ve fıyatını hakedıyo mu ? çok tesekkur ederım.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/?act=ShowCompare
yarinki ibb fb macina biletixten bilet aldm. mac gnu olimpiyat stann ordan biletix gidesnden biletlerimizi alablirmiyiz ?
facebookda video lnkine tikadgmda bni app storeye yonlendiriyo yonlndrdigi prgramda yukluyrm yine aclmiyo ? bunun bi yolu varmi ?
kardesim iphone4umu istiyo bnde buna yakin bi tel bakalim dedim. glxy s2onerdm ama ekran buyuk dedi.yani iphone 4 boyutlarnda kullanimi iphone gibi basit gusel bi akilli cihaz bakiyorz.ne onerrsiniz.
arkadaslar yeni bir laptop alicam askerden yeni geldim yeni yeni islemciler cikmis i5 i7 gibi birde bunlarin yaninda p serisi olan islemciler var aralarindaki fark nedir ? ve 1600 liraya kadar rahatlikla bluray mkv izleyebilecegim laptop almayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim
hp tx1000 laptopumun broadcom wirelesi nedense yok oldu.ne aygit yoneticisindeki ag bagdastiricilarinda gorunuyor ne de denetim masasinda yani oyle bir aygit yok. isigida yanmiyor . icindeki kart bozulmus mu olabilir bilgisi olan varsa yazabilir mi
arkadaşlar dediğim gibi 8mbitbence çok fazla download içn. şoyleki , şimdi bende 8 kullanıyorum, rapid felan fena abanıyorum , sonra baktım full indiriyor, artık inen filmlerle ugrasmaya ve listeye indirecek birşey kormaya üşenir oldum :) pc imi artık kapatıyorum geceleri, zaten indirmek istediğimi çok kısa bir surede indiriyorum, anlıcagınız 2004 den bu yana (256k idi bir zamanlar) download yapan biri olarak , düşündüm ki bu download ın sonu yok , bağımlılık...artık takıp ettiğim dizileri çok kısa bır surede hd sini indirip izliip siliyorum...

bence en ideal i 2mb çunku dosyalar inerken , hali hazırda inen dosyalarınızla işlerinizi halledebiliyorsunuz..

saçma gelebilir ama bir an boyle dusundum :)
Micro ATX anakartlar , sadece ufak kasalara mı olur yoksa diğer butun kasalara da olur mu , eger olur ise ne farkı var digerlerınden ?
dvd rw ile indirdiğim 2 3 tane iso yu yazdım ama bozuk yazmaya basladı.. sorun iso larda degıl , dvd lerdemı yoksa yazıcının kendısınde mı oldugunu nasıl anlayabılırım ? başka bir dvd medya şuan elımde yok ..
overlay mixer artık çalışmıyor. Öncelerde Vista veya 7 de herhangi bir player de OVERLAY MIXER i seçince aero devre dışı olur ve göüntu daha canlı olurdu ama artık hiçbir player de olmuyor. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı ? ( k-lite )
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.217
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 3.447 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.